Cirese de Mai-Iunie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 16
ama_kaly spune:
Roxana super tare Catalin
Asa da copil..de-ar adormi si al meu la fel..
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
Roxana Claudia spune:
Ama - pai atunci spune-mi si mie ce "abilitati" are mingea magica. Ca eu sunt putin in ceata 
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
ama_kaly spune:
Roxana ti-a spus si DianaR, canta, merge, lumineaza.Inca nu am testat-o pe Seby, adik nu i-am dat-o ca doarme deci nu stiu daca ii place..da dak se trezeste i-o dau si iti spun cat de incantat e de ea.
Da daca o sa fie fenomen ca si cu paturicile, trebuie s-o aveti!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by EllaX
Amiss, filmuletul e haaiooos! Voi faceti repetitii pentru concurs?
Lacri, nu te-ai gandit sa-i duci biberoanele la spalat vecinului? Eventual, la un loc cu pruncul, atunci cand este el mai plangacios!...
Ba' m-am gandit, mai ales ca azi tare a mai plans... si azi noapte s-a trezit tipand in somn. E de la vaccin, cu siguranta. Razaciosul meu n-a plans niciodata in halul asta, cu miorlaiala si 2 randuri de lacrimi!!!!
Cartof obisnuit poti sa-i pui deja in piure bebelinei.

Eu azi i-am dat la masa 2 dovleac copt cu avocado si cu cartof dulce. Le mai combin, sa nu se plictiseasca.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
Roxana Claudia spune:
Lacramioara - cartof dulce este dintr'ala obisnuit sau cumperi de la Cora??
Altceva: unde ati gasit biscuiti fara gluten pt bb? Sau mai bine zis, incepand cu 6 luni putem da biscuiti chiar si cu gluten sau nu? Ca astia de la Nestle au mar cu biscuite, de exemplu, si e recomandat pt 6 luni. Deci...ce e de facut?
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
neda spune:
Papadie-bine ai revenit.Ce mare s-a facut Soficu al tau..
Am fost si noi la controlul de 6 luni ieri. Ne-au trebuit 6 luni sa intram in graficul de crestere. Abia acum suntem in grafic cu lungimea.Nu si cu greutatea unde stam cam prost.
Pt mamele de baietei.Dr-ii vostri i-au controlat putzuca la bebeii vostrii.Mie mi-a zis ca e pre multa piele aacolo si cica i s-a m-ai inchis orificiul prin care elimina pisu.Acu nu stiu exact cum sa va explic ,dar ideea e ca avem programare la un urolog sa mai taie din piele
.Eu asa ceva nu am ami auzit...
Fetelor- voi ii dati sucuri/apa cu biberonul sau beau din canita.Al meu nu bea nici un fel de lichid in afara de laptic.Nu vrea sau nu-i place.Am incercat si cu biberon si cu canita...nimic.
Neda si Mihaitza
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Mai pun unu cu bebelushi....ca tot suntem o gahsca aici :
La maternitate, in sala de asteptare trei barbati asteptau cu sufletul la gura moasa. Iese femeia si il felicita pe primul: - Felicitari aveti gemeni! - Doamne ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins... Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de a-l doilea tatic: - Incredibil aveti tripleti!!! - Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company!!! Nu dupa mult timp din nou iese aceeasi femeie...cand o vede cel de-al 3 lea barbat cade lesinat... - Ce s-a intamplat? intreaba moasa... - Eu lucrez la 7up.. .
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mamiAICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by EllaX
Si, apropos de calciu:
Vine unu' la doctor:
- Doctore, nevasta ma inseala pe rupte si totusi nu imi apar
nici un fel de coarne. Uitati-va si dvs, neted ca-n palma ...
- Nu va faceti probleme, chestia cu coarnele e numai o vorba, nu exista cu adevarat.
- Uf, mi-ati luat o piatra de pe inima, credeam ca am lipsa de
calciu...
Si inca unul pentru livada:
Un medic citeste un ziar in cabinetul lui. Intra o pacienta si incepe sa-si ridice fusta. Medicul priveste si spune: "Mai sus!" si citeste mai departe. Ea ridica fusta mai sus. El ii repeta: "Mai sus!" si iarasi se intoarce la ziar. Ea il asculta si-si ridica fusta si mai sus. Atunci el ii spune: "Domnisoara, ginecologul e mai sus!".

Dana si
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by papadie
Buna livada:)
vin si eu intre doua dureri de cap cu un raport minuscul: Sofia e inca cheala in gura desi are gingii explozive si roade ca hamsteru. Maninca piure o data pe zi fie cu carne, fie piure de fructe. Nu se intelege ea f bine cu limba, lingurita si piureul deodata da ii trece. Estimez ca are vreo 6 kg. In dec. avem control la spital la sect. de prematuri. Om vedea daca ne trimit la gimnastica sau alte alea (momentan a inceput sa se intoarca singurica de pe burta pe spate si vitzeversa). La ai vostri le troznesc articulatiile ca asta mika suna de parca calcam in padure pe vreascuri.
va pup o sa revin cu cateva pozice.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Papadieeee!!!!!
Bine ai revenit!Multa sanatate ca auziram ca fusei bolnavioare!Pupam fete mari si "chele".Si la noi e problem cu articulatiile.Trosc-trosc se adude peste tot!Ce o fi?
Dana si
poze Andrei
Varsta Andrei
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by alda
Buna dragelor,
Am intrat 2 min sa anuntam si noi primul dintisor, asa ca....dupa cateva zile in care Medeea a fost mai miorlaita seara si nu prea a papat cum trebuie, i-a iesit Cosminei un dintisor!!!
Fetele mele se completeaza foarte frumos, dar pana acum in avantaj e Cosmina! :)
Va pupam,
Alexandra, mami de Daria (24 mai 2003), Cosmina si Medeea (22 aprilie 2006)
FELICITARI!!!!
Dana si
poze Andrei
Varsta Andrei