Bucurii de sept - oct 2006(12)
Raspunsuri - Pagina 16
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by gripo
RALUUUUUUU, mi-ai vazut SHREK-ul?
l-am vazut! f f f dragutz! cam scumputz pentru noi, dar de craciun parac ar merita!
raluca mami de alexia-maria (07.09.2006)
mami, tati si alexia
cresc...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">am si site!
craciun fericit!
gripo spune:
RALU, daca tie ti-a placut, inseamna ca chiar a ameritat.![]()
FLORICEL:
-in fiecare seara, doar cu apa calda de la chiuveta
-nu fac mai cald decat e in mod normal
-eu nu stiu de nicio tehnica, fac in mod normal, bine, nu apas ca nebuna, normal
-24 de grade, si mi se pare mult, dar au innebunit astia cu caldura, si, oricat as tine geamurile descise, tot nu scade mai mult de 24, hai, 23 de grade. la aceasta temp. il tin imbracat doar cu un body cu maneca lunga si un pantalonas subtire, la care se adauga seara chestia cu care il infas, dar incerc sa fie cat mai subtire chestia respectiva.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
gripo spune:
CRI, sa-mi trimiti pm cu adresa ta de mail, stii tu de ce( au iesit superbe, a zis vio ca e frumos foc).
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
scumpik_lui spune:
Pufy am vazut pozicile cu tortul si cu mancatorii de tort. Sunt super pozele, tortul arata grozav, mi-ai facut pofta, iar baietii sunt tare dragalasi.
Itzy ti-am admirat papusica. E o scumpete de-ti vine s-o mananci cand o vezi. Sa-ti traiasca si sa ai parte numai de bucurii din partea ei.
Not bine ai revenit. Am vazut si pozele cu grasuta ta, sunt frumoase si fetita si pozele. Multa sanatate grasunei.
Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
POZE LUCA
atat_suntem_de_mari
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
_Ralu_ spune:
da, floricel (v-am vazut pozele), e normal sa aiba manutele si piciorusele reci uneori. e deasemenea normal si sa nu le aiba! a stii ca si eu sunt tare friguroasa si la fel, si eu, am tendinta de a face prea cald in casa! ai vazut probabil ca dr spock zice 20-22 grede, sau cam asa ceva! eu la 24 grede mor de frig si cu greu ma las convinsa ca doar mie mi-e frig si ca in casa de fapt e bine...
baie ii fac cu apa calda de la robinet! noi ii facem baie in...baie, ii pun cadita pe masina de spalat si acolo o spalam. usa la dormitot e chiar langa cea de la baie, asa ca nu o plimb prea mult prin casa in prosop cand iesim.
mama, cate controverse: apa plata sau nu, ceai sau nu...
eu ii dau si apa plata, si ceai, si baby drink (ii dadeam, acum nu-i mai dau ca am impresia ca o constipa)...
eloise, faci cum crezi si tu, dar parerea mea strict personala, e ca n-ar trb totusi sa infometezi copilul aiurea! mai ales ca-i poti mulge si da din bibe!
nu inteleg de ce atata inversunare impotriva bibe, lapte praf...ca doar nu-i otrava! daca zici ca nu ia in greutate...intr-adevar 180gr e putin pt doua sapt! si il mai si chinui...
te cred ca ti-e f greu, ca prin aceeasi drama am trecut si eu la inceput. toata lumea imi zicea sa nu-i dau formula ca nu mai mananca san! si murea copilu' de foame! san ar fi mancat ea in continuare dar n-a avut de unde! in concl, am infometat coiplu' degeaba ca laptele tot n-a venit!
si i-am dat lapte praf! si? creste bine (nu a luat prea mult in greutate, cum gresit se generalizeaza), n-a fost racita nici macar o data (asta referitor la imunitate), si nici vreo alta problema n-a avut! si nici n-am cocolosit-o, sa zici ca n-a avut contact prea mult cu exteriorul si d-aia nu s-a imbolnavit! ba chiar am fost toti din casa raciti, si ea nu! am ferit-o in limite normale.
asta nu vreau sa para ca o pledoarie anti-alaptat! doamne fereste! departe de mine acest gand! dar daca nu se poate nici nu mi se pare folositor nimanui sa chinui si copilu' si pe tine in zadar!
offff, asta a inceput ca un raspuns pentru eloise, dar pe urma am inceput sa generalizez...intelegeti voi...!
multumim pt aprecieri!
mami, tati si alexia
cresc...
craciun fericit!
_Ralu_ spune:
ce frumusica e ana-maria! m-a dat gata salopetica rosie! avem si noi una asemanatoare, un maro descis f frumos, dar e prea mare de ea deocamdata!
pufuletzii saunt mortali! tortul arata muuuult prea bine! ce dor mi-e de u tort! sa fac adica! dar pe 6 sau 7 fac si eu, ca pe 6 e ziua lui marius (de nastere si de nume) si pe 7 e ziua lu' alex, face trei lunishoare!
mami, tati si alexia
cresc...
craciun fericit!
Oanacn spune:
Ne-am intors de la pediatru, nu pare virus mi-a zis, dar urmatoarele 24-48 de ore trebuie sa-i diluez formula cu pedialyte. A ascultat-o la stomacel si se pare ca e putin deranjata, bine ca nu face febra sau diaree.
Deci deocamdata o tin sub observatie, iau temp de fiecare data si diluez formula.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
cri19 spune:
Abia acum am reusit sa intru si eu,asa ca ma grabesc sa urez si eu LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi.
Multumim frumos de urari fetelor.

Azi am iesit la plimbare cu GRIPO si cu ocazia asta Andreiul meu a "facut cunostinta" cu Andreiul lui Dori.Mai fetelor,Dori asta e o secretoasa:nici n-aveti idee ce ochisori frumosi are Raducu 

pt. ca in poze chiar nu se vad la "adevarata lor valoare".Am noroc ca stiu sigur ca eu nu deochi,pt. ca la cat m-am uitat si m-am minunat de ochii puiutului,ar fi fost in pericol micul albastrel.In alta ordine de idei e asa de placut sa-ti plimbi copilul intr-o companie placuta ,abia astept sa vina primavara ca sa ne putem plimba puiutii in gasca.
Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://community.webshots.com/user/cri19
cri19 spune:
Aveam in intentie sa dezbat si eu putin pe tema mutrite si figuri la papat,dar nu mai pot de somn.Poate maine o sa reusesc sa-mi culc copilul mai devreme si sa am mai mult timp de stat pe forum,pt. ca ziua mi-e de-a dreptul imposibil;piscotelul meu nu vrea sa stea deloc singurel in timpul zilei,singurul moment in care nu trebuie sa-l tin in brate e plimbarea,in rest nu ma inteleg deloc cu el.
Somn usor la bebici si mamici.

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://community.webshots.com/user/cri19
amarantina spune:
Cri si in poze se vede cat de frumos e bebeloiul lui Dori, eu il admir mereu. De ochi ce sa mai zic, sunt superbi.