Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 23
lia_c spune:
am uitat ceva...
- kiar daca simtiti in primele zile ca puteti sta in fund, mai bine evitati - va zice patitul - eu am avut f multi vizitatori la spital si zilele 3-4-5 am stat mult in fund si s-a agravat un pik situatia - dar acum sper ca mergem spre bine...
- si cum a scris si p_onu e f important sa asculatti medicul si sa respirati, sa impingeti corect ... Eu la inceput nu prea intelegeam cum, apoi medica mi-a facut o asociere cu scufundatul in apa (iubesc sa inot). Cind trebuie sa impingi - tragi mult aer in piet si inchipuieti-va ca va scufundati in apa, impingeti, insa nu lasati aerul sa iasa pe gura in nici un caz...
- eu n-am prea tipat, insa am umblat ragusita vreo saptamina dupa
... puteam sa vorbesc doar in soapta, iar intr-o zi am crezut ca-mi pierd vocea - asa ca fiti atente si la asta - sa nu va pierdeti voce!
cam asta e la moment...
Multumesc de cuvinte frumoase dandusa, si puiul meu cam la fel doarme ca al tau ... of, oare cind isi vor face regim normal? La noi tati tot ne ajuta, insa mi-e mila de el ca merge la serv. si are de lucru mult - asa ca i-am trecut resedinta in alta camera
- insa tot mai bine noaptea sa ne vada
Eu credeam ca doar puiul meu e asa capricios si mincacios...
fatima, multumim mult p/u articole
. Eu am lasat-o pe bebelina cite 2 ore (duminica asta si duminica trecuta) cu mamica, dar inainte de a pleca am hranit-o bine - bine si m-am dus la tel precis - de unde stiam ca iau sigur ceva... Multa bafta
o seara cit mai reusita si o noapte cu mult somn 
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
dolores spune:
aelita, tu esti o dulce ca de obicei
koko....pentru tine cel mai important si prioritar sunt bebelushii,nimic altceva
carla si al meu varsa...azi de exemplu 5 costumadhe am schimbat....din cauza caliciei, poate nu l-am tinut suficient sa dea aerul afara,etc..la fel sunt si eu cand il vad ca varsa...uneori al meu se ineaca in somn, ceea ce e si mai dificil.treb sa stau numai cu ochii pe el.abia astept sa mai creasca
cuscra ce faci???
dolores si
David Cristian
poze dolores
Laura13 spune:
salutari fetele!
Sarut mana pentru raspunsurile vizavi de fructe, cred ca o sa ma apuc de mancat cate una alta, mai ales ca si eu si bebe suntem constipati.
Kokorina, multam de ideea cu supozitorul cu chimen, trimit pe cineva la farmacie sa caute. O stiam pentru coli ca este bun si ceaiul din chimen, ii face mama mealui bebita (ceai de colici peste care adauga siu chimion).
Gata, am fugit!
Pupicei multi!!!
Laura si bebe Daniel
aelita spune:
kokorina,aoleeeu pupa-o-as cu sandalutele ei!!!! am zis prima data ca e in papucii tai!! manca-o-as cu piciorusele ei de fetitza!!!
haha l-am vazut si pe Pascal cu caiula pe ochi!!! e mortal!hahaa mortalll!!!
mandro,tu te-ai facut la par,te-ai tuns??? baaai,iti sta grozav!!!!dar baga sa vaz mai bine!! ca mi se pare bestial parul .si poza aia cu baticutul,esti super!
tati cu copiii in brate zici ca e cu niste jucarii,papusi.
mai baga poze cu tine sa te vaz mai bine,ca esti frumoasa rau.
asiza eu azi m-am apucat sa fac curat..si am dat asa un pic pe deasupra,si cand sa ajung sa spal pe jos,am pus apa si solutia aia in galeata,si am simtit ca ma ia raul.si gata,cand simt asa,ma intind in pat,ca altfel ma ia mai rau siabia imi mai trece.e galeata si acum in mijlocul bucatariei! ca apoi am plecat la cumparaturi cateva ore,si acum nu maipot de picioare si de spate.asa ca...
desiree ,ce bine a stii data deja,cand vine micutul!!
sa treaca repede,sa fie usor ,fara dureri,sa te recuperezi repede! copilul sa fie sanatos,mancacios si cumintel!
asiza fara toc am doar adidasii,pe care nu ii sufar,parca ma duc la fotbal,si ii iau dor la cumparaturi cand colind mult,dar tot ma dor picioarele .in rest,totul cu tocuri.doar papucii de vara mai sunt plati.asa ca,m-ama daptat la ce aveam.simie mi-e dor de blugii mei si de inelul din buric
alexandra,important e sa stim de tine,ca esti bine,si tu si Mark! 
