Piticodromul de sept-oct 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 28
jadi spune:
sa stiti ca depun cerere de hartuire culinara si o sa cer mutarea subiectului la culinare
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
country girl spune:
Primiti si alte retete decat alea de prajituri!![]()
Si da, vreau si io brad mare in living de sa crape matzonele jucandu-se cu globurile si sa aiba Budinca in ce se catara, manca-o-ar mama de catzaratoare!
Simo daca vrei VBaby de la Vtech scrie-i mosului de la Briusel, vorbim cu nasha pentru tansport si are timp sa ajunga la tine de Mos Craciun. Sau ne dam rendez-vous in Otopeni pe 21 decembrie intre cele doua avioane ale noastre. Just say it! Ca astept pretext sa colind magazinele cu jucarii!![]()
si Ilinca (10 septembrie 2005)
Anya20 spune:
Cge, uite ca pana acum nu m-am gandit la ideea cu bradul, dar ai dreptate. Amplasarea lui in casa nu este o idee chiar stralucita.Poate doar sa impodobesc unul mic si sa-l cocot undeva mai sus. Acum am citit ca Mimsi a venit cu aceeasi idee cu cocotatul.
Intr-adevar, o dulce Alexia.
nanadana, mai subtire cu retete si cornulete, ca eu sunt gravida si iti faci pacate
. Si nu numai eu...ia sa pui mana sa ne faci si noua 
Alina
8+, mamica d-rei Anya (1 an)
country girl spune:
P-ici-sha e la mare moda bradul de sorginte medievala atarnat de grinda cu varful in jos! Dar ala sa fie la ei acolo!
country girl spune:
Simo, felicitari pentru ca te-a ocolit Zburatorul/oarea!
Nanadana, zic si eu Simo, ai grija cu poftele alea ca poate a survolat Zburatorul Franta![]()
country girl spune:
Inca una si va las pana mai tarziu: pe unde umbla Sofia cu Nuka ei?
Sofiiiaa, daca ne "moderezi" din umbra, inregistreaza asta cu "mi-e dooorr!"
codruta_grg spune:
Noi nu avem cum sa punem bradul pe masa, ca e mare (am artificial), asa ca, locca, nu vei fi singura. Ma astept sa se urce chiar in pom sa ia ceva de pe acolo.
De Mos Nicolae i-am luat o papusa bebe (gen baby born), cu haine de schimb si sostea din aia mare in care sa ii pun cadourile ![]()
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
locca spune:
Mifloricico 
Ina, am mai auzit varianta asta cu spanzurarea bradului de tavan, dar sincer nu imi pot imagina
.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
country girl spune:
ceva de genul asta http://www.hammacher.com/publish/72376.asp
fiindca apartamentele moderne nu prea au grinzi de care sa-l atarni![]()
mie imi vine sa-l scutur ca pe corcodus cand il vad asa infipt in par!
locca spune:
Jeez, daca as avea asa ceva in casa mi-as face test de alcoolemie in fiecare zi, sa vad daca nu am ceva la bord de e triunghiul intors.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)