Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Am bani cu care imi cumpar ciocolata.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Fabrica de ciocolata am lasat-o marmotelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Io n-am ales nimic presupun,dar fiindca am papat kk-at sunt norocoasa ca v-am cunoscut pe voi.
Drept urmare ,acu plec la nani ca-s zombi

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mmm.... Milka si Nutella sunt ciocolatile mele preferate.
Alta ciocolata eu nu pap decat din an in pasti
Teolinda< oricine are bani sa isi cumpere cicolata
Deci in cazul tau a fost fals ceea ce ti-ai luat de pe tava

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Pai Bianca De ce sa fie fals?! Ma refer la Lili. Bani are cacalau, ciocolata ii place si are. care-i problema?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

MONI si io am mancat KK-at. Si asta se vede ca am fost norocoasa de bani sa pot sa imi cumpar ciocolata. In plus.. vara luam paduchi de la toti paduchiosii de pe strada lu' bunica-mea unde imi petreceam vacantele.

Somn usor si de la mine ca ma duc sa iau papanasul sa il mut in sufragerie. Sper sa nu-l culeg de pe jos ca l-am lasat sa doarma in patul din dormitor evident inconjurat (degeaba) de perne si paturi.

Toate cele bune tuturor!

Mergi la inceput

Bianca lasa ca iau luni extrasul de la banca si iti dovedesc ca nu a fost falsa alegerea

Mergi la inceput

Pai dupa cate stiu eu despre obiceiul asta e ca ce alege din tava aia va ajunge nu?
Ce legatura are ca are bani si isi cumpara ciocolata?
Eu sincer nu vad niciuna.
E vorba ca meserie nu?
Asha e traditia
Noapte buna Moni

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nu Bianca Nu e asa. Eu am ales de ex cheile de la masina, si imi place sa cred ca conduc bine. dar asta nu inseamna ca meseria e sofer. Am ales pixul, si imi place sa scriu si am fost buna la invatatura, dar asta nu inseamna ca sunt scriitoare. Si am ales oglinda...cred ca din greseala ca nici nu fac oglinzi, nici nu ma preocupa frumusetea si nici manechjin nu sunt.
Din cate stiu eu nu e vb de meserie, ce de anumite trasaturi, inclinatii etc.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Ciudate obiceiuri... si totdata frumoase.
Sunt curioasa Dani e va alege si cum se va descurca in viatza.
Poate o sa vb peste 20 ani si o sa va spun

Albumul nostru

Mergi la inceput