bamboletta,pai pozele sunt facute inainte sa plec afara.ca doar nu stau in casa cu tocuri,ca alunec si innebunesc vecinii cu zgomotul .
merg de nu am aer! bine,nu fac kilometri,ca merg cu masina,apoi acolo cativa metri pe unde cobor,la vreun magazin.bineinteles ca ma dor picioarele ,dar nu se lasa baba!
asta vara,cand aveam mai putine luni,am tarzait niste papuci fara toc,doua bretele,ca ma durea burta.cum a cresut si am intrat in trimestrul doi,gataaaa,mi-am revenit si am trecut la incaltamintea mea ca ma saturasem de tarsaiala.
mai,eu cand merg in adidasi,ca azi,ma dor rau calcaiele.si mi se umfla picioarele de la elasticul sosetelor!
yagmur si eumi-am rupt picioparele dupa mancare si alte alea..bagaj,ioc.
yagmur,mai puen,mami,poze cu tine mai de-aproape.ca din ce am vazut eu,din putinele poze pe care le-ai pus,esti tare draguta !
camera lui bebe m-a dat pe spate!! ai niste desene nemaipomenite!tu le-ai facut????
Florentina sieu tot zic sa ajung la epilat,si parca vad ca ma fac iar singura,ca asa fac,stau stau si cand vad ca trece timpul si nu ajung,ma execut singura cu ceara.
raluca,imi pare rau ca Adina e maraici sinu va odihniti..
lia si pe al meu sot il voi tine langa mine,chit ca va dormi pe jos.acolo sa inlemneasca,trei zile si trei nopti sau cat o fi nevoie.
sa-i creasca barba langa noi 
dandusa,imi pare rau ca nici tu nu te odihnesti,cu Crinuta!
saryta ai fost tare tare sexy graviduta! si misto mamica!si copiii,nu mai zci!!!!! sa-ti traiasca!ce mamicuta de 3 sexy!!!!arati super!
catalinutz,atunci vei fi mamica de dec ,si vei naste inaintea mea,probabil.ca eu sunt pe granita.
uite ca am ajuns aici,usor usor..
da,cred ca e dureros ce spui despre tatal tau...Ce sa zic,eu intotdeauna am zis ca prietenii mi-i aleg eu,pe cand familia imi este data fara sa pot alege.Dar nu sunt obligata sa merg cu ei de gat pana la final,daca unii din ei creeaza conflicte,eu nu am de ce sa traiesc in vartejul lor.
Cel mai bine ii ignori.Nu le mai dati voie sda va raneasca,nu mai lasati sa va doara!
Ai grija de tine !
fatima,ce bine ca te ajuta soacra!!
pitikot,imi pare rau ca nu te lasa sa dormi noaptea..sper sa se regleze .
p onu,BINE ATI REVENIT!!!!!E tare scump Octavian!!
eu m-am cam intins la un vinishor...
36+
Yagmur spune:
Iarasi am iesit la cumparaturi.... si mie chiar nu-mi place.. ce m-a schimbat bebe Luca... macar de data asta i-am luat si lui ceva, ca merita.... 
aelita, esti o scumpa ca de obicei 

.. o sa mai pun niste poze cu mine ....
Camera lui bebe (de fapt un colt al garsonierei-mansarda) a fost pictata de buna mea prietena Danutza... Maine poate o "prind" intr-o poza cand lucreaza (desenele sint mult mai mari decat ea....)
As mai sta la povesti.. dar nici macar nu am scos lucrurile din plasa... si parca m-as baga in pat...
Pupici si noapte buna si la mamici si la viitoarele mamici..
Yagmur 37 + bebe Luca 
Florentina G spune:
Aelita, tu glumesti? Cum sa te epilezi singura? Eu nu reuseam performantza asta nici inainte, dar acum?! Iar cu tocurile... esti tare! Eu sunt mai mica de inaltzime si inainte sa raman gravi nu concepeam sa ma despart de ele....dar uite ca incet-incet am inceput sa-mi cumpar incaltzaminte din ce in ce mai comoda si acum chiar m-am obisnuit fara... Sa ma vezi langa sotzer... eu 1.60m si el 1.85m...tatal si copilul ce mai!
Pitikot, imi aduc aminte cand am mers la spital la prietena mea care nascuse cu 5 zile inaintea mea si am vazut-o cum fara jena isi alapta pitikul de fatza cu mine si sotzul meu. Atunci mi s-a parut aiurea dar incet incet am scapat si eu de inhibitzii... la modul ca daca a fost nevoie am alaptat-o pe Maya in parc, la restaurant si in tot felul de locuri publice. Am prins dexteritate, aveam un scutec cu care ma acopeream si ai fi zis ca doarme...nici nu se observa ce facaem noi acolo! Nu-ti mai spun la mall de cate ori am cerut voie vanzatoarelor sa folosesc cabina de proba in acest scop!
Cat despre alimentzatia pe care am avut-o cat am alaptat, pot sa va spun ca din prima zi am mancat orice fara sa-mi fac griji, pediatra mi-a spus sa nu mananc foarte condimentat(ceapa, usturoi) pentru ca laptele isi schimba gustul si s-ar putea sa nu-l vrea copilul. Maya nu a avut colici iar eu nu am avut nici un fel de probleme. Sunt cazuri si cazuri... sa vedem daca si de data asta voi fi la fel de norocoasa!
Va pup... vroiam sa ma mai uit la o tura de poze dar nu mai rezist...ma doare spatele de mor!
Tina
37+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
aelita spune:
Florentina,singura m afac cu ceara,sper sa mai reusesc,acum o luna cred ca m-am facut,sau mai putin..si am reusit.
oricum,ma fac bine,adica asa la pretentiile mele,pt ca de multe ori ma intorc nemultumita de la salon,si mi-e jena sa le spun...Eu ,acasa,ma fac de tot ,nu imi place peticeala,si multe cosmeticiene fac peticeala,sa nu se vada din avion.Si trebuie sa "reglez " eu iar acasa.
Dar ziceam sa mai incerc iar la ele,poate am noroc de o mana mai buna si de un ochi bun,si scap eu de o grija .ca mi-e cam lene .
vorbesc de inghinal,ca in rest ma fac ele cum ma fac,dar inghinal,o singura data am fost multumita in Bucuresti.In rest,frate,ele se gandesc ca daca nu se vede,merge si asa!
asa ca ma fac contorsionista,ce sa fac! daca sunt cu pretentii de chelire totala .
36+
marcelac spune:
Iata-ne! tot 2 in 1...
Felicitari la mamicile noi cu bebici la fel de noi! Sa va traiasca, sa fie si sa va faca fericiti!!
Daca e vreo galerie deschisa si nu am observat, sa ma iertati! Eu urez curaj si nastere usoara oricui ar urma
(inclusiv mie
)
ca cica maine e DPNu... si credeti ca bb Ana de asta nu mai poate...
ca sa sarbatorim, azi-dimineata l-am trezit pe tati cu o partida de ce-si dorea el de mult...
apoi am iesit din casa pe la 11 jumate si am mai intrat acum seara, dupa 9... am fost la cumparaturi in mai multe locuri si serii, am fost dupa cosuletu in care va sta bb in prima luna, am fost si la o pizza cand ni s-a facut foame... acu, dupa ce am facut si o baie buna, daca ma mai lasa bb ca dimineata sa ma si epilez... si apoi da alarma, o declar cea mai cuminte copila din grupa! Sa nu va suparati, stiu ca si ai vostri sunt cei mai... dar incerc si eu sa o incurajez. Si pe langa vorbe, mi-am facut si o tura de ceai de frunze de zmeur, chiar putin mai concentrat decat scria... poate-poate...
Tare bine ar fi daca ar veni maine, ca s-ar potrivi cu toate planurile pe care ni le-am mai facut... dar credeti voi ca asa o minune ar fi posibila?
Fetelor sa stiti ca am admirat si studiat toti bbi din pozele voastre, si toti sunt absolut perfecti si superbi, nu pot sa laud pe nici-una mai tare decat pe vreo alta
Asa ca BRAVO MAMICILOR 

poate doar un semn in plus kokorinei care se descurca de minune cu doi, si inca si departe de ai ei, si cu o familie de alianta care nu o sprijina cum ar avea nevoie 
ma duc sa pregatesc cosuletul pt bb daca tot nu am somn, ca in pat fara sa dorm nu mai sta... nu mai rezist nici pe parti, si cu atat mai putin pe spate, trebuie sa ma intand numa pe cand pic de somn, ca altfel ma zvarcolesc o juma de noapte...
marcela
39+
marcelac spune:
ia uitati ce semnatura mandra avem...
aelita - nici tu nu ai somn?
marcela
40s fix fix fix!