Cirese de Mai-Iunie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 15
oana.iat spune:
In seara asta mergem toti 3 la ziua unei fetite care implineste 1 anisor
. E fetita unor prieteni de-ai nostri. Sa le vedeti pe fete ce se mai analizeaza ele si cum vorbesc pe limba lor...mori de dragul lor
Oana si
Alexandra( 12 iunie 2006 )
Fetitza lui mami http://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/album/576460762342193050
/
amiss_zip spune:
Magda si Petra a fost mucoasa cam o saptamana. Fornaia din nas si avea si mucisori. In afara de ser fiziologic si seara Karvol pe o batista(cand nu putea sa respire) nu i-am dat nimic pentru ca nu a facut febra, nu avea rosu in gat...Acum se pare ca nu mai are nimic.
multa sanatate lui Nic!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
DianaR spune:
Papadie, scumpe foc printesele tale!
Roxana, ce somnifer i-ai pus in mancare?
Alda, felicitari Cosminei ptr. dintisor!
Magda, eventual daca is mucici si maraiti rau pruncii le mai dau si Panadol sau Nurofen, Tusea aia ii de la secretiile ce se scurg din nas, pune-l sa stea pe burtica se le elimine. Pupici lui Nic cel Mic!
Miti, uitasem ieri sa-ti spun ca ti-am vazut pozele cu dragalasul mic!
Camelia.t si noua ne mai iese in curand un dintisor... Gingia sta sa pocneasca si la celalalt...
Oana, distractie placuta deseara!
Dana, mingea are un motoras care o face sa se roteasca in toate partile si sa o ia la plimbare daca o pui pe parchet/gresie, canta are luminite si butoane cu animalute, cifre, figuri geometrice, cand le apesi spune ce ii si daca-i animal cum face. Numa ca vb in engleza...
Wapi, felicitari ptr mama.
Ursulia, nu dau Zymafluor. Oricum ar fi cam tarziu sa incepem acum, trebuia din sarcina, e periculos supradozajul si apar pete pe dinti daca opresti administrarea deci ma abtin. In familia sotului sunt 4 (!) stomatologi si ne-au zis mai bine fara.
Multumim tuturor pentru urarile la adresa dintisorului Timeei!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
DianaR spune:
Am scris ditamai carnatul de mesaj si nu-s gata...
Ella, pupici mancacioasei mici. Cereale merge de 1-2 ori pe zi, cam 5-6 linguri la o masa deci calculeaza si tu. Cartof eu i-am dat Timeei deja numa bine mai contrabalanseaza orezul si dovleacul care o cam constipa.
Calciu i-am dat lui Vladut pe la 8-9 luni cand avea semne de rahitism la indicatia pediatrei.
Uite aici discutie despre oscillococcinum pe forum, cu doze profilactice si in raceli la bebelusi. Pupici!
Si acum inca o lauda: dupa 2 luni de mamam si amama ama etc azi a zis un MAMA clar cu martori (tata
si Vladut)...
Diana,
Timeea (18.05.06)
Roxana Claudia spune:
Dianar - cred ca somniferul a fost de fapt joaca de dinainte de masa. L-am chitait pana cand l-am epuizat.
Camelia.t - cu avionul-lingurita u=il mai pacalesc atunci cand nu-i bine dispus.![]()
Mai, lamuriti-ma si pe mine cu mingea aia Vtech, e sau nu cea care trebuie, ca am vazut si io ca-s 2 la fel. Si in seara asta mergem la cumparaturi si as fi vrut sa o si cumpar.
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
DianaR spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Dianar - cred ca somniferul a fost de fapt joaca de dinainte de masa. L-am chitait pana cand l-am epuizat.
Camelia.t - cu avionul-lingurita u=il mai pacalesc atunci cand nu-i bine dispus.
Mai, lamuriti-ma si pe mine cu mingea aia Vtech, e sau nu cea care trebuie, ca am vazut si io ca-s 2 la fel. Si in seara asta mergem la cumparaturi si as fi vrut sa o si cumpar.
Roxana siCatalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
Ii buna, ii cea care trebuie aia din oferta de la Cora... Vezi linckul dat de Steluta.
Mey Ella, pricepusi ceva din abureala mea cu editatul? Ca n-ai zis nimic...
Diana,
Timeea (18.05.06)
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by papadie
Buna livada:)
vin si eu intre doua dureri de cap cu un raport minuscul: Sofia e inca cheala in gura desi are gingii explozive si roade ca hamsteru. Maninca piure o data pe zi fie cu carne, fie piure de fructe. Nu se intelege ea f bine cu limba, lingurita si piureul deodata da ii trece. Estimez ca are vreo 6 kg. In dec. avem control la spital la sect. de prematuri. Om vedea daca ne trimit la gimnastica sau alte alea (momentan a inceput sa se intoarca singurica de pe burta pe spate si vitzeversa). La ai vostri le troznesc articulatiile ca asta mika suna de parca calcam in padure pe vreascuri.
Bine ai revenit, draga Papadie. Am citit nu's pe la ce topic ca nu te simti prea bine, deci, ai ABSENT MOTIVAT
Pai Soficu tau e maretz cu intorsul,al meu nu face nici macar asa ceva!!!
Doroti, puiul meu sta in fund dar nitel cam aplecat in fata! O SA PUN POZE! Presupun ca iar nu se valideaza, pentru ca nu sta drept-drept. Ideea este aceea ca sta totusi in popoul propriu si personal
Felicitari pentru dintocii puilor Cameliei.t si Aldei

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ama_kaly spune:
Roxana, te lamuresc eu ca am luat-o deja!
E cea care trebuie, go get it!
papa bine ai revenit!
Superbe printesele amandoua, sa-ti traiasca!!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
LYLY809 spune:
Roxaniciu, e haios rau Papacescu! Stai cu blitzul pe el...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by papadie
Buna livada:)
vin si eu intre doua dureri de cap cu un raport minuscul: Sofia e inca cheala in gura desi are gingii explozive si roade ca hamsteru. Maninca piure o data pe zi fie cu carne, fie piure de fructe. Nu se intelege ea f bine cu limba, lingurita si piureul deodata da ii trece. Estimez ca are vreo 6 kg. In dec. avem control la spital la sect. de prematuri. Om vedea daca ne trimit la gimnastica sau alte alea (momentan a inceput sa se intoarca singurica de pe burta pe spate si vitzeversa). La ai vostri le troznesc articulatiile ca asta mika suna de parca calcam in padure pe vreascuri.
va pup o sa revin cu cateva pozice.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Buna, Papadie - uite ca vad si eu pe cineva cu observatia asta, ca trosnesc articulatiile... Eu am auzit la Paul pana aprox. o luna in urma ca ii suna oasele - in special un umar, cand il punea la san - da' am crezut ca mintea mea e tulbure rau de tot... Si nici pe la medicii care l-au vazut pe Paul nu le-am zis asa de sigura eram ca-s eu sonata..
Insa de pe la 4 luni nu am mai auzit - si m-am linistit pt ca l-a "analizat" si medicul nostru obisnuit si un kinetoterapeut - care l-a sucit in fel si chip incat ma indoiesc ca i-ar fi scapat ceva.
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor
21 iunie 2006