Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (119)
Raspunsuri - Pagina 28
dana_ene spune:
Astery, din suflet sper sa ne dai azi vesti bune despre Razvanel. 
Imi pare rau ca pana la urma ati ajuns la spital. Mie nu mi se pare normal ca doctoritza sa nu raspunda la telefon. Eu am patit-o de mai multe ori si sunt foarte nervoasa pe chestia asta. Si eu am ajuns la spital cu Oana si doctoritza m-a intrebat foarte nemultumita DE CE AM FOST LA SPITAL ???? Pai daca nu ati raspuns la telefon, doamna !!!
(Stii, de fapt, ca eu nu am prea multe cuvinte de lauda despre doctoritza asta a noastra.)
Astept mesajele tale, sa stii.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Biancas spune:
Neatza fetele...
Eu am urat azi noapte toate cele ..celor ce poarta numele de Andrei, Andreea, Adriana..si toate diminutivele.. 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
toanca spune:
Neata.
LA MULTI ANI tuturor sarbatorilor de azi!!!!
Asa...intru si io in clubul fumatoarelor ca si io fumez.....destul de mult.
Lagat de kiwi, eu sa stiti ca ii dau lui Mateias cu tot cu seminte.
Mananca singurel, cam un kiwi odata, taiat bucatele mici si ii place f. mult.
Din ce am citit prin carti nu a rezultat ca ar fi contra-indicat, iar dr. nu mi-a spus nimic in acest sens.
Stiu cum e sa aiba bebele enterocolita....am trecut si noi prin asta....febra si kk cu sange, iar mie, colac peste pupaza din cauza antibioticului mi-a facut cu candida intestinala.
E....bine ca a trecut....dar uram multa sanatate celui in cauza.
Noi tot cu maseluta aia rea de chinuim....
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
toanca spune:
Bianca, pai ce Adriana se serbeaza de sf. Andrei?
Toanca si
poze
Biancas spune:
Pai nush...probabil...habar nu am ca sunt multe diminutive.![]()
Nu cunosc pe nimeni cu numele de Andrei..nu am nici un prieten sau prietena pe care sa o serban azi![]()
Bianca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
Biancas spune:
Moni mersi de codul rutier, trebuie sa il studiez...
Si de maine trebuie sa port centura...
Eu niciodata nu o purtam ca m-am luat dupa sotul meu care nu o poarta si nu sunt obisnuita
Azi merg la oftamologie ca am ceva la ochi...in fiecare dimineata ma trezesc cu o secretie si nu stiu ce e. Azi vara am mai fost la un oftalmolog dar fix pix, nu mi-a zis concret ce am, m-a suspectat de glaucom dar nu era si mi-a dat niste picaturi pe care nu le-am folosit si acum in fiecare zi am secretia aia in ochi dimineata sau de cate ori ma trezesc si daca stau mult la calc mi se fac ochii rosii..
Bianca

Albumul nostru
asteryaro spune:
LA MULTI BIANCA ANDREEA, DAVID ANDREI, EMMA ANDREEA, ANDREEA MARY, ANDREW KYLE, ANDREI, ANDREEA, IARINA ANDREEA, ANDREI RAZVAN! Sa cresteti mari si sanatosi!
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
dana_ene spune:
Am pus si eu cateva poze facute ieri si-un filmulet din dimineata asta. S-o vedeti pe Roxanica dansand pe "Lalele, lalele" :
http://www.dropshots.com/danae
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Biancas spune:
Dana, vad ca danseaza frumos dar la mine nu are sonor..
Numai la mine nu se aude oare??
Bianca

Albumul nostru
toanca spune:
Mai, eu sper sa nu se serbeze Adriana de sf. Andrei ca pe directoarea noastra o cheama Adriana

Toanca si
poze