Cirese de Mai-Iunie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

La noi, ieri a fost 1 decembrie. Adica ne-am inceput diversificarea, fortati de o Ana tare nemancacioasa si care scuipa laptele in toate partile. I-am pus cate o lingura si juma' de cereale (Humana cu mar) in laptele de dimineata si seara si... surpriza! L-a mancat tot-tot! Ar mai fi vrut, dar mi-a fost frica sa-i dau, ca nu stiam cum reactioneaza. Legat de cereale, intrebare: cate putem sa-i dam intr-o zi?

Peste vreo doua zile vrem sa incepem cu supa. Aaaa... i-am dat sa guste, saptamana trecuta, dintr-o ciorba de vita (cu bors) pe care o facusem pentru noi. Am diluat o lingura de ciorba cu apa plata, am pasat un cub de morcov si unul de patrunjel si... ar fi mancat si lingurita!. Intrebare la supa si piure de legume: de cand e voie cartof obisnuit?

Voi ati dat calciu bebelusilor? Daca da, cat, de care si la recomandarea cui? Stiu ca se povestea ceva de calciu, la un moment dat.

Da cineva Oscilococcinum la copil? Ca in prospect scrie ca se poate administra si la bebelusi, iar cei de la Laboratoarele Boiron, care-s producatorii, sunt seriosi. Problema mea este: ce doza profilactica (de prevenire) se da la bebelusi? Ei mentioneaza o singura doza, dar nu scriu daca-i asa pt orice varsta... sau au uitat sa scrie de doza pentru piticuti.

Si, apropos de calciu:

Vine unu' la doctor:
- Doctore, nevasta ma inseala pe rupte si totusi nu imi apar
nici un fel de coarne. Uitati-va si dvs, neted ca-n palma ...
- Nu va faceti probleme, chestia cu coarnele e numai o vorba, nu exista cu adevarat.
- Uf, mi-ati luat o piatra de pe inima, credeam ca am lipsa de
calciu...

Si inca unul pentru livada:

Un medic citeste un ziar in cabinetul lui. Intra o pacienta si incepe sa-si ridice fusta. Medicul priveste si spune: "Mai sus!" si citeste mai departe. Ea ridica fusta mai sus. El ii repeta: "Mai sus!" si iarasi se intoarce la ziar. Ea il asculta si-si ridica fusta si mai sus. Atunci el ii spune: "Domnisoara, ginecologul e mai sus!".

Gata, imi duc manza la somn.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by cocutica

Adreias iepuras sa stii ca Elena este alaturi de tine si iti da un pupic salvator de durere.
Daca la voi a inceput galagia, la noi a fugit seninatatea si au venit norii cu gingie inflamata si mare nevoie de ros tot ce se poate, jucarii, scutece, manecute, degete ale ei si ale noastre...si chef de zbenguit pana la 2 noaptea. Sunt chioara de somn, pentru ca mandruta dupa ce ca a adormit la 2 s-a trezit si la 6 sa mai roada ceva .

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Multumim! Va dorim si voua sa treaca perioada rontaitoare cat mai repede.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Steluta

Camelia, suntem alaturi de Andrei. Sa-i iasa si al doilea dintisor mai repede!!!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Steluta, multumim!

Baieteii lui mami AICI

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Puiudana tati nu a zis nimic, a ramas un pic "socat", oricum bebe nu are in vocabular sunetul "t" deocamdata.
Ella - tari bancurile :) (mai ales cel cu lipsa de calciu).
legat de calciu - se pare ca noi nu stam prea bine (avem fontanela cam mare), dar mai intai incercam cu branzica sa vedem daca se remediaza, daca nu mai mergem iar la pediatru.

Uite ce am mai gasit :

Festivalul copiilor

KIDEX. Complexul Expozitional Romexpo va gazdui, in perioada 8-10 decembrie, o noua editie de iarna a targului pentru copii, KIDEX. Pe parcursul celor trei zile, micutii, alaturi de parinti si bunici, sunt asteptati la standurile firmelor participante, unde pot face cumparaturi.

Ei vor beneficia de reducerile prezentate special cu aceasta ocazie. Anul acesta, organizatorii au pregatit mai multe surprize si evenimente, tombola Frumusetii si cea a Bebelusului. La KIDEX, copii vor avea ocazia sa-i intalneasca pe Mos Craciun si pe Craiasa Zapezilor.

Organizatorii evenimentului au amplasat o scena in incinta pavilionului 16, unde vizitatorii vor putea participa la concerte de colinde, spectacole de cantece si dansuri, prezentari de moda pentru cei mici, "face painting" si hair styling.

Wapi
Stefanita (19 mai 2006) http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh

Mergi la inceput

EllaX bune bancurile!!! Vad ca tu esti cu din astea din breasla ta.
Hai ca va zic si eu unu :Furnica alerga disperata prin padure... La un moment dat da nas in nas cu leul, regele animalelor:
- Ce faci, furnicuto, unde alergi in halul asta? - Pai, cum, marite rege, n-ai auzit?
- Nu, ce e?
- S-a produs un accident ingrozitor...
- Zi odata, ce e?!
- Pai, s-au ciocnit elefantul si hipopotamul, rau de tot...
- Bine, si ce treaba ai tu, de ce alergi ca disperata?
- Ma duc sa donez sange

Baieteii lui mami AICI

Mergi la inceput

Mai pun unu cu bebelushi....ca tot suntem o gahsca aici :

La maternitate, in sala de asteptare trei barbati asteptau cu sufletul la gura moasa. Iese femeia si il felicita pe primul: - Felicitari aveti gemeni! - Doamne ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins... Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de a-l doilea tatic: - Incredibil aveti tripleti!!! - Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company!!! Nu dupa mult timp din nou iese aceeasi femeie...cand o vede cel de-al 3 lea barbat cade lesinat... - Ce s-a intamplat? intreaba moasa... - Eu lucrez la 7up.. .

Baieteii lui mami AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

quote:
Originally posted by camelia.t

Mai pun unu cu bebelushi....ca tot suntem o gahsca aici :

La maternitate, in sala de asteptare trei barbati asteptau cu sufletul la gura moasa. Iese femeia si il felicita pe primul: - Felicitari aveti gemeni! - Doamne ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins... Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de a-l doilea tatic: - Incredibil aveti tripleti!!! - Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company!!! Nu dupa mult timp din nou iese aceeasi femeie...cand o vede cel de-al 3 lea barbat cade lesinat... - Ce s-a intamplat? intreaba moasa... - Eu lucrez la 7up.. .

Baieteii lui mami AICI

Super!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Buna livada:)
vin si eu intre doua dureri de cap cu un raport minuscul: Sofia e inca cheala in gura desi are gingii explozive si roade ca hamsteru. Maninca piure o data pe zi fie cu carne, fie piure de fructe. Nu se intelege ea f bine cu limba, lingurita si piureul deodata da ii trece. Estimez ca are vreo 6 kg. In dec. avem control la spital la sect. de prematuri. Om vedea daca ne trimit la gimnastica sau alte alea (momentan a inceput sa se intoarca singurica de pe burta pe spate si vitzeversa). La ai vostri le troznesc articulatiile ca asta mika suna de parca calcam in padure pe vreascuri.

va pup o sa revin cu cateva pozice.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare, livada!
Ellax, eu i-am dat Alexandrei calciu la recomandarea pediatrei. I-am dat siropel Calcium pharco, cate 5 ml de 2 ori pe zi. Eu zic sa intrebi pediatrul inainte sa-i dai, poate nu e necesar.A, si i-am dat timp de 7 zile luna asta, mi-a zis ca deocamdata sa nu-i mai dau.
Papadie, bine ai revenit! Sper ca esti bine, ca citisem acum ceva timp ca esti bolnavioara...
Camelia t, super bancul cu tipii la maternitate!

Oana si Alexandra(12 iunie 2006 )
Fetitza lui mami http://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/album/576460762342193050

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alda spune:

Buna dragelor,

Am intrat 2 min sa anuntam si noi primul dintisor, asa ca....dupa cateva zile in care Medeea a fost mai miorlaita seara si nu prea a papat cum trebuie, i-a iesit Cosminei un dintisor!!!
Fetele mele se completeaza foarte frumos, dar pana acum in avantaj e Cosmina! :)
Va pupam,

Mergi la inceput