Cirese de Mai-Iunie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Amiss, draguta tare Petra....mofturici
Am zis eu ca legumele astea sunt bau-bau. Si totusi a papat ceva, ceva?

Oana si Alexandra (12 iunie 2006 )
Fetitza lui mami http://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/album/576460762342193050

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Offf, vrem si noi mingiuta... La noi in Iasi nu este Cora....ne faceti pofta si noua cand vedem atatea ciresele cu mingiuta.

Oana si Alexandra ( 12 iunie 2006 )
Fetitza lui mami http://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/album/576460762342193050

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

DA, am uitat sa zic!
A papat cam 20g de legume. Le-a acceptat binisor. Chiar a infulecat la inceput. Dar oricum e ceva nou pentru ei si cum imi place mie sa spun

La diversificare, pustilor li se propune si nu li se impune !

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Multumim!

Si ia vedeti si voi cum a primit Petra azi legumele .
Am sa pun si un filmuletz. I-am dat lingura la un moment dat si a mancat singura.

se cere schimbarea retetei!!!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana.iat

Lacra, La multi ani pentru cele 6 lunite ale lui Alec, sa fie sanatos si sa creasca mare si destept!!

thanks![flo]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ce scumpa-i Petra! Ca de obicei! Asa face si a mea cand ii dau papa deorice fel, se stramba si se scutura si face niste grimase...

Lyly, e stat in fundulet in toata regula! Faina mingiuca... Ce stie sa faca?

Ama, s-o stapaneasca sanatos Sebi!

Dorotti, n-am auzit de asa o exprimare: cheag de sange intr-un bilet de examinare serios. Mai cere o parere. Oricum zile proaste au toti pruncii, nu-i neaparat problema de acolo. Pupici!

Ella, asta-i rau la editat ca nu mai revine nimeni sa citeasca din urma.

Marry, ii maricel voinicel Robert! Sa va traiasca}{!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

amiss imi place la nebunie poza www.flickr.com/photos/ami_si_cip/304340878/in/photostream/" target="_blank">asta cu Petra!Si inca niste poze delicioase: aici si aici Cine vrea retete sa ma contacteze.
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Fetelor ca tot am ajuns la pagina 20 si o cam trecem totimpu va invit la un nou capitol.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:

Lyly, e stat in fundulet in toata regula! Faina mingiuca... Ce stie sa faca?

parca voi nu stiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

quote:
Originally posted by doroti_5

quote:
Originally posted by DianaR

Dorotti, imi pare rau ca aveti probleme... Nu-mi dau seama ce vrea sa fie cheagul de sange poate daca spui exect ce a scris medicul pe bilet te pot ajuta... Ce banuiesc eu e ca la nastere a facut o mica hemoragie cerebrala si acum se vad sechele (ati facut ecografie transfontanelara)? Oricum tratamentul arata ca nu-i mare problema... Mai imi trec prin cap cateva chestii dar alea sunt mai serioase si nu vreau sa mananc bureti. Revin-o cu amanunte. Pupici!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Da Diana, am facut ecografie prin fontanela, dar nu cred ca e de la nastere, ca a treia zi am facut aceeasi procedura si nu avea nimic.Problema e ca a cazut jos de pe pat cind avea 3luni, si nu pe burta sau spate, dar chiar in cap, de aceea si stau ca pe spini.
Da acolo asa si scrie: Cheag de singe.
Off de alaltaieri mo apucat o durere de inima si capu ma doare de citeva saptamini si imi trecea cu cafea, si acum tre sa aleg ori capu ori inima, evident mi se desface capu si ma doare inca inima, ca am mai luat si valeriana si e apa de ploaie.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

IMI PARE NESPUS DE RAU CA NU SUNTETI BINE...OFF...O SA MA ROG PENTRU VOI BUNULUI D-ZEU...

valy mama lui Edutzu

Mergi la inceput