Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 27
monica70 spune:
UITATI astia sunt piticii: http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20061127&ctime=165213 (a coborat Ghitza dupa ei,ce nu face el pentru Mark
)
Fug sa o imbrac pe Diana sa o scoata la plimbare...Eu trebuie sa plec la dentist ... poate reusesc sa mai intru pana atunci!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
dana_ene spune:
Hi, hi, hi ! Pupici si de la noi Ralu
. Ce bine-mi pare ca te-ai simtit provocata si ne-ai scris
.
Promit sa mai fac !
Pai am zis ca nu se pune la voi fiindca stiti clar ce-o sa faceti de Revelion, va serbati printesele, nu ?
Am fost in oras si-am reusit sa cumpar nepretuitul castel. E dragutel, dar dupa parerea mea nu-si face banii. Insa daca asta isi doreste mandra mea... asta e. Are baterii si daca apesi un butonas canta ceva si lumineaza un turnulet. Mai are o printesa
si-un print
, un cal si ceva mobilier.
Dar m-a lovit nefericirea din nou
. De mai multa vreme Oana ne spune ca vrea pe langa castel (ca eu de asta mi-a fost teama si am crezut ca o sa-mi dau duhul pana am gasit ce-am gasit
) si fier de calcat cu masa de calcat si rufe si alte alea. Eu n-am prea bagat-o in seama fiindca am crezut ca sunt toane de copil.
Dar cand azi am intrat in librarii - poc !
- am vazut ca stia exact ce-si doreste: sunt cutii cu asemenea minunatii: fier de calca + masa de calcat + alte cele. Of ! Am vazut si la 840.000 lei si la 470.000 lei. Asta e ! E clar ca n-am ce face si trebuie sa-i iau, ca doar i-a spus mosului !
Asa ca maine... alt tel de inteplinit !
La pitici n-am mai ajuns... zilele urmatoare
. Sper sa-i mai gasesc !
Anda, pupici lui Mark. Asta-i treaba cu dintii. Stai sa vezi cand or iesi maselele, cum bine-a zis Maraki. Acolo e mai rau
.
Sim, ce bine ca ai dat si tu un semn.
!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
dana_ene spune:
STELUTE 

(10) - Monica, Silvi, Dana, Ingrid, Anasol, Anasebe, Bombonica, Irinatunza, Denisam, Cosmi
BULGARASI 

(6) - Bianca, Dana, Anasebe, Maraki, Denisam, Miri_Mik
CLOPOTZEI 

(5) - Monica, Deea, Irinatunza, Dana, Bianca
STRUMFI 

(4) - Astery, Monica, Mirela, Anasebe
SPIRIDUSI 

(4) - Mirela, Monica, Ingrid, Ana M
FULGI DE NEA
(1) - Anasol
ZBURDALNICI
(1) - Monica
SHMECHERASI
(1) - Mirela
FULGISORI
(1) - Maraki
ELFI
(1) - Pisoi
PUFULETI
LUCEFERI
Voturi: Monica70, Anasebe, Ingrid S, Anasol, Dana Ene, BiancaS, Astery, Silvi, Mirela, Maraki, Bombonica, Irinatunza, Deea, Ana M, Denisam, Miri_Mik, Cosmi, Pisoi
dana_ene spune:
Ralu, uite ca mai vroiam sa-ti spun ca am remarcat ca si Anastasia seamana bine de tot cu tati.
Cred ca e un fericit !
monica70 spune:
DANA asa erau si piticii aia de pe site-ul ala? Ca l-ai sters rapid, ti-e frica de de avertismente,ha? ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
marchplayer spune:
Salutare la toate lumile!
Azi nu-i nici un sarbatorit dar urez la multi ani tuturor celor care si-au serbat ziua saptamana trecuta ca eu am cam lipsit la apel. Sunt super ocupata si cam stresata ca nu-s obisnuita. Naspa mai este sa muncesti pentru bani, mie tare mi-ar fi convenit o viata de rentier
.
Sper ca toti puisorii sunt bine sanatosi si voi la fel mamicilor. Imi pare rau dar chiar nu am timp sa citesc. Am acum o ora libera(ca mi-am luat nu ca n-as avea de facut nimic)si nu stiu ce sa fac mai intai pentru sufletelul meu.
Ioana mea este sanatoasa, frumoasa, incapatanata, rasfatata si lista continua. Copil normal, mama chinuita. Aseara am dat-o cu capul de tavan, daca numai pe sus vrea?? Hai ma ca nu s-a lovit tare si oricum la cata adrenalina fierbea prin ea...
Va pupic si mai vin, vad ca Moni baga poze cu cadourile mandrei.
MIRI MIK
a venit cartea. Abia astept s-o citesc!!!
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
monica70 spune:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20061127&ctime=165213
Pe asta i-am mai dat-o,nu stiu cat o sa reziste intreaga 
MONI
de
dana_ene spune:
Moni, asa erau ! Dar pretul era de 130.000 lei pe site.
Nu stiam ca asa poti sa primesti avertismente. Serios ! Dar daca asa spune regulamentul, eu-l respect, ca-s fata cuminte.
Si mai bine ca am evitat sa iau avertisment
.
Oricum de-astia am vazut si eu la o librarie in Buzau si tot la 90.000 lei. Dar trebuie sa merg ceva pana la locul cu pricina. (Astery... e chiar la libraria de langa blocul tau
).
monica70 spune:
Merg sa ma trantesc un pic in pat,pana plec,bine ca am evacuat strumfa care s-a aruncat ca un uliu si la punga cu piticii aia,de era cat pe ce sa o rupa
A trebuit s-o scot de 2 ori din mainile ei sa o pot fotografia si piticii ei zac in tzarc - sunt buni de aruncat pe jos cu ei
Apropo, si piticii mici cu Alba ca Zapada piuie!
Fug in pat 
P.S DANIELO spor la contabilitate primara patroano 

![]()
MONI
de