PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by Ioana81
Buna fetele!
Legat de fructe, mie mi-a zis pediatra sa nu ii bag cartof ca baloneaza.
Ioanade Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ
hai ca esti o scumpa ! pupam
mamica zapacila !miti, mamica de
20 iunie 2006http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
miti2004 spune:
arcenciel incep lista de raspunsuri cu tine, pt ca eu ma chinui sa-l fac sa doarma ziua in patut. Noaptea acolo doarme. Insa azinoapte nu stiu ce i s-a intamplat ca s-a trezit ca de obicei la 3:30 sa pape si nu a adormit decat la 5:30 pana la 6, apoi treaz pana la 9 ( intre timp a mai papat la 8 ). Vazand in toiul noptii ca nu doarme l-am pus in carut si l-am tot legant , dar degeaba. Mor de ciuda ca ziua adoarme in carut legant, daca il pun in patut plange, si daca adoarme se trezeste dupa juma de ora, in carut insa doarme de rupe. Of-of, mai-mai 
Mamaluidavid o
pe Patricia papacioasa !
ccc77 sa vezi ce "miresme" o sa aiba cand o sa pape si piure de legume, cereale si suc ! 
map ce grasunel ai ! sa-ti traiasca !
alina2006 poti incerca mandarina. Dar la supa de ce nu mixezi si dovlecelul si pastarnacul ? Eu ii dau seara cereale in biberon la ultima masa la 10:30 dupa baita.
annemarie multumim pt carte !
cornelia_laura ce seamana baietii tai cu tine ! chiar f mult !
iulenca bine le-ai facut in tramvai !
imi place poza cu hainuta si caciulita si pantalonasii roz ! e o papusica !
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
Mia. spune:
Buna si sa va traisca puiutii sanatosi si voiosi!
Corina are 3 luni si ceva dar ma streseaza ca maninca tot des,la 2-3 ore(inclusiv noaptea)mentionez ca o alaptez..Am vazut ca deja ati inceput diversificarea, pe aici doctorii recomanda dupa 6 luni diversificarea...ma intreb "nu e prea devreme la 3 luni?"...ma refer la ccc77, care a nascut in aceeasi zi cu mine...de aia m-am mirat... Credeti ca ar trebui sa maninc mai gras sau altfel sa se sature si sa stea mai mult, de ex 4 ore, macar? Alta problema este ca pina nu ragaie si da partzuri , nu se linistete, nu urla dar e agitata..poate ar trebui sa tin un regim anume? La primul copil am alaptat si am mincat normal si nu au fost nici un fel de probleme...
Alaptatul asta asa des ma oboseste! Noaptea se scoala de 3 ori(primul copil se trezea cel mult o data).
poze cu Corina Elena
poze
Piersicuta mea
mamaluidavid spune:
Am culcat copiii asa ca bantui pe net
Voi v-ati gandit ce aduce Mos Craciun bebeilor? Ma gandeam sa ii cumpar Patriciei prima papusa,jucarii de bebei si educative are o gramada.
Am gasit pe eBay papusa asta care e recomandata de la nastere pana la 18 luni.
Ce ziceti?
Stefania,mami de David si Patricia
Amabella spune:
quote:
Originally posted by arcenciel
Monicutza felicitari!
Voiam sa va intreb din nou despre cum va adormiti bebicii. Noi aseara am ajuns la un record: am adormit la 3 noaptea... Nu mai puteam de leganat in leganut, in brate, pe picioare. Lucas era obosit dar se lupta la tranta cu somnul.
In seara asta ne-am decis sa il punem in patut si sa il lasam sa vedem ce se intampla... A plans, am fost sa il vedem, s-a linistit, iar a plans, i-am citit... Nu l-am mai luat in brate...
Voi ati lasat copii sa planga pana acum? Pe mine nu m-a lasat inima pana acum, dar aseara m-a apucat plansu' de oboseala si de nervi! Si imi plangeam de mila, inchipuindu-ma si peste ' luni leganand la Lucas la 2 noaptea! Ce sa fac? Puteti sa imi impartasitit din experienta voastra?
Pana nu de mult si bebele meu adormea una doua la san,dupa baita sau leganat nitel in leganut. Nu stiu ce a patit. Am citit ca schimbari de genul asta apa cand incepe sa se tina in fund singurel (inca nu e cazul, dar nu suntem departe) sau fiindca e teama ca il parasesc. De dinti inca nu e vorba...
Astept sfaturi!
Fotografii cu Lucas
Arcenciel, eu l-am lasat pe Rares sa planga. Ultima data a fost aseara. Dar m-a apucat totusi mila si m-am dus la el dupa ce m-am mai calmat, adica dupa vreo 10 minute. L-am luat in brate, l-am linistit, i-am dat putin ceai si a a dormit cu biberonul in gura de atata oboseala (de la plans, presupun). Dar intr-o alta seara, saptamana trecuta, l-am lasat sa urle dupa pofta inimii si s-a potolit singur. Dar nu a adormit. Doar a tacut. Cand m-am dus la el, era cu ochii cat casa. Sotul meu s-a dus si l-am mangaiat pe frunte si in secunda 2 a adormit. De obicei nu e asa. De obicei adoarme rezonabil de repede, dupa un pic de ceai il pun in patut, il mangai cateva minute si adoarme.
luiza
de
mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)www.choosing2lose.com/tickers/4562b924ab524/weightloss.png" target="_blank">Cat am mai slabit
Amabella spune:
Fetele, si noul nostru record: AZI-NOAPTE NU S-A TREZIT DELOC!!! A dormit piticul de la 9 si ceva seara pana la 7:25 dimineata! Ptiu, sa nu-l deochi!
luiza
de
mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)
www.choosing2lose.com/tickers/4562b924ab524/weightloss.png" target="_blank">Cat am mai slabit
cornelia_laura spune:
Amabella, bravo pentru somnul neintrerupt!!! Cred ca azi esti si mai fericita!! Sper sa atingem si noi performanta asta in curand.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
POZE 
amiss_zip spune:
Felicitarii Monicutza pentru bebe 2!! Sunt foarte emotionata de cand am vazut mesajul tau!! Sa te ajute Dumnezeu sa fie totul asa cum va doriti !!
Va pup!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
SARILLA spune:
'neata!
In primul rand, felicitari Monicutza si multa putere de acum incolo,sa ai sarcina usoara si inca un bebe frumos si sanatos! Si eu vreau bebe2, dar peste vreo 3 ani,sa fie ceva diferenta intre ei...
In al doilea rand, nu stiu cine cred ca arcenciel,intreba de adormit, si Razvan adoarme singur, dupa ce ii fac baita il pun in patut si ne mai jucam un pic,fara sa il mai iau in brate,ii dau drumul la carusel,si in scurt timp adoarme...aseara am atins si noi o performanta, s-a culcat pe la 10.30 si s-a trezit abia la 6 sa pape,apoi a mai dormit pana pe la vreo 8....mana cereasca,ce mai!
Apoi,in legatura ca un subiect discutat acum vreo 2 zile, cu punctele negre la bebelusi,si Razvan are,asa ca m-am dus la dermatolog,si a zis ca e din cauza hormonilor,chiar daca e mic..
, si i-a recomandat Skinoren,care stiu si eu ca e foarte bun,si un preparat de la farmacie,dar nu pot sa deslusesc ce scrie pe reteta,asa ca va spun dupa ce ne-o face farmacista...tetraci...si inca ceva..ca stiti cum scriu doctorii(nu tetraciclina,ca e preparat).
Ce mai vroiam sa va zic..a,da..ca si Razvi a inceput sa se intoarca pe burta,tot o secunda ii ia,de trebuie sa fiu de 5 ori mai atenta..
Mamaluidavid, si eu ma gandeam ce sa ii luam de Craciu,chiar si de Sf. Nicolae,mai devreme, si m-am tot uitat pe net,sunt multe jucarioare frumoase,dar saa vedem...Abia astept...atunci sa vezi poze pe capul nostru,dupa sarbatori...
o sa avem o groaza de treaba tot uitandu-ne pe pozele cu toti bebeii...
Am fost si noi la doctor atunci,cu vaccinul de 4 luni,si are 68 de cm si 7,400 kg..binisor...ne incadram...
Gata..mai vreau sa mai zic ca mi-a placut mult de Eric,si gata!(sunt nascuti in aceeasi zi,Cornelia-Laura,nu?)Pup
O zi buna, in ciuda vremmii mohorate!
SARILLA si RAZVAN, bebe perfect
POZE
SARILLA spune:
a, da si Amiss_zipp, Petra se face din ce in ce mai frumoasa...

SARILLA si RAZVAN, bebe perfect
POZE