Copiluti de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 15
patriciaRO spune:
La multi ani, Romania si tuturor romanilor de afara!
Beatrice, mami de
Alex pifos
fran spune:
Flori-nu ati ales inca numele? Mey sa nu fie Cristian...![]()
Adina-noi avem aquadoodle,da' se plictiseste urgent de scris pe musamaua aia si tot incearca pe hartie sau pe gresie. Ma intreb daca ar atrage-o mai mult un model cu stampile-noi avem varianta simpla, musama si creion. In ce priveste hainutzele, au aparut in Bucur, body-uri Carter's- cu modele de craciun 180/buc. Au si rochitze foarte frumoase dar numai numere mici...
Laura-fina mea a schimbat 4 bone in 2 luni iar acum are copilul la parinti ca nu avea cu cine sa-l lase. Pe prima a schimbat-o ea iar acum o regreta cu toate defectele pe care le avea, celelalte au plecat ele din diverse motive. Eu zic sa ramai totusi in relatii bune cu femeia actuala, cine stie cand mai ai nevoie.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
patriciaRO spune:
Nelia, am citit ce ai scris.. Frate crede-ma ca mi-au dat lacrimile.. Super frumos gandeste.. Ce sa mai... Este un copil inteligent. Va ajunge cineva in viata!
Beatrice, mami de
Alex pifos
loreen spune:
Buna ziua ...
Asa o zi mohorata n-am vazut de mult...dupa ce ca nu am dormit jumade noapte nici acuma nu pot sa ma odihnesc ca scartaie unu un geam pe sus...bine macar ca doarme copchilu...
Am cautat brad artificial dar am gasit niste uratanii...ce-mi place mie este foarte scump,ce este accesibil arata atata de chel...
Adina mersi pentru grija ta legat de tolul de Craciun...2 mil este enorm pentru o rochie fie ea cu model specific...aici nu au aparut deocamdata mai pe nicaieri...poate or aduce dar la niste preturi mai rezonabile...
Fran daca tu crezi ca mai pot ramane in relatii amiabile cu femeia cand ii dau cu piciorul dupa 10 ani,io una nu sper si nici nu vreau...eu am tot incercat sa o fac sa inteleaga ce vreau de la ea,insa ori nu vrea ori nu poate mai mult de-atata...cum mi-o fi norocul ...daca-i chior o sa incerc sa-i pun ochelari...
Cornelia cercei ii mai lipseau fetitei...in rest este un un adorabil baietel...
Petrecere frumoasa la intalnirea bucurestenilor...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Cornelia ochioasa fetitza, scump foc
, ii sta bine imbracat in roz.
Laura si eu am patzit-o cu telefoanele, adorm copchilul, ca sa zic asha, suna molecularul soatzei, adormisem si eu, dar m-am speriat rau de tot ca nu stiam ce s-a intimplat, ii duc telefonul afara, ca era la treburi prin gradina, ma culc, cind sa adorm, suna telefonul fix, tot pe el il vroiau, doftorul lui. Asha ca, m-au apucat iar presiunile asupra pieptului. Cred ca de fapt, sint foarte obosita, am nevoie de odihna, noaptea ma trezesc de 4-5 ori, cu cine bunica sa las si eu fata sa dorm, macar o ora 
Gata, iar v-am innebunit...
de fapt vroiam sa spun:
La multi ani, Romania ! romani !

nelia spune:
Florentina, exact asta e starea cu care m-am sculat de dimineata. In urma discutiei cu Agata, a faptului ca iar ma vad cu Octav o ora pe zi si in aia discutam chestii administrative sau legate de copii, m-am trezit gindindu-ma unde ajungem in ritmul asta. Asta in conditiile in care eu nu am servici si fetele au un parinte tot timpul linga ele, sotul nu lucreaza in weekend... dar daca intru si eu la un servici si ele vor fi nevoite sa stea 8-9 ore in scoala/gradinita, iar noi ne-am vedea clar 8 minute si alea pe fuga... E aiurea, nu-mi place incotro merge viata asta, e prea multa tehnica, sigur ajuta si usureaza pe de o parte, dar raceste relatiile si indeparteaza oamenii pe de alta. Mi-am dat seama ca nu am mai vorbit cu prietena mea la telefon de vreo 6 luni, ca daca vorbim pe mess... si multe lucruri din astea mi-au trecut prin cap. Drept urmare, ii spun sotului ca am nevoie de (asa incep intotdeauna cind am nevoie de ceva, ca el face majoritatea cumparaturilor si el isi ia constiincios o foaie si ceva de scris): soare, mare, romantism, tandrete, sa privim tinindu-ne de mina un rasarit sau un apus de soare, vreau timp petrecut numai in doi, pe malul marii, pe munte sau in pat, vreau vacanta in doi si in patru, vreau sa traim un pic si numai pentru sufletele noastre... La inceput s-a uitat de mine, el tocmai se grabea sa plece si era stresat... dar si-a dat seama imediat ca vorbesc serios si s-a oprit din tot, m-a luat in brate si mi-a spus: draguta de tine, pai, de astea am si eu nevoie... Dar totul a durat doar 5 minute (timp suficient ca sa piarda metroul
), apoi din pacate totul a intrat in ritmul normal, care mie nu mi se pare a fi normal pentru o viata atit de scurta.
