EJACULARE FEMININA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by Pet

Eu sunt complet nedumerita ca nu inteleg cum unele dintre voi nu mai pot de atata ras! Ce-aveti mai fetelor? Nu credeam ca un asemenea subiect poate starni atata...comicitate! E de vina lipsa de informatii? Invidia? Eu fac parte din categoria celor 5% "de cand ma stiu" dar as avea aceeasi "nedumerire" la raspunsurile voastre chiar daca "nu furam orgasmele la nimeni". Kamelica, nu as fi vrut sa ma arunc la un asemenea subiect cu orice pret dar am ramas si eu...siderata! (ca sa citez pe cineva). Femei intre femei...
Considerati raspunsul meu offtopic.

Si de ce n-am rade, ma rog? Subiectul asta e mai tare decat ala cu vanturile date in tandem in cuplu!!!

quote:
Originally posted by kamelika

doamnelor...care va mai aruncati la asa un topic?
cine ne mai pove despre exerienta ei?

Ce anume mai concret te intereseaza? Cat de in amanunt vrei detalii din experienta? Ti-a parvenit filmuletul cu emisiunea lui stern? Sa ne punem noi "femele intre femei" sa ne filmam ca sa-ti satisfacem tie o curiozitate?

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Sotul meu mi-a zis ca a vazut mai demult filmari din culise, despre cum se pregatesc "actorii" pentru asemenea scene: o para umpluta cu apa se introbaga in vaginul "actritei", iar la momentul oportun se "maseaza" chipurile local, de fapt apasindu-se pe para, care evident, stropeste. Simplu, nu? Pentru ca una e sa ejaculezi, sa fii balta si sa se scurga, si alta sa stropeasca mai ceva ca la tauri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelika spune:

Androix, daca aveai rabdare sa citeti topicul de la inceput ,intelegeai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Vin si eu ca sa spre uimire altora.
Fetelor am 2 vesti: una buna si una rea. Aia buna: teribil m-am distrat de postarile voastre si tare m-am relaxat . Aia rea: sunt si eu in clubul celor 95%

Ps: cine are nervii si curiozitatea sa verifice daca la noi (pana acum) se pastreaza procentul de 5% ca mie mi se pare ca-i mai mare.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

s-ar putea ca toata lumea sa poata sa faca asa ceva, doar ca din diverse motive (nu au stiut, motive "estetice",rusine...)nu a facut-o pana acum.daca lucrurile stau asa si sunt amatoare , cred ca oricine poate invata.e o treaba mai mult de exercitiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Fetele va zic eu! Avea scurgeri vaginale!!!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

quote:

Androix, daca aveai rabdare sa citeti topicul de la inceput ,intelegeai

Si tu daca aveai curiozitatea sa cauti subiectul cu partzurile intelegeai si mai bine decat mine.
Eu am citit subiectul asta cap coada si pot sa-l mai citesc de zece ori si tot o sa rad de-o sa ma cracanez.

quote:
s-ar putea ca toata lumea sa poata sa faca asa ceva, doar ca din diverse motive (nu au stiut, motive "estetice",rusine...)nu a facut-o pana acum.daca lucrurile stau asa si sunt amatoare , cred ca oricine poate invata.e o treaba mai mult de exercitiu.

Tu cat te-ai antrenat pana ti-a iesit figura?

bb2

Mergi la inceput

ai dreptate...chiar daca ai citi topicul de 100 ori tot nu ai intelege...nu-i nimk ,nu ne suparam

Mergi la inceput

quote:

ai dreptate...chiar daca ai citi topicul de 100 ori tot nu ai intelege...nu-i nimk ,nu ne suparam

Hmmmm, incep sa cred ca ai dreptate. Imi scapa dom'le profunzimea subiectului! Ejacularea feminina... Ia fii buna, te rog, si lumineaza-ma si pe mine: ce anume nu inteleg? Fa-ma sa ma simt de kko ca ma iau de tine, te rog!

Sa stii ca am avut toata bunavointa si am cautat aseara disperata subiectul ala in care multe forumiste povesteau cum se partzaie sotii lor de fata cu ele, cum fac si ele acelasi lucru, ba chiar uneori incing vesele concerte-concurs in doi. Dar n-am avut noroc, paremi-se ca a fost mutat pe la zz si acolo n-am mai avut rabdare sa sap. Ala subiect de mare profunzime! Dar pana si pe ala ejacularea feminina il da gata! Si de fapt nu ejacularea ci determinarea ta de a afla asa lucruri interesante, curiozitatea cu care ne tot intrebi diverse lucruri dar cam refuzi sa intri intr-un dialog. Adik intrebi, ceri sa fie impartasite "din experienta", dar cand te intreaba cineva ceva, bagi o batista fluturanda si doua vorbe la misto ca mai sus si gata raspunsul tau. Sau ne mai scrii doua randuri citite ici colo pe net.
Zi pe fata: ai ejaculat? De ce intrebi despre asta, vrei sa ajungi la performanta asta? vrei sa stii daca e pe bune? care-i faza? Zi-ne si tu din experienta ta! Mie asa mi se pare corect!
Sa tu chiar te astepti sa vina cineva aici si sa te invete CUM se face???

PS uite ca sa vezi, chiar o sa citesc subiectul inca o data, in caz ca ai raspuns inainte la ce te-am intrebat eu si am ratat... Gata, am citit: DE CURIOZITATE ne intrebi... off si cu curiozitatile astea ce-ti e...

bb2

Mergi la inceput