Bucurii de sept - oct 2006(12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by mexxa

Fetelor copilu meu nu vrea sa bea deloc ceai...si fiind hranit numai cu formula trebuie sai ii dau si ceai..oare ce sa ii fac?

Ultimele teorii spun ca nici bebeii hraniti artificial NU au nevoie de altceva decat de laptic pana la 6 luni! Nici de ceai, nici de apa, nici de altceva.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

CUCUOANCEA, saru'mana. Stiu ca i-ai raspuns MEXXEI, (in general pe mine nu prea ma baga lumea in seama cu raspunsurile), dar mi-ai raspuns si mie la intrebare, ca mie pediatra chiar imi spusese ca NU e nevoie de ceai, apa sau alte alea, e de ajuns numai bibele. Acu' nu vreau sa supar pe nimeni, dar la copilul meu chiar nu a fost nevoie, adica face pipi cat trebuie, nu-i miroase urina, pielea se prezinta corespunzator, ce mai! nu sunt semne cum ca ar fi deshidratat.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by amarantina

Marina eu ii dau ceai pentru ca asa m-am decis. Teoriile alea cum ca laptele isi schimba consistenta si la sfarsit tine de sete eu nu le prea cred. Mai ales ca unii zic invers, ca laptele de la inceput tine de sete si cel de la sfarsit e cel gras. In fine, o mama decide singura cum isi creste copilul si eu am decis sa-i dau 60ml ceai zilnic.

Eu am auzit doar despre teoriile ca laptele matern de la inceput tine de sete si pe masura ce suge bebe creste in consistenta. In fine, desigur, fiecare isi creste copilul cum vrea. Imi pare rau ca te-ai suparat. De altfel, mi-am tot propus sa imi tin gura si sa nu mai spun nimic, dar tot nu ma lecuiesc.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Dorina..nu i l-am aratat..dar stiu eu cat m-a innebunit cu filmul

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Aha, si eu la fel am fost, un week-end intreg m-am uitat intr-una la el. Vio are, in schimb, alta nebunie, filmele cu Clint Eastwood, si, mai ales "the good, the bad and the ugly", m-a innebunit cu asta, noroc ca nu se fac papitzoi si dupa personajele astea!

VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Marina, dar de unde ai dedus ca m-am suparat? Nici vorba.
Itzy, in loc sa stergeti fata voi ii faceti poze si radeti de ea. Pai e frumos?
Dori, cam scump mi se pare. Eu l-as fi luat pentru David, ca-i place mult desenul animat.

Mergi la inceput

SIMONA, stiu, dar crede-ma ca nu m-am putut abtine, am innebunit cand l-am vazut. Si la cate cheltuieli aiurea fac eu...merit si eu un rasfat d-asta din cand in cand! si cica l-am luat pentru fi-miu
Auzi, daca vrei, bine-inteles, spune-mi si mie ce ar trebui, in afara de ce am zis mai sus, sa ma faca sa-i dau si eu lu fi-miu ceai? adica sunt niste semne, ceva? C ama ajuns chiar stresata cand vad ca lumea da si eu nu, poate e pediatra mea tampita.

VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Nu-i pediatra tampita. Si a mea la fel a zis, sa nu-i dau ceai, e drept ca eu nu-i dau deloc lapte praf. Dar eu asa vreau, sa-i dau si un pic de ceiut. Asa imi place ca i se curata gurita si limbuta dupa ce bea... ca in rest are o limba alba de zici ca are ciuperca nu alta. Dupa ceai ramane roz.

Mergi la inceput

A, gata, am priceput, merci mult.

VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

pt toate mamicile am o intrebare; de fapt, mai multe:
- cat de des la faceti baita la pui si cu ce (ceai, apa fierta si racita etc)? Pediatra mea zice ca la doua zile e suficient in conditiile in care il spal la fundic dupa ce faca kk.
- ce temperatura faceti in camera la baita?
- cum ii faceti masaj, exista o tehnica anume sau ceva in genul asta?
- ce temperatura aveti in camera bebelui de obicei?
Eu sunt cam friguroasa si am tendinta sa fac prea cald si sa o imbrac prea gros; dar daca i-s reci mainile cum sa n-o imbrac (desi in Dr. Spok zice ca e normal sa aiba mainile reci!)
mai aveam ceva de intrebat dar am uitat
multumim!

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput