PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Buna seara,fetelor
MOnicutza:FElicitari!!!!!Sa-ti dea domnul sanatate si rabdare!
Felicitari pentru dintisori la toti bebicii!
Andreea:La multi ani!Scuze de intarziere!!
MAP:te rog spune-mi si mie cu fontanela ..ca si noi o avem mica..si pt.asta luam doar 2 pic.de vig...si cum tiroida...??Te rog detaliaza!
Sa va traiasca bebicii...mamicilor..toti sunt unul si unul!!!
Maine scoatem si noi poze..si o sa va mai pun si eu cu CIpic al meu.
Tot maine mergem la vaccin!!!Am mari emotii..ca noi il facem pe ala de la stat...si data trecuta a fost rau de tot..cu febra...si tot tacamul!
De maine ii bag si eu supa de legume...sau poate poimaine..sa vad cum o sa fie cu vaccinul!
Pupici la fete.

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Daca tot am apucat sa scriu asta seara uitati aici si fetita noastra. Am primit de la niste prieteni cateva hainute pt Eric printre care si salopeta asta de fetita si nu am rezistat sa nu-l imbrac cu ea. Sotul zice ca asta e un semn ca va veni si fetita....

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Monicutza felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos! Esti o curajoasa! Multi pupici de la noi!
Cornelia e scumpel foc Eric in poza aia. Ce ochi mari are! Ptiu, ptiu sa nu il deochi!
Am facut in seara asta niste poze cu Arianna si fata vecinei mele, Adriana. Am sa le pun la album sa le vedeti.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

quote:
Originally posted by monicutza_bb

sunt insarcinata cu bb2

Finutza, sa ai o sarcina usoara, o nastere usoara si un al doilea copil la fel de cuminte ca si Alexutu.

Va pupa nasica pe toti patru

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Monicuta_bb, FELICITARI!!! Mi-au dat lacrimile cand am citit! Sa ai o sarcina usoara si frumoasa si un bb2 sanatos!

Sa va zic si eu pe scurt ce mai facem:
- avem si noi 2 liniute, de vreo 3 saptamani, dar dintisori - ba;
- la mami a cam trecut deja problema caderii parului, slava Domnului, ca credeam ca o sa cheleasca de tot. Am gasit un fir de par si la mine in Pampers. Inca mai cade, dar suportabil;
- ne rasucim cu mare usurinta si bucurie de pe spate pe burta, azi am reusit o singra data si invers. Dar facem asta de cate ori suntem pe masa de infasat sau pe playground. Si ne ia cam 1 secunda rasucirea.
- am inceput sa ne sugem piciorusul. Azi l-am supt atat de mult ca am udat fleashca salopeta de pe noi. Iar ieri la baie am supt si calcaiul putin
- mama s-a suparat rau pe bona si de maine se apuca sa isi caute alta. Deci: STIE CINEVA VREO BONA COMPETENTA SI DISPONIBILA?

luiza de mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)
www.choosing2lose.com/tickers/4562b924ab524/weightloss.png" target="_blank">Cat am mai slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Monicutza felicitari! Ai o putere extraordinara daca o poti lua de la capat cu sarcina atat de repede. Si un sot foarte rabdator, intelegator si scump. Sa dea Domnul ca totul sa mearga perfect si sa-i faceti lui Alexandru o surioara frumoasa si sanatoasa.
Katm ti-am admirat dragalasul. Ce se mai distreaza el la baitza! Ptiu, ptiu, ptiu!
Amabella la mai multe progrese. Pandesc si eu momentul sa va mai povestesc despre cele ale Clarei.
Cornelia sa-ti traiasca baietii cei frumushei si dulcei! Uite cate un pup pentru fiecare

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4565892984844/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

Monicutza felicitari!
Voiam sa va intreb din nou despre cum va adormiti bebicii. Noi aseara am ajuns la un record: am adormit la 3 noaptea... Nu mai puteam de leganat in leganut, in brate, pe picioare. Lucas era obosit dar se lupta la tranta cu somnul.
In seara asta ne-am decis sa il punem in patut si sa il lasam sa vedem ce se intampla... A plans, am fost sa il vedem, s-a linistit, iar a plans, i-am citit... Nu l-am mai luat in brate...
Voi ati lasat copii sa planga pana acum? Pe mine nu m-a lasat inima pana acum, dar aseara m-a apucat plansu' de oboseala si de nervi! Si imi plangeam de mila, inchipuindu-ma si peste ' luni leganand la Lucas la 2 noaptea! Ce sa fac? Puteti sa imi impartasitit din experienta voastra?
Pana nu de mult si bebele meu adormea una doua la san,dupa baita sau leganat nitel in leganut. Nu stiu ce a patit. Am citit ca schimbari de genul asta apa cand incepe sa se tina in fund singurel (inca nu e cazul, dar nu suntem departe) sau fiindca e teama ca il parasesc. De dinti inca nu e vorba...
Astept sfaturi!

Fotografii cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Arcenciel nu stiu ce sa zic...am citit ca poti sa lasi copilul sa planga si 2 ore pe zi, asta daca te tin nervii. Eu nu-l las sa planga mult dar nici nu-l ridic niciodata din patutul lui. Il mangai pe caput si-l shishiiesc pana se linisteste. Cateodata cand e agitat poate dura si un sfert de ora (se intampla mai ales ziua). Seara cand il pun la culcare fac intuneric in camera, nu lampa nu nimic. S-a obisnuit asa si acum stie cand e pus in patut si se stinge lumina ca e ora de culcare. Nu adoarme imediat, daca incepe sa planga mai mergem sa-i dam suzeta si pana la urma tot adoarme.
Eu nu l-am leganat niciodata, inca din spital mi-au spus sa nu-l leagan. Am o prietena care are o fetita de 7 luni si e distrusa. Inca nu doarme noaptea intreaga, se trezeste si de 2-3 ori si ziua ii rupe spatele. Pt mine ea a fost un exemplu de "asa nu".
Sper sa reusesti sa-l faci sa doarma noaptea ca-mi dau seama ce greu iti e.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Multumesc fetele de complimentele pentru mancacioasa mea si pentru liniute
Si felicitari tuturor bebeilor cu liniute,sa iasa dintisorii cat mai usor
Anasia pe eBay cel mai usor ,sigur si rapid mod de a plati e prin paypal,uite aici site-ul pt. mai multe informatii https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=p/ema/index-outside ,ca sa iti faci cont nu costa nimic,iti trebuie o adresa de mail si informatiile de pe credit card sau debit card.
Ca sa iti dau ex. cu trimisul uite jucaria asta nu o trimite in Romania http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-Fisher-Price-Musical-Poptivity-Activity-Table_W0QQitemZ330053599929QQihZ014QQcategoryZ134288QQrdZ1QQcmdZViewItem" target="_blank">aici ,iar asta o trimite in Romania http://cgi.ebay.com/NEW-FISHER-PRICE-BRILLIANT-BASICS-ACTIVITY-WALKER_W0QQitemZ180056658993QQihZ008QQcategoryZ134288QQrdZ1QQcmdZViewItem" target="_blank">aici ,la Ships to: scrie worldwide si mai jos ai o lista de unde poti alege Romania si iti apare costul transportului.
Sunt unii vanzatori care trimit in toata lumea dar nu au calculatorul pentru cost,in cazul asta trimiti un mail vanzatorului ,ii spui tara orasul si eventual un cod postal si o sa iti raspunda prin mail cat e transportul.In dreapta sus unde scrie Meet the seller ai optiunea sa pui o intrebare vanzatorului, "ask seller a question".
Inainte sa licitezi pentru un produs verifica mereu feeback-ul vanzatorului,citeste sa vezi ce au avut de spus cei care au cumparat.

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Alina2006 pentru a schimba putin gustul marului coace-l in cuptor,apoi facut piure.Lui David ii placea mult de tot asa.Si eu stiu ca kiwi poate provoca alergii.
Map,da la noi a venit Craciunul,am facut pomul de saptamana trecuta,se ne bucuram mai mult de el.
Monicutza_bb felicitari pentru sarcina!
Cornelia m-am delectat si eu cu pozele baietilor,ce bine seamana Eric cu Eduard.Sau mi se pare? Si in poza in care e imbracat fetita e tare dulce.Cate un pentru amandoi.
Amabella felcitari pentru reusite,m-am amuzat cand am citit ca isi suge calcaiul.Si Patricia reuseste sa se rasuceasca de pe burta pe spate,invers deocamdata nu.

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput