Piticodromul de sept-oct 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 29
country girl spune:
Ruxandra, trebuie sa recunosti ca ofera o cu totul si cu totul alta perspectiva decat cea traditionala
si Ilinca (10 septembrie 2005)
miflore spune:
Ce mai ciudatenie!
Si eu l-as zburataci nitel, l-as aranja din foarfeca!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Simo74 spune:
Ina
eu una m-as descurca cu bradul asta intors cu leo popou in sus...ca asa sunt eu mai adaptabila...dar ce ma fac cu Nea Filosofu' care in mod clar si-ar rasturna sistemele de valori...si sa nu mai vorbesc de diliu' de husband care cred ca ar ramane cu emisfera stanga afectata pe veci 
miflore spune:
oricum va dati seama cam ce echilibru are chestiunea...

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
country girl spune:
Pe Filosofu', Simo, trebuie sa-l pregatesti pentru o societate in care sexele nu mai sunt sexe ci genuri, Mos Craciun traieste la Playboy Mansion iar sistemele de valori e un moft, frate, totu-i sa ai bani fara numar
Simo74 spune:
quote:
Originally posted by country girl
Pe Filosofu', Simo, trebuie sa-l pregatesti pentru o societate in care sexele nu mai sunt sexe ci genuri, Mos Craciun traieste la Playboy Mansion iar sistemele de valori e un moft, frate, totu-i sa ai bani fara numar
Ina si Ilinca (10 septembrie 2005)
Din pacate, adevar graiesti fata mosului!

country girl spune:
Intrebare: copii vostri escaladeaza scaunul de masa din dotare?
Cum s-o dezvat pe Ilinca Budinca de acest obicei inainte sa o strig de prin toti copacii din parc?
nanadana spune:
imi cer scuze la mamicile cu bb2 anya si jadi 
hildi esti o draguta mersi de retea 
simo ina radeti ,radeti dar sper sa nu fi ajuns zburatorul pe acilea ![]()
[b]inasuper tare curioscu [b]bradul invers
Simo74 spune:
Dana Frantuzoaica lasa mai, ca te invat eu cum sa faci treispe-paispe pana vin rusii ![]()
Chiar, Bianca tu te-ai bunghit cat costa VSmile? (ca trebuie sa-l bag pe husband in sedinta de aprobare de fonduri)