Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 27
irinatunza spune:
Ali, si ce daca nu se face la voi ? Adu-l tu sa vezi ce succes o sa aiba. O sa fie tare haios. Poti sa le propui nasilor daca-s de gasca sa vezi ce zic ei.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
sau pur si simplu poti sa-i faci tu singurica acasa cu Mitica.
poze Sabina
irinatunza spune:
Gata, chiat plec ca e tirziu.
Noapte buna
poze Sabina
Biancas spune:
Si eu am zis ca o sa ii pun la Dani niste obiecte pe tava sa ne distram putin....

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
monica70 spune:
ALI,BIANCA nici aici nu se practica taiatul motzului,eu am citit intai prin cartzi de obiceiul asta ,de acolo stiam.O sa fac si eu faza cu tava,de Revelion,de distrctie,tre sa imi fac o lista cu ce sa pun pe tava
nasa poate vine pe intai pe aci,nu stiu,daca astept dupa ea.Si de taiat motz .. care motz? O bretonez la ceafa putzin ?
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Irina nu mi-ai raspuns la intrebare...
Am editat mesajul de mai sus......
Bianca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
teolinda spune:
Mai la mot eu retin ca mi-au spus ca am luat banii si ciocolata
. Pana aici e adevarat
.
Eu nu am chef sa ii pun mobil, chei de masina si alte prostii d-astea.Ci clasicele obiecte: foarfeca, ac, ata, carte, pix, ... si nu mai stiu deocamdata![]()
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Biancas spune:
Moni...
Eu o sa ii lasi pe nasi EVENTUAL sa ii taie putin de tot ca oricum daca il tund zilele astea...
Si eu trebuie sa ma gandesc ce pun pe tava si mai ales ce semnificatie are cica obiectul/....
Bianca

Albumul nostru
teolinda spune:
Socul cel mare il voi avea cand il voi vedea pe Nicolas cu freza de baietel.. Evident ca o sa-i schimbe toata mutritza tunsoarea.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Biancas spune:
Teolinda...sa inteleg ca cu bani si ideea de ciocolata trebuia sa iti faci o fabrica de ciocolata sau macar o firma de distribuit ciocolata![]()
Ce meserie ai?![]()
Bianca

Albumul nostru