PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

dandana la sectorul 1 te duci la fostul camin Sf.Ecaterina intrarea vis a vis de Elias. Intrebi la intrare unde este biroul pentru alocatii si acolo daca te duci iti dau ele o lista cu tot ce trebuie sa contina dosarul inclusiv niste formulare tip ce trebuie completate de tine si de angajatori. Eu am nimerit niste tipe ok mi-au explicat in detaliu ce si cum. Eu nu am depus inca dosarul o sa fac asta la inceputul lui decembrie. Actele necesare le gasesti si pe mail-ul comun in folderul LEGISLATIE. Daca cumva nu ai parola da un semn sa ti-o trimit.
Luiza felicitari pentru noaptea linistita. Intrebare: ai decis cand incepi diversificarea? Stiu ca noi doua suntem, cred, ultimele care dau lapte praf si nu au diversificat inca.
milikiki de ce nu mergi pe schema de stat de vaccinare daca ai inceput asa. Ca efect si unele si celelalte au acelasi efect.
Ioana81 dar cum sta el pe olita? Il lasi sa stea deja in fund? Eu am citit ca pana pe la 1.5 -2 ani nici nu isi dau seama ca fac pipi si caca nu au controlul sfincterelor si nu constientizeaza actiunea.
Editez ca sa adaug:
FELICITARI MONICA!!!, sarcina usoara si bebei santosi. Ce frumos sa fi din nou gravidutza...
Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Uitati deja ce cadouri a primit Luca de Craciun (care e inca departe):www.bertoni-bg.com/Lounge.html" target="_blank">scaun maro, in care sta cand e treaz(ca sa nu mai stea la noi in brate) si www.netkidswear.com/peghighchair10.html" target="_blank">scaun papa, in care inca nu il pun, dar cam pe la Craciun cred ca deja o sa il folosesc.

Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Fetelor voi ce scaun de masa ati cumparat? Cred ca ar fi cazul sa ne aduca Moshu' unul dar inca nu m-am decis la model. Cum trebuie sa fie? Ce caracteristici sa aiba?

si Mihai Nicolae - my little treasure (1 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Miruna, da, cred ca ai nostri sunt ultimii bebici nediversificati. Nu m-am hotarat inca. Pediatra noastra zice sa il lasam pana la 6 luni, ca asta e ultima "moda" la OMS. Am cautat si eu pe site-ul lor dar nu am gasit nimic despre asta. Doar la breastfeeding recomandau, intr-adevar, diversificarea de la 6 luni. Nimic despre alimentatia la biberon. Sau nu am gasit eu. Vreau sa mai cercetez, sa vad daca il mai las pana la 6 luni. La o adica, o intreb pe pediatra unde a citit asta, desi mi-e cam jena, ca pare ca nu am incredere in ea.
Tu te-ai hotarat?

luiza de mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)
www.choosing2lose.com/tickers/4562b924ab524/weightloss.png" target="_blank">Cat am mai slabit

Mergi la inceput

Crissa71, si eu tot asa am patit cu Luca, si banuiesc si eu ca tot de la dintisori...ca altceva nu avea. Cum ai zis, a facut kk, a papat, l-am schimbat..si degeaba.Si tot mai tare se simte la mana gingia de jos. Am facut "repetitie" pentru deplasarea la Sovata de 1 Dec. , in sensul ca o sa-i dau piure din borcanele. Si Luca al meu, care papa tot mai greu piure facut de mine, se stramba tot si scuipa afara, a papat jumatate de borcanel. L-am gustat, nu e dulce sau ceva, e Pui cu orez si legume de la hipp. Sper sa nu faca ceva alergie, ca atunci va trebui sa car cu mine si robot si storcator de fructe si castroane etc.

Luca Rapidistul:
Luca 4 luni:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Madyn eu am Peg Perrego prima pappa. La mine criterile au fost: sa fie solid (adica daca il zgaltaie sa stea tot pe picoarele lui) sa se plieze/desfaca usor, sa nu ocupe mult loc cand e strans si sa aiba mai multe pozitii la spatar. La ultima caracteristica am luat tzeapa si de aia eu iti recomand sa te duci sa le vezi pe viu inainte de a cumpara. Spun asta pentru ca desi are 5 pozitii la spatar, pe cea mai lasata tot aproape la 90de grade sta, pentru mine care voi incepe diversificarea inainte de a sta Alexei singur in fund asta este un impediment major si am patit acest lucru pentru ca mi l-am ales de pe net. In fine criticile si review-urile erau in favoarea lui dar realitatea nu prea corespundea exact si de returnat nu mai puteam intrucat l-am primit cadou de botez. Una peste alta ma uit la el si imi place din ce in ce mai mult. SI problema statului in fund am rezolvat-o asa: cand incep diversificarea ii voi da in scaunul de masina pana cand va sta singurel in fund si atunci il trec in cel de masa. Sper ca ti-am fost de ajutor cat de cat. Piticul tau ce mai face? Il mai alaptezi?

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Muuh multumesc!

Noi sintem bine, voinici, la 3 luni aveam 7 kg si 63cm, acum cred ca are 8. Nu mai alaptez de pe la 7 saptamini .

si Mihai Nicolae - my little treasure (1 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Legat de olita; il asez cu fundul pe ea dar sprijinit cu spatele de burta mea, in pat. Oricum el nu mai face cocoasa cand il ridic in fund si se ridica singur cam la 45 grade. MAi eu mai cunosc copii pusi la olita si s-au invatat repede. Nu stiu ce sa zic sincer nu cred ca voi avea pb cu el. In fine.
Si noi vrem sa-i luam scaun de masa de Craciun dar inca nu stiu de care.
Mihatocae si eu ii dau piureuri la borcanel si ii plac mult. Dar deja ii dai pui de la hipp sau nu am inteles eu bine???
Stiu ca carnea se da mai incolo. Sau ma insel?

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ

Mergi la inceput

Ioana, eu i-am luat borcanele cu mai multe arome, dar numai de alea de la 4 luni. Si da, este de la 4 luni si cu pui si legume. Oricum, noua ne-a recomandat si pediatra sa ii dam legume, fructe, carnita si branzica , dar nu cereale si fainoase, ca el creste f. repede (joia trecuta avea 7.900) ,dar are rahitism incipient si atunci trebuie sa nu fie pufos (dica tesut grasos depus), ci mai "atletic", ca sa nu i se indoaie piciorusele sau sa i se rupa vreun os. Asa ne-a zis dr., asta facem.Si noi avem deja 4 luni si 3 sapt.

Luca Rapidistul:
Luca 4 luni:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Si noi la fel la 4 luni 7,800 kg . Aceleasi pb. Dar uite ca nu am vazut ca-s cu carnita pentru 4 luni. Trebuie sa ma uit mai atent. Mersi de pont . Mie imi mananca intre mesele de lapte le-am redus la 150ml juma de borcan sau chiar 3/4 din borcan. Si plange cand nu-i mai dau. Asta o sa-mi manance si urechile. Asta la 14.00 ca la 10.00 tot intre mese avem sucul pe care il devoreaza 120ml. Si tot cu plansete cand se termina. Uffff!
Andreea ce faceti? Mai da si tu un semn oricat de mic

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir
BOTEZ

Mergi la inceput