Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (119)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Iar maine de la birou,sa vad cum intru,ca am zi de impartit tichete de masa,de plati pe internet si alte cele Dar o fi fain de tot ... pentrun ca urmeaza trei ziel libere

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Eu ma gandeam astazi ca trebuie sa fac bradul de Craciun , aici cam toata lumea l-a facut deja , dar nu stiu cum sa-l pun sa nu-l traga Jasmine in cap Este artificial dar foarte mare si incarcat cu podoabe v-a fi si greu , ma gandesc sa-l leg cumva sa nu am surprize

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Noapte buna Monica si o zi faina la servici !

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Ce repede il faceti voi! Noi tot pe 24 seara Si maica-mea ma tot abureste sa nu fac,ca face ea bla bla ... dar evident ca fac ! Cat despre podoabe tot alea vechi or fi,ca pentru Diana is noi si in plus daca imburda bradu' macar sa nu sparga d-alea noi

Noapte buna! Si DEEA spor la creatzie ... !

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Hai ca eu sunt ca Tandala , tot zic "bye -bye" dar de plecat nu plec
Eu cand eram copil vedeam ca vecinii mei aproape totzi faceau bradul mai devreme, nu chiar ca aici din luna noiembrie , dar oricum . Mama nu il facea decat pe 24 seara , rar pe 23 , dar pentru copii cred ca e mai fain sa aiba bradutzul mai mult timp in casa , cel putzin pe mine una ma fascina sa stau seara cu capul sub brad si sa ma uit la instalatzii. Soo fiecare il poate face cand doreste , numai luna de iarna sa fie

JASMINE

Mergi la inceput

Buna dimineatza si la multi ani sarbatoritilor de azi mai ales ANDREILOR !
Si o pentru ANDREEAC !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

LA MULTI DAVID ANDREI, EMMA ANDREEA, ANDREEA MARY, ANDREW KYLE, ANDREI, ANDREEA, IARINA ANDREEA, ANDREI RAZVAN! OF SPER CA I-AM PUS PE TOTI!

Oricum La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

neata,dau si io o cafea tare buna
david al meu e mai bine azi,ce inseamna d-le antibioticul asta,imediat se cunoaste o imbunatatire,cat m-am chinuit io 2 zile cu leacuri babesti si degeaba,asta e,ori o sti ca azi e ziua lui si s-a insanatosit
moni,bre da matinala mai esti

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

da chiar,
LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE DE ANDREI,ANDREEA!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Emma Andreea
Andreea Mary
Andreea de Maria28
Iarina Andreea
Maria Ada Andreea
David Andrei
Andrew Kyle
Andrei de Tanti
Andrei Razvan

Si un gand indurerat pentru AndreeaC.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput