Cirese de Mai-Iunie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 28
ama_kaly spune:
LA MULTI ANI
TUTUROR ANDREILOR SI ANDREELOR!!!
Andrei (puiudana)
Robert Andrei angelica_g
Andrei (camelia_t)
Andrei (florypop)
Catalin Andrei (Roxana_Claudia)
Andreea Eliza (dilaural)
Andrei (iulyp)
Bianca Andreea (ildyqo)
Andreea Sanziana (Betty13ro)
si
Andreea (amiss_zip)
LA MULTI ANI
pt implinirea celor 6 lunite Alec!!!Sa cresti mare, sanatos ca frumos stim ca esti, doar semeni cu mami!
LA MULTI ANI
pt implinirea a 5 lunite Ana Miruna!!! Sa ai parte de multa fericire in viata si sa le aduci parintilor tai numai bucurii!
Uitati-ne si pe noi cu mingea magica: http://good-times.webshots.com/photo/2499756580080086297ZHOhxv
Ar trebui sa facem un nou club..razaciosi cu minge magica!
Dana bafta sa gasesti mingiuca!Doroti capul sus ca o sa fie bine si..multa sanatate!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
[navy]Poze mami, tati si Seby [navy] Erik Sebastian
nastad spune:
DOROTI, ma gandesc la voi!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
LYLY809 spune:
Ama, multumim pentru urare
Ne "batem" in mingiutze??

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
cocutica spune:
LA MULTE LUNITE FLORIN ALEXANDRU SI ANA MIRUNA. sA FITI SANATOSI SI RAZACIOSI, SA UMPLETI INIMA PARINTILOR DE BUCURIE SI VOIE BUNA! 

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
ACUM CHIAR STAU IN POPONETZ!!!!!
Doroti, spune tu daca nu sta singur in popou! Si e fascinat de mingiuta cu miscari magice! Multumim Doroti pentru urarea de 6 luni!
Fetelor, sunt o mamica fericita, cu un bebelus superb care azi are 6 lunitzeNu-mi doresc decat sa fie sanatos
Azi dimineata am stat si l-am contemplat o ora inainte de a se trezi... asa de frumos zambea in somn! Nu s-a mai trezit tipand in noaptea asta, ceea ce inseamna ca efectul vaccinului s-a cam dus
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Lyly se pune!!!
Da e rizacila si prin somn??Guguta tot ride in somn.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by cocutica
LA MULTE LUNITE FLORIN ALEXANDRU SI ANA MIRUNA. sA FITI SANATOSI SI RAZACIOSI, SA UMPLETI INIMA PARINTILOR DE BUCURIE SI VOIE BUNA!
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
amiss_zip spune:
Multumim
!
Si ia vedeti si voi cum a primit Petra azi legumele
.
Am sa pun si un filmuletz. I-am dat lingura la un moment dat si a mancat singura
.
Dar strambaturi a avut ceva. Acum nu a mai scos limba afara asa cu pofta
. O tinea pitita bine in guritza 
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/310203732/" target="_blank">Petra in prima zi de diversificare 
Am vazut si eu Lyly si Ama pozele cu mingiuta
. Lyly sta bine in funduletz pustiu! felicitari
!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
oana.iat spune:
Lacra, La multi ani pentru cele 6 lunite ale lui Alec, sa fie sanatos si sa creasca mare si destept!!
Ana, La multi ani si tie, papusica scumpa pentru cele 5 lunite, sa fii sanatoasa!!
Felicitam si noi pe toti cei care azi de Sf. Andrei isi serbeaza ziua onomastica 
Doroti, mai fa niste investigatii si fii increzatoare, nu se poate sa fie nimic rau cu Natalita. Vino si la Iasi daca poti, sa fii sigura ca ai incercat sa vezi mai multe pareri.
Fetitza lui mami http://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/album/576460762342193050
amiss_zip spune:
Doroti sa dea Dumnezeu sa fie bine! Multa sanatate si sa auzim vesti bune!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra