LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Ina , eu cred ca nu-i nicio problema daca ii dai putin siropel inainte.Eu i-am dat Biancai la vaccinul de 6 luni, la asta de un an am uitat , dar a fost ok. I-mi pare rau ca soacra ta tot intarzie sa apara, ca-ti e tie greu acum,va pupam si aveti grija de voi

Meems , multa sanatate!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

salut!!!

Noki,Madau pt aprecierile la adresa noastra. Ma bucur ca fetele voastre au inceput sa pape mai bine!!!
Madau daca urmatoarea intalnire e in IOR vin si io...dar daca nu...nu vin ca nu am cum sa ajung.
Ina te rog mult sa ai grija de tine si implicit de samburica din burtik si sa nu mai faci eforturi inutile!!! si
Pitic bine ai revenit!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Hai si noi mai pe innoptate...
Sa felicitam mancacioasele Sararica si Mirunica si uram sa o tina tot asa.
Madau dar tu ce vorbesti de lucruri sfinte, pai stii tu de cand nu am mai pus gura pe o mamaliguta buna, si cu branza...si cu peste cu mujdei. Mi-e pofta!!!!!!!!!!

De kiwi inca nu ne-am atins, nu am incercat din cauza samburilor mici marunti. Branza topita nici pe asta nu am gustat-o in schimb i-am dat de aia Camembert deci tot cam topita si i-a placut mult. Dar nu am insitat, prefer sa ii dau o bucata de cascaval ca mi se pare mai normal.

Noki spor la invatat ca ziceai ca te apuci serios de maine. dar sper sa mai bagi nasucul si pe aici.

Ionikka pai asa si trebuie sa intrebi cu tupeu. Deci inteleg ca doctorul ti-a dat un program de masa. Sper ca Aronel cel frumusel e ok acum.

Ela tare faina ideea cu tortul in forma de 1! Iar balerina ta sa se ia de mana cu balerina mea. Am observat ca daca ii dau papucei de casa ( cu talpa tare) sau in fine papuci de orice fel cu talpa tare atunci calca normal pe toata talpa, insa mie pediatra mi-a zis sa nu o tin incaltata in casa. Cica s-a trecut de la moda asta si cica s-a constatat ca e mai bine pt bb sa stea descult....ce sa mai crezi.

Ripley ne lasi in suspans sau ne pui si noua muzica de la videoul cu datul din cap al lui Anutache?

Madutza nu inteleg de ce iti faci probleme? Orlando are un orar de somn ideal pt un bebe asa ca lasa ca aveti voi timp sa dormiti mai mult dimineata...cand s-o insura :)). Si eu tot pe la ore mici ca voi ma culc iar dimineata cand se trezeste miss ( mai nou pe la 8h30 uraaaaa) imi promit ca o sa ma culc odata cu ea seara. Dar imi trece dupa o cafea tare.

Of Meems acuma citesc, saracuta Riana ati ajuns la antibiotic. Dar daca trebuie n-avem ce face. Pe langa antibiotic ii dai si acel medicament pt protejarea stomacelului ( nu stiu cum sa ii zic, parca pansament gastric, sau in fr Levure chimique)?
Sanatate multa va doresc.

Ina si tu ia-o mai domol ca esti gravidutza, nu te mai obosi atat. Menajeaza-te un pic mai mult.
Pozele sunt absolut superbe, mi-au placut cele 2 tinute ale Rachelitei si poza in care sunteti voi 3 si va uitati cu atata dragoste la gaza voastra.

In incheiere o sa ne laudam si noi cu micile noastre progrese, adica stam bine in picioare dar ne e frica sa facem pasul pana nu ne prindem de ceva, iar cand mami ne da mana pai o luam la goana de nu ma pot tine dupa ea. Pt noi asta inseamna mult ca pana acum o saptamana eram departe de asemenea performante.
In seara asta missladena pur si simplu nu m-a lasat sa ii dau cu lingurita vroia sa manance doar ea cu lingurita ei. Asa ca, pt a evita riscul de a sta in fata farfuriei pana dimineata i-am luat lingurita ei si i-am ascuns-o.
Gata m-am laudat.

Noapte buna !

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Buna mamici,
Fetelor apropoo de mincat, va spuneam ca si gaza mea face figuri..
Am observat ca daca ii pun in fata ei pe masa alimentele, ma refer la alea mai solidute ca carnita sau legume, care sa le poate lua ia cu minuta, mananca mai bine decat daca ii dau eu direct in gurita.
Acum nu stiu cat e pe jos si cat in gura, dar clar e mai mult in gura decat cand ii dau eu.
Va sugerez sa incercati si asa, daca nu a-ti facut-o deja.

Mada si celelate mamici care ziceau de durerea de spate, uff va inteleg...dar uneori e cumplit.
Eu nu car carutul ca stam la casa si il las mereu afara, insa o tin in brate pe Anastasia si asta cred ca contribuie la ruperea spatelui.
Astept sa merg sa fac radiografia sa vedem ce e acolo.

Cristina scuza-ma nu am salvat adresa de email unde sa punem poza si masuratorile,
Poti sa-mi lasi inca o data adresa de email.
Scuze uneori sunt decalata de voi si din cauza asta nu apuc sa tin pasul.
Multa sanatate bebelusilor bolnaviori!
pentru mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Fetelor am o intrebare despre taiat motul, sau turta la 1 anisor.
Noi facem curand 1 anisor cand traditia zice ca nasii de botez taie motul finei.
La noi e mai greu nasii sunt in Romania, noiipe alte meleaguri si nu vom fi in Romania curand, cel mai probabil cand face fetita 2 anisori, daca nu si mai tarziu.
Voi ce stiti despre asta?
O sa facem petrecere, vom sa serbam ziua fetitei si cred ca o sa o pun sa aleaga de pe tava, dar atat din toate traditiile romanesti.
Partea cu taiatul motului va fi cand ne vom vedea cu nasii, cam tarziu dar ce sa facem daca conditiile impun asta.
Voi a-ti mai auzit de astfel de cazuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Madau, Ina, Catutza, Alina, Speram sa ne facem bine in curand. Cum am mai zis, Rianna pare a fi ok, nu e deranjata de infectia din ureche. Mai mult e maraita din cauza gingiilor umflate (deja se simte bine de tot dintele de sus, stanga) si a nasului care cam are inca mucisori. Alina, nu mi-a dat nimic altceva pe langa amoxicilina, dar cica e preparata special pentru bebei, mi-au facut-o in timp ce eu asteptam la farmacie. Poate pun ei deja ceva pentru protectia stomacelului... sper. Ma duc sa ma uit pe sticluta. Mie tare nu-mi plac antibioticele, si sincer ii dau o doza mai putina decat mi-a zis dr., dar daca nu-i dau deloc mi-e frica sa nu dam in alte probleme.

Ina, aici mie chiar mi-a recomandat pediatra sa-i dau putin Tylenol Riannei inaintea fiecarui vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna dimineata !
MADUTZA..asta-i ora matinala de trezit mamica !Ca degeaba i-am povestit Patriciei(care-i linga mine in tarc si daca am noroc ma lasa sa termin de scris) despre Orlando cel frumusel si despre orele lui de trezire...

NOKI ma bucur ca a mincat mai bine Sarah.Sper sa o tina tot asa.Eu nu i-am dat pina de curind jucari la masa dar de cind cu aftele(si refuzul papicii)ii mai dau cite o jucarie.In special figurine de plastic,ratusti,ursuleti,pe care ii "hranim" amindoua.
Adica pe sistemul:"o lingurita rata,una fata".
Si noi avem acelasi program de masa ca si voi.N-am reusit sa-i dau mai devreme prinzul...

Ciorbita mai lichida papa dar jumatate in gurita si jumatate pe babetica.
Lapte ii dau nestle junior ca vad ca-i place.Papa 280 g la o masa.

MEMMS sanatate multa Riannei

MARA daca citesti,te rog spune-mi de ce ti-a recomandat D3.

ANDA si NOKI,pai voi pareti pustoaice si de aceea cred ca va vorbeste lumea la pertu

Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic...plec la somn ca da semne de oboseala(mamica,nu fetiza!!)si poate o mai pacalesc.
va pup si o zi buna sa aveti.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

am revenit la vechiul nostru obicei: culcat la 21.00...baut bibe pana la 22.00 si apoi trezit la 2 ore, urlat 1 ora si dormit inca una.
de la 06.00 nici nu ne-am mai chinuit sa-l culcam.

imi vine sa mor!!!!!

aseara nu i-am dat peritol ca nu mia am si in plus mi-e frica sa nu creeze dependenta si nu vreau sa-i mai dau.

acu trage de mine sa-l iau in brate.

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

adresa de mail a cristinei "chornoiu" <chornoiu@rdslink.ro>,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Multumesc, Simona! Deocamdata Rianna pare tot ok, sper sa nu se inrautateasca situatia. In schimb eu sunt parca tot mai rau... Tusesc de sare camasa de pe mine si atata ma enerveaza! De azi am inceput cu antibiotic ca vad ca nu tine figura.

Joy.... of, of, of!!! Mai, cat se mai poate tot asa?... Pupici din partea noastra...

Gata, plec sa culc plodul ca vad ca se maraie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Neata-neata si de la noi.
A fost o noapte ok, Kriszti nu s-a trezit deloc.Surprinzator, ca de cand ii cresc maselutele nu am avut noapte fara trezire.
Noi programul ni-l facem dupa Kriszti.El se culca pe la 20-20,30 si se trezeste dimi in jur de 7.Uneori si mai repede, alteori-dar f.rar pe la 8. Si noi am ajuns sa ne culcam mai devreme, dar nu ne deranjeaza, iar faptul ca piticu' se trezeste atat de dimineata a fost un avantaj pt. mine pt ca nu m-am dezobinuit de trezitul de dimineata si mi-a fost usor cand m-am intors la job.

Joy, , te inteleg.... Meems, nasoala infectia la urechiusa iar tu ai grija de tine.
Madutza, si eu spun sa culci copilul mai devreme, nu merita sa se chinuie saracul.Intr-adevar somnul de dupa 8-9 seara e cel mai odihnitor.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput