De cat timp incercati sa faceti bebe???
Raspunsuri - Pagina 17
asi spune:
Aprilie 1999.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
adalia spune:
Buna, fetelor!
vreau si eu pe lista: noi incercam din martie 2006 si sper sa reusim cat de curand cu ajutorul lui Dumnezeu si al unui medic bun.
Sper ca am postat bine.
pupici
adalia
bubulina1 spune:
Din ianuarie 2005. Poti sa ma treci langa juliada.
Sa fie cu noroc!
Bubulina
Speranta moare ultima!
mcrissa spune:
noi incercam din noiembrie 2004.
o sarcina pierduta la 15 saptamani in noiembrie 2006.
Mcrissa in asteptarea mormolocului
ZoRi spune:
Vreau si eu pe listuta!
Noi incercam din septembrie 2002, 2 inseminari, 3 FIV-uri, ultimul in septembrie 2006 reusit, dar din pacate sarcina s-a oprit din evolutie la 8 saptamani.
Sa ne ajute DD sa avem toate bebele mult dorit!
ZoRi
veronicka spune:
salut la toate . noi am avut o sarcina oprita in evolutie la 6 sapt(am descoperit pe la 9 sapt)iar dupa pauza de 3 cicluri am incercat din nou.dar nimic. acum facem o mica pauza(Postul Mare)cu toate ca abia astept sa raman insarcinata iar.luna acesata am fost la medic in ziua 19 si mi-a zis ca in una sau doua zile trebuie sa ovulez(am ciclul mai lung)mi-am monitorizat si temperatura si a inceput sa cresca in ziua 21, iar testul de ovulatie a iesit in ziua 20 , mucusul diminuandu-se in ziua 19-20.stie careva sa-mi explice cum functioneaza toate astea exact
RAMONELLA spune:
Ysa te-am trecut,dar acum am observat ca am uitat sa trec 26.Acum esti trecuta bine.
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel5+
monica11 spune:
Multumesc RAMONA ca m-ai trecut pe listutza..imi place ca sunt prin atatea gravidutze acolo..sper sa se molipseasca si la mine.
Din pacate m-ai trecut la 2005 , noi incercam din noiembrie 2006, tocmai am citit ca o luna dupa tine ne-am apucat si noi de
daca ai timp sa ma schimbi pe 2006 si-ti pup burticutza pana se ia si la mine
monica
asteptam gemanutii Matei si Daria
http://tt.lilypie.com/UGoap2.png