Am dat drumul la calculator si am dat de mesajul tau...
Distractie maxima miine la intilnirea din Bucuresti! Asteptam poze multeeee! Ce bine ca va intilniti! Si noi avem aici o intilnire, pe 16 decembrie, ne intilnim o parte din fetele de la Sezatoarea canadiana, din pacate multe nu pot veni... abia astept.
Aici ploua cu gheata... si e friiiig! E 1 decembrie, a venit iarna!
Si daca tot e 1 decembrie,
La multi ani, Romania!
La multi ani, romani, oriunde ati trai!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
sim76 spune:
dupa luni si luni, si chiar multe luni daca ma gandesc bine, (din martie parca n-am mai postat ) reusesc si eu sa scriu cateva randuri .
Zi mare dealtfel, 1 decembrie , asa ca la multi ani romania si noua romanilor !!! Uraturi am de tot felul sa fac, felicitarile mele din suflet celor care sunt gravidute si din ce am vazut asa in mare pe ultimele pagini, florentina chiar mai are un pic si naste, deci chiar a trecut timpul ...sarcina usoara celor care sunt la inceput de drum , si sa le traiasca copilutii la toata gasca de aici !!! noroc cu "informatoarea" :) de newmami care ma mai tine la curent cu voi , ca sunt pe dinafara rau de tot de tot ce se intampla in jurul meu (si nu vorbesc numai de forum , din pacate) ...:)
pe scurt despre noi, suntem mutati in toronto de ceva timp, 1 an, regretam germania numai cu cateva aspecte, in special cel medical, ca pe aici lasa de dorit sistemul lor, dar ma rog, orice invat are si dezvat si ne-am adaptat.....
suntem insarcinati again , in saptamana 20 , asteptam cu mare interes si cu sufletul la gura rezultatul de la amniocenteza de saptamana trecuta de la care o sa aflam si sexul lu bebe, culmea este, ca nu mai suntem deloc curiosi de sex, decat dorim sa fie sanatos ...
de thea ce sa va mai spun, ca ea e centrul vietii noastre si totul se invarte in jurul ei, mai ales eu de dimineata pana seara, a fost un copil rezonabil pana acum , dar usor , usor incepe sa developeze o personalitate muuuuuult prea puternica pt varsta ei, si pe scurt imi cam da de furca , dar asa invata cum se mai lipeste o palma de pampers ( da, inca avem pampers) ...din pacate vremea s-a imputit aici, si ea e invatata sa stea mai mult pe afara, si acum face de zor pitici pe creierasi ....malluri-le incep sa fie prietenele noastre ...
nu stiu ce sa va mai povestesc ....sunt convinsa ca in mare masura vietile noastre se aseamana , ca ne confruntam toate cam cu aceleasi probleme cu piticii ....dar cert este ca timpul a trecut infricosator de repede, iacata-ma ca in aprilie imi apare si al doilea, si cand ma uit in urma, parca mai ieri era, cand stateam la taclale pe forum la odiseea sarcinii ....
ma bucur ca am reusit in sfarsit sa imi fac timp sa postez si eu, sper sa reusesesc sa scriu mai des....
dragele mele , din suflet va urez o viata cat mai usoara la servici, acasa, cu copiii , oriunde va aflati voi mai mult !!!! numai bine !!!
NewMami spune:
Patrick e mult mai bine blandutele sunt pe calea cea buna, va mai trebui sa-l creia o pauzasc inca vre-o doua zile dar nu mai are de luat solutia gretoasa cu care aveam mare bataie de cap. Va fi pe antibiotic foarte puternic ptr. urmatoarele 3 zile dar numai 1 data /zi. L-am intrebat pe doctor daca exista si aici ulei si daca pot sa-l folosesc ca sa previn ajungerea la antibitoc. A sarit de cur in sus. Eu totusi cred ca astia de aici sunt si tot o rog pe mama sa-mi trimita din tara. Cum naiba aici copilasii fac atatea otite si in tara se intampla dar nu la nivelul asta.
Fran, sarut’mana o sa-I spun lui mami si de picaturile astea – deci sunt si de nasuc si urchiute. O trimit sa intrebe la farmacie si de conurile acelea speciale. Eu i-am mai luat lui Patrick de desenat markers dar care scriu numai de notebook special. La prima vedere nu vezi nici o diferenta la hartie dar e mare lucru ca markers nu scriu altundeva. Nu e aquadools, asa si din aia dar nu e asa pasionat ca si de hartie. Ptr. pictat holosim acuarele care se spala cu apa calduta si sunt intotdeuana in preajma lui iar el imbracat corespunzator. Ii place tare mult sa faca pe micul Picaso bag seama ca asta a mostenit-o de la socrela ca ea e cu pictatul.
Sim76, 
ce ma bucur sa te vad pe aici, pupici lui Thea si burtic.
Nelia, intr-adevar viata pe care o ducem noi acum nu mai e ca acum 20 de ani. Totul se misca cu o viteza uluitoare. Important e sa stii sa-ti pastrezi echilibrul. Noi amadoi muncim full time si cu toate astea avem grija si de noi. Oricat de ocupati am fi gasim putin sau uneori mai mult timp si pentru noi. Ne placem sa calatorim mult de tot si aproape in fiecare weekend plecam pe undeva. Avem nevoie sa ne relaxam si atunci prefer sa las totul balta si sa plecam. Sa petercem cat mai mult timp impreuna asta este mult mai important decat calcatul camasilor, sau curatenie sau altele. Vacanta in Mexic a fost rasaritul nostrum de soare, a fost o saptamana in care intr-adevar ne-am relaxat si ne-am simtit bine. N-am deschis telephoanele celulare, n-am scris nici un e-mail, nu Internet, nici macar un film la TV n-am vazut. Am luat laptop-ul cu noi doar ca sa ne uitam in fiecare seara la pozele facute si sa le descarcam de pe card. A fost timpul nostru si numai al nostru. Am avut nevoie de aceasta vacanta ca de aer. Chiar daca nu ne-am ptutut plimba pe plaja seara romantic sub clar de luna pentru ca Patrick dormea deja, a fost romantic si noi fericiti chiar si numai stand pe balcon si povestind la un paharel de ceva. Romantismul are o alta forma, important e ca exista.De multe ori trebuie sa stii cand sa spui – nu si sa nu-ti fie rusine sa o faci. De exemplu la mine la serviciu pleaca sefa mea si chiar daca sunt cea mai nou din trupa mi s-a propus postul ei. Le-am multumit frumos si politicos am spus “Nu” din prima. Imi place mult de tot job-ul pe care il fac, professional sunt multumita cu ce am, Banii sunt Ok sa avem intotdeauna macar cat avem acum, nu ca n-ar fi loc de mai mult, intotdeauna este, dar TIMPUL pentru familia mea e limitat si este mult mai important decat orice avansare sau marire de salariu care ar sfarsi in ore suplimenatre si mai multe , timp mult mai putin petrecut cu Patrick.
Sunt absolute de accord ca e necesar sa ai un job ca sa ai o viata decenta, sa-ti susti familia, dar nu e absolute necesar sa devii sclavul banului.
Babygirl, pe noi de ce nu ne invita nimeni? Asa as da si eu o fuga la intalnirea voastra sa ne cunoastem personal si noi si piticutii.
Cornelia, pupe mama de fetita. Doamne scump mai e Stefanu tau.
Oana, daca tot esti asa in forma
nu vi si pe aici?
babygirl spune:
Ema are diaree. Virus sau indigestie, nu pot stii decat maine. Azi i-am dat niste prafuri, am luat si eu pt ca doar mancam acelasi lucru, si deh, am stat cu randul la baie..Tineam sa anunt invitatele de acest lucru pt ca este alegerea voastra daca veniti maine sau alta data, daca amanam intalnirea, daca o reprogramam. Sunt cateva fete care insa vor sa vina. Sincera sa fiu eu una zic ca nu-i virus, ci am mancat ceva, dar cum am mai scris, nu este nimic sigur si nu as vrea sa plece nimeni bolnavior de la noi. Eu vad ca m-am dres dupa 2 plicuri de smecta, astept sa va daca va fi si Ema bine maine dimineata.
Cloreta spune:
Vocabular si dictionar de 18 luni
Cuvinte clare:
Apa, mama, tata, , caca, alo, apa, baie, cada, chei, nuca, bani, bebe, nas, cas#259;, can#259;
Tic-tac - evident ceas :)
Nuna – luna
Ta- stea
Oti - ochii
Bîda bîda - balon
Ti#355;i- floare
Ti#355;a – feti#355;a
#350;uc sau suc- suc
Canu - scaun
Puci – papuci
Ghiti – ghete
Mila – lumina
Mna – inima
Lapi – lapte
Cata – carte
#350;u#351;a – u#351;a
Ciuca – c#259;ciula
Bîti- bec
Pui – puiul de perna #351;i pui
Pata – pat
Nice – nasture
Dadei – ardei
M#259;l – m#259;r
Ciapci – ciorapi
Meche - pâine
Plu, plu – ploaia
yam, yam – mâncare
cali – ochelari
manu sau mâna – mân#259;
nacea – geant#259;
ceau – soare
peci - peshte
maia – mamaie,
lice –fredy (fratele meu)
Cuvinte de nereprodus:
#350;erve#355;ele, covrigei la covrigei spune ceva de genul thatha, pronuntat ca in englez#259; th
Sunt cateva cuvinte carora nu le-am prins sensul inca.
Pe tata il chema Adi, pe mama Clacla, pe ea Duda si are doi ani.
Pozele mele