Cirese de Mai-Iunie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

La multi ani, Rares, Teodora Ioana si Delia Amalia!

Felicitari pentru primul dintisor, Timeea!

Sa va faceti bine, Sara si Sofia!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

si acum editez, ca sa-i arat DianeiR ca am priceput cum se face si sa-i multumesc ca m-a invatat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Amiss, filmuletul e haaiooos! Voi faceti repetitii pentru concurs?

Angelica, multumim de bancuri! Mie al doilea mi-a placut mai tare. Eu nu cicalesc la volan, ca nu stiu aproape nici o regula de circulatie! Apropos, oare nu e voie sa mai trimitem bancuri, din cand in cand? Ca sa nu fie off-topic, putem sa ne schimbam numele in "Cirese de mai-iunie 2006... si bancurile lor"

Lacri, nu te-ai gandit sa-i duci biberoanele la spalat vecinului? Eventual, la un loc cu pruncul, atunci cand este el mai plangacios!...

Ursulia, noua nu ne-au iesit dinti, inca, dar nu vom lua fluor. E prea complicat si prea discutabil.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Aseara dupa baie a zis si Stefanita mama , de fata cu tati, si stim sa ne si taram acum. Doroti iti mai dam putina treaba pentru listuta, multumim

Wapi
Stefanita (19 mai 2006) http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Dupa ce ne-am laudat ca am descoperit dintishorul aparut fara multa galagie, va anuntam ca a inceput si galagia!Si ce galagie!!! Maraiala toata ziua, nimic nu e bine....ma bucur doar ca mananca la fel de bine.Si parca nu era destul, se pare ca iese la lumina si dintzocul nr.2.Se lupta bietul Andrei cu 2 deodata.Primul este iesit deja tot, al doilea acuma crapa gingia.Mi-e o mila de el!!!

Noi am horatat sa nu luam zimafluor, mai ales dupa explicatiile date de Viviana. Si eu sunt de felul meu mai uituca si nu m-as lega la cap cu el daca exista f mari sanse sa uit sa-l dau zilnic.Mai bine fara decat sa se mineralizeze dintii aiurea.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Timeea felicitari pentru dintisor! Si sa iasa repede si fara durere!

Baieteii lui mami AICI

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

wapi, felicitari pentru primul MAMA spus de Stefanita!!

Pupam Timeea Dulcineea cu dintzoc!!!

Camelia, suntem alaturi de Andrei. Sa-i iasa si al doilea dintisor mai repede!!!

Iata si mingea Vtech de la Cora. Multumim Luana pt pont.

http://www.cora.ro/cora/detalii?id=50165

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

quote:
Originally posted by miti2004

fetelor am mai pus un album 4-6 luni, ma rog, acum avem 5 luni si o sapt.

cocutica al meu papa suc numai de portocala, mandarina si morcov si daca nu i-as da lapte inainte poate bea si 175 ml, asa ca de cand nu mai are o masa doar de suc ( ca era prea mult ) acum e intre 80-120 ml. cam asta e maximul pe care e bine sa-l bea pe zi un bebe.

amiss_zip daca mai tineti mult limbutza pe afara v-o furam

vavitzu pupici pt Edutzu bolnavior

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Multumim pentru raspuns! Intr-adevar se pare ca vom resi sa ajungem si noi pe la 80 ml, insa azi a adormit la 70 ml... cred ca a gasit alta metoda de a-l refuza.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

quote:
Originally posted by camelia.t

Dupa ce ne-am laudat ca am descoperit dintishorul aparut fara multa galagie, va anuntam ca a inceput si galagia!Si ce galagie!!! Maraiala toata ziua, nimic nu e bine....ma bucur doar ca mananca la fel de bine.Si parca nu era destul, se pare ca iese la lumina si dintzocul nr.2.Se lupta bietul Andrei cu 2 deodata.Primul este iesit deja tot, al doilea acuma crapa gingia.Mi-e o mila de el!!!

Noi am horatat sa nu luam zimafluor, mai ales dupa explicatiile date de Viviana. Si eu sunt de felul meu mai uituca si nu m-as lega la cap cu el daca exista f mari sanse sa uit sa-l dau zilnic.Mai bine fara decat sa se mineralizeze dintii aiurea.

Baieteii lui mami AICI

Adreias iepuras sa stii ca Elena este alaturi de tine si iti da un pupic salvator de durere.
Daca la voi a inceput galagia, la noi a fugit seninatatea si au venit norii cu gingie inflamata si mare nevoie de ros tot ce se poate, jucarii, scutece, manecute, degete ale ei si ale noastre...si chef de zbenguit pana la 2 noaptea. Sunt chioara de somn, pentru ca mandruta dupa ce ca a adormit la 2 s-a trezit si la 6 sa mai roada ceva .

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

[font=Trebuchet MS]LA MULTI ANI ,RARE,TEODORA PT CELE 6 LUNITZE SI DELIA PT CELE 5 LUNITZE!
Wapi,felicitari pt "mama"!Si tata ce a zis????
Trebuie sa merg sa iau mingea magica ca nu se poate!Trebuie sa fim si noi in pas!Si o sa ne numim "Mingii magice..."Si mai exact,ce face minunea aia???
[font=Trebuchet MS]

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Mame de ciresi,

Am o intrebare:

Nic e mucos tare, fara febra si cu ceva tentative de tuse. (Sincer nici nu imi dau seama daca tuseste sau se ineaca, dar , oricum, pare sa fie si o tuse...)

Eu ii dau doar Humex pt nas. E cazul sa ii dau si altceva? El a mai fost odata mucos si nu i-am dat nimic, insa acum mi se pare ceva mai mucios decat data trecuta...

Voi cum procedati? Dati ceva de la debut de raceala sau asteptati sa vedeti ce si cum evolueaza?

la livada...

PS: Noi suuntem bine, dar Nic doarme foarte prost, asa ca eu sunt totalmente zombi. Mai mult decat sa am grija de el nu sunt in stare sa fac...sper sa doarma si el mai bine, ca m-a ametit, toata ziua se mitzaie, trebuie sa vada tot ce fac, sa puna el mana pe orice etc.

Incredibil de curios fiumiu asta, seamana cu mine ceva de speriat!!

Edit: noi la 6 luni jumate avem 7800 grame si 68 de cm, iar la capatzana 41,5 cm. Adica aproximativ valorile de tabel. Iar dr a zis ca e absolut OK. Aviz mamelor care se plangeau ca au ciresele mini ca dimensiuni . Eu nu imi fac probleme, avem in cartier chinezoaice f dragutze, si mai mult de un metru jumate nu au (adulte, adica)..Deci are si fiumiu o sansa!

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput