Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 26
ralirali spune:
De ce nu se pune, Dana? 
Pai, Moni, daca tot vreti sa veniti la munte urcati in tren si noi va asteptam la gara sa sarbatorim fetele impreuna...si ui asa nu va trebuie nici echipament de iarna, nici mijloc sofisticat de transport.
Fetelor, ce ati zice, cele care nu aveti unde merge de Rev si vreti la munte, sa faceti o tura la Brasov??? Heeeeeeeee, ce fain ar fi sa sarbatorim ziua strumfelor cu secta.
Na, ca mi-am bagat si eu nasul, cum zice Moni, dar m-a provocat Dana..pupici multi la printese si sper sa gasesti castelul visat de Oana. felicitari pentru mersuld e-a busilea al Roxanei. Nu veniti la concurs?
Pe 01, 02 si 03 decembrie e Baby Expo la Brasov si eu am inscris-o pe strumfa la concursul bebelusilor care merg de-a busilea...abia astept sa vad cum o sa isi caute sprijun pe ceilalti copilasi sa se ridice in picioare
, dar cred ca o sa fie super fain.
Moni, tin pumnii sa fie cu multi bani si program ok.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 2
Poze cu familionul
LunaNoua spune:
Halo Secta !!!
Pe mine m-a trezit Ralu dimineata 
... sa ma scoata din depresie. Ea m-a sunat la 10 juma.. nu isi inchipuia ca la ora aia noi inca ne facem somnul de frumusete
Hihihi... eu la 6 jumate m-am culcat de fapt.. ca toata noaptea m-am muncit sa colorez.
Vad ca va pregatiti de concedii. Frumos
. Eu nu am chef nici de concedii, nah 
hai ca ma apuc de tura 2 de colorat, ca puiuca mea a adormit de pranz.
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
sim0 spune:
Ce mai faceti, mai fetelor?????
Mi-e tare dor de voi, dar am ramas asa de in urma cu cititul ca mi-e aiurea sa mai intru sa scriu. De fapt nici acum nu stiu despre ce se vorbeste, asa ca trantesc si eu mesajul ca nuca-n perete.
Noi suntem bine...relativ...Clara e super maraita si plangacioasa si nervoasa...de la dinti, zice doctorita de familie. Pe langa asta,e si in greva foamei, nu mananca nimic cu lingurita...sper sa iasa dintele ala mai repede si sa ne lase in pace. Cam cat poate sa dureze perioada asta de eruptie, aveti idee??
PUPICI MULTI

poze noi cu noi
maraki spune:
Simo
depinde de la copil la copil cat de afectati sant la eruptia dintilor. Am auzit ca mai rau este cand le dau maselutele
Noi nu avem un subiect anume de dezbatut in perioada asta
asa ca scrie linistita orice
Poate votezi cum sa le spunem bebeilor incepand cu 1 Dec. Intra pe pagina anterioara si gasesti lista 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Intru si eu pe fuga, am citit pe sarite ce ati scris, am vazut pozele Emmei, ale Dianei de Moni - doua fetite frumoase foc
- si cam atat, restul mai tarziu, sper numai sa am timp. Am mai vazut si superbitatile de pitici, sunt absolut superbi, misto de tot
!
Am mai citit si despre voturi, io votez pentru elfi!
Acum fug la treaba, sper sa mai intru azi.
Pupici multi la toate mamicutele si bebeii
monica70 spune:
SIMO lasa ca nu esti deloc aiurea,bine ca ne mai dai macar un semn
Si la noi e cam aceeasi atmosfera de cand cu dintii!
DEEA sper ca ti-a mai trecut 
RALU nu-mi fa pofta ca odata vin 

Lasa ca poate reusinm sa ne adunam toate sectantele in zona - ca doar e in centrul tzarii,dar ar fi mult mai usor vara,desi la iarna viitoare ar fi ceva interesant de organizat in zona,un concurs de sanius,acolo ....ce ziceti?
Pana una alta,poate ne oprim la vara cateva zile si pe acolo cand ne intoarcem de la mare, si atunci in nici un caz nu le ratez eu pe Anastasia si pe Daria 
Daca totul decurge conform planului ,adica 10 zile la mare si vreo 3-4 la munte,n-am cum sa le ratez 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
ANDA te pun pe lista cu pitici
,sper sa mai gasesc in zona (intru in magazin cand merg la dentist) ,ca la depozitul ala a zis frate-meu ca n-aveau!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
pisoi3 spune:
Aoleu, uitasem, asa e, dinti: sa-l vedeti pe al meu cum face de la dinti, nu ii mai intra nimeni in voie cateva zile pana ii mai iese un dinte. Pe urma e la fel de vesel si zambitor ca inainte!
monica70 spune:
Cati dinti are acum Mark? Diana tot trei are sus si 2 jos,vd ca nu vrea sa iasa odata celalalt de sus,ca ala o chinuie 
MONI
de
pisoi3 spune:
MONI
, saru mana pentru lista cu pitici, sper sa mai gasesti! Sunt superbi!
Mark are doi sus, doi jos. Ne-a mancat ficatii de la ultimii trei incoace!