PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioana81 spune:
Am mai facut si noi un mic progres: Primul kaka la olita. SI ce incantare pe mama!
Vreau sa-l invat la olita. Sa vedem daca azi ne reuseste.
Legat de somn eu am o mare problema. Se trezeste noaptea din ora in ora sa-i bag suzi si daca nu ma duc incepe sa planga si se trezeste. Aseara a dormit legat de la 22.30 pana la 2 apoi la juma de ora , o ora se trezea sa-l intorc EU de pe o paret pe alta si sa-i bag suzeta. Si ma termina drumurile astea dintr-o camera in alta
. Deja eu cred ca asa va fi toata viata
. Nu cred ca vor exista si nopti de somn profund. Mie nu mi-a dormit niciodata toata noaptea. Trebuie sa recunosc ca-s nitel geloasa pe mamicile care dorm. Legat de culcat si Vladimir adoarme pe picioare leganat si tare ii mai place. Nu am putut sa-l las sa planga in patut. De aceea asta imi va fi singurul copil. Nu cred ca mai pot cu inca unul.
Mi-am zis oful acum ma duc sa trag un pui de somnic ca doarme Osama!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
Monicutza, felicitari pentru bebe2...m-a apucat nostalgia cand mai citit! O sa fie putin greu...dar tare frumos dupa...ca ei o sa se ajunga o sa fie mai uniti. Sunt multe puncte in favoarea acestei decizii...bravo!
Of..bebelina mea nu adoarme singura....mai nou o legan pe picioare..noroc ca nu trebuie sa legan f mult ca adoarme repede. Acum se trezeste dimineata la 5 si mai doarme apoi pana la 9. De o saptamana are fix acelasi program.
Fetelor...trebuie sa imi cumpar un blender...imi puteti recomanda o marca anume? Cam ce ar mai trebui sa am pentru diversificare? Ma refer la cratite si treburi din astea. Cred ca de saptamana viitoare incepem cu tupeu diversificarea.
Referitor la jucarii de Craciun nici eu nu stiu ce sa ii i-au...trebuie sa i-au scaun de masa si cred ca asta o sa fie cadoul mare...si inca ceva jucarii.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisasi Alexia
(13 iulie 2006)
Larissa cu ce vrei sa incepi diversificarea? Sau nu te-ai gandit inca?Si eu as vrea sa incep,si dna dr ne-a zis sa incepem cu piure de fructe sau legume, un gust pe saptamana...tu cu ce ai vrea sa incepi?
Si eu m-am gandit la scaun de masa sau ceva pentru joaca, play activity ceva...dar nu am vazut nimic sa imi pl;aca pe net,si prin oras nu am mai ajuns...scaune de masa insa am vazut peste tot,si sunt destul de frumosele unele...ii punem cu noi la masa,a?

Abia astept!
SARILLA si RAZVAN, bebe perfect
POZE
millikiki spune:
Buna fetelot am si eu o mare intrebare la voi,eu am facut prostia sa ai fac vaccinul bebitei mele la 2 luni pe cel de la stat si acum il vrem pe cel cu plata, a mai facut cineva asa?si pe care l-ati facut ca eu tare sunt dezorientata,iar doctorita noastra o incompetenta.
Apropo eu stau in cartierul TITAN vreau si eu un doctor bun daca stie cineva dar mai aproape de noi.
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by Ioana81
Am mai facut si noi un mic progres: Primul kaka la olita. SI ce incantare pe mama!
Vreau sa-l invat la olita. Sa vedem daca azi ne reuseste.
Legat de somn eu am o mare problema. Se trezeste noaptea din ora in ora sa-i bag suzi si daca nu ma duc incepe sa planga si se trezeste. Aseara a dormit legat de la 22.30 pana la 2 apoi la juma de ora , o ora se trezea sa-l intorc EU de pe o paret pe alta si sa-i bag suzeta. Si ma termina drumurile astea dintr-o camera in alta. Deja eu cred ca asa va fi toata viata
. Nu cred ca vor exista si nopti de somn profund. Mie nu mi-a dormit niciodata toata noaptea. Trebuie sa recunosc ca-s nitel geloasa pe mamicile care dorm. Legat de culcat si Vladimir adoarme pe picioare leganat si tare ii mai place. Nu am putut sa-l las sa planga in patut. De aceea asta imi va fi singurul copil. Nu cred ca mai pot cu inca unul.
Mi-am zis oful acum ma duc sa trag un pui de somnic ca doarme Osama!
Ioanade Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ
Stai putin sa vad daca am inteles bine....caca la olita???La 4 luni???? Vrei sa il obisnuiesti???Poate sunt eu mai
acum, dar....nu e un pic prea....devreme?SARILLA si RAZVAN, bebe perfect
POZE
Alexia27 spune:
Dragele mele, nu stiu daca ma mai tineti minte, cu toate ca am fost alaturi de voi de la inceputul odiseii noastre! De 3 luni nu am internet, asa ca mi-a fost impopsibil sa intru pe forum, dar mi-a fostun dor de voi si de bebeii vostri.... Ce mai faceti? Doamne, cat am de recuperat!!! Si inca nu am net! Acum scriu de la parintii mei unde o sa stau 3 saptamani, ca sotul e plecat si mi-e greu singura cu Eileen. O sa mai citesc din urma...pana acum m-am uitat asa fugitiv, dar am vazut ca Monicutza_bb e din nou graviduta!!! Bravo si sarcina usoara!!
Mie iri mi-a venit menstruatia, drept pentru care sotul a decretat ca e timpul si la noi sa ne apucam sa facem o surioara printesei noastre!!
Nu mai insist acum, am atatea sa va spun ca as scrie singura la tot capitolul, dar ma opresc ca trebuie sa schimb piticul.
Va pup si-mi pare tare bine ca ca pot sa va citesc din nou!

Alexia, mamica de Eileen Nicole
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png
save spune:
VA SALUT MAMICI DE PIERSICUTE 
MONICUTZA felicitari pt.bb2 sa ai o sarcina usoara BRAVO TIE 
ANASIA parca tu ziceai de amprenta ,eu cred ca poti folosi material pt.amprente dentare ,nu este toxic
LARISA79 si Radu devine agitat de la 7-11 cand adoarme,eu il iau in brate si dansam amindoi,il pun jos si ne mai jucam(ii place mult sa ii fac jocuri cu mainile mele le urmareste cum le misc),il duc dintr-o camera in alta ,il mai ia tati si tot asa o tinem pana adormim ,daca il las plinge si nu mai pot sa-l linistesc usor. 
ROXANYA ce frumos rade bb![]()
va pup
SAVE
RADU SI
LUCIAN
http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/
SimonaU spune:
Ioana81, gandeste-te foarte bine daca incepi deja cu olita. Eu una am citit ca acest antrenament precoce la olita duce la incontinenta (desi parca altfel se numeste..) in unele cazuri pana la adolescenta, in special la baieti. Si am un exemplu concret cu o prietena de-a mea. Ea are un baietel de o varsta cu Rares al meu (5 ani) si a inceput sa il antreneze asa de la 7 luni. In curand facea la olita de cate ori il punea pe ea (isi fac un reflex conditionat - ca nici nu poate fi vorba de controlul sfincterelor). Eu cu Rares am inceput antrenamentul dupa 1, 5 ani. Rezultatul e ca Rares a invatat repede sa isi controleze sfincterele si o face si acum iar baietelul ei si acum la 5 ani are accidente in fiecare zi si noapte(uneori se mai scapa si ..caca pe el). Acum prietena mea are o fetita de 2 ani si abia acum o invata cum sta treaba cu olita.
mihatocae spune:
Ioana81, Consi, Miti2004, ma inscriu si eu in clubul bebeilor "lilieci", care nu stiu inca sa doarma noaptea. Al meu a avut vreo 2 zila in care a dormit de la 22.30 pana la 4 sau 5 dar de vreo saptamana e JALEEEE!! Adoarme de la 22.30, dar se trezeste la 2.30-3 si face kk, trebuie sa bea un biberon, plange...ce mai vreo ora-o ora jumate avem program artistic. Si apoi la 6- 6.30 iar se trezeste. Ce sa ne facem noi? Cum sa ii invatam ca noaptea se doarme si nu alte chestii?
Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph
crissa71 spune:
Fetelor..sun tare suparata..nu stiu ce are CIpic..ca s-a trezit la 3 noaptea si a plans..am crezut ca-i burta..da-i bonisan..leganat..ceic..a adormit intr-o ora printre suspine..
LA 5.30 am mancat..apoi la 7 alta repriza de plans nasoala...cu pumnii-n gura..si urlete..si-a bagat unghia-n ochi..are ochiul rosu rau..
La 11 alta repriza nasoala..a facut si caca..nu e de la burtica
LA 8 dim i-am dat calpol..parca i-a mai trecut ca pe la 10-11 sa-l apuce iara!!
Si azi trebuie sa facem vacinul...!!
OF..Doamne..sper sa fie totul o.k..sper sa fie dintii!Ai vosti au facut asa??!!SUnt dintii oare?VA pup
crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
MissJJ spune:
Fetelor tinem sa va anuntam ca azi avem de gand sa gustam un pic de piure de morcov. Deci incepem si noi diversificarea!
Speram sa ne placa ce de da mami acolo.
Legat de amprente noi am cumparat de la Mother Care un kit special pt asa ceva: http://www.ekmpowershop3.com/ekmps/shops/castintime/index.asp?function=DISPLAYPRODUCT&productid=8 . Vrem sa il facem de sarbatori ca e si Flo acasa si avem timp.
Consi I am working on it
, dar normal trebuie sa cer permisiune de la printzesa ca sa apuc sa stau la calc. Acu a adormit si de aia apuc sa scriu.
Fetelor imi pare rau sa aud ca aveti pb cu somnul bebeilor. Eu va doresc la toate bebeii cat mai cumintzei, care sa faca nani toata noaptea si la mamici rabdare si incet va trece totul. 
Ioana81 te cred ca ai senzatia ca asa va fi toata viata si stiu cat e de greu sa nu te odihnesti si noi am trecut prin asta la inceput. Si ziua mai are momente cand efectiv ma aduce in pragul disperarii, de matzaita si mofturoasa ce e. Si singurul remediu e sa ies din camera, ma duc oleaca in gradina respir aer curat, incerc sa ma calmez si vin din nou la ea. Oricum noi iti trimitem pupici si multe imbratisari si tie si lui Andrei Vladimir 

.
Alexia pupici si tie si lui Eileen. Nice to hear from u again! 
Si noi vrem un baby 2 dar vom mai astepta un pic pana nu ne gasim un apartament sau o casa unde sa stam singuri nici nu ne gandim. Creca cand va avea Arianna vreo 2 ani ne apucam de bebe 2 ca ma uitam la fata vecinei mele care tocmai a implinit 3 ani cat de mult o iubeste pe Arianna si ce grijulie e cu ea si daca ii spun nu pune mana sau nu ii fa asa lui baby asculta si de obicei vrea sa ma ajute sa ii faca baie lui baby sa o schimbe pe baby si atata o mai pupa pe asta mica si tot ii zice i luv, i luv.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)

(13 iulie 2006)