PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

anasia a avut si Robert faza cu buza de jos mai acum o luna, inca nu plecase mama de aici si scaotea asa niste sunete de ziceai ca-i porumbel Dar isi sugea asa de tare buzita ca facuse si bubite. Acum sunetele acelea le mai scoate dar buza a incetat sa o mai suga. Prefera manutele si late obiecte La manute acum suge degetele ca inainte sugea mana toata.

Ma inscriu si eu in clubul celor care au probleme cu caderea parului, iau cu pumnul dimineata, la baie cate doia pumnii. In casa ce sa spun ii numia parul meu si Robert ia mereu de pe unde gaseste tot parul meu Eu probleme cu caderea parului avea si inainte din cauza tiroidei. In sarcina nu amai cazut un fir. si cata vreme m-am muls nu am avut probleme insa dupa ce am incetat cu mulsul gata a inceput si parul sa pice. La alaptrat mai sunt inca ceva hormoni si poate de asta. Oricum se regenereaza la mine destul de bine ca la tuns imi spun toti ca am parul des. Daca-i hormonal nu prea ai ce-i face.

Acum vre-o doi-trei ani imi aplicam de fiecare data camd imi spalam parul o solutie din ulei de ricin, vitamina A uleiosa si ulei de masline, stateam o ora si apoi ma spalam pe par (masam radacina parului cu un tampon inmuiat in solutia aceea pe care mi-o preparasem singura dupa o reteta luata de nu mai stiu unde). Am facut asta timp de cateva saptamani si s-a regenerat destul de bine parul. Imi era frica ca va ramane parul uns dar nici vorba. Apoi am repetat dar numai cu ulei de masline si a fost iar destul de bine. Incepusem si acum dar trebui sa fii consecvent si nu prea am facut asta. O sa incerc sa ma tin de asta. Poate daca ma apuc si de cura de slabire atunci o sa pot fi mai ordonata in toate

Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

ooooffff si o iau de la capat ca mi s-a restartat calc. si netul asta imi pica cand mi-e lumea mai draga. de-aseara l-au intrerupt...

oanaalex, si stef are capul putin turtit la spate. de dormit doarme pe-o parte, dar cand se joaca il tine pe spate. l-a vazut si dr si mi-a spus doar sa-l culc pe-o parte. nu m-am ingrijorat si nici dr n-a dat de inteles ca e motiv de ingrijorare. eu cred ca-si revine.
simonaU, pai ce-ar mai fi de spus mai mult. doar ca mi-a placut de tine cat esti de pasionata de subiect
eu ma plangeam de acum 1 luna jumate ca imi cade parul. pana la urma parca nu-mi mai cade asa rau. m-am spalat cu sampon favisan imp caderii parului si am luat vitamine viaderm pt par, unghii si piele. pt mamicile care alapteaza atentie ca pe prospect scrie ca viaderm nu e indicat in alaptare si sarcina. si se vede o imbunatatire clara. sunt f multumita de rezultat, chit ca am ramas dupa 1 luna de cadere intensa cu jumate din podoaba mea da-mi revin eu in forma...

www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061103&cimg=6" target="_blank">stefi
poze
ada mamica de stefi (08.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Parul, o mare problema si la mine. Toata casa e plina de el. Dar va trece ca asa a fost si cu Rares. In timpul sarcinii nu mi-a cazut nici un fir si dupa aia a recuperat la greu...Atunci am luat acid folic pt alta problema, si coincidenta sau nu, s-a oprit!

Si chiar vroiam sa va zic ca nu a mai scris de mult Leistra, caci am tras si eu cu ochiul la casa ei frumoasa. Si uite ca azi a scris

La mine restul casei nu e gata de amenajat. Am folosit mobila veche din apartamentul cu 2 camere si mai avem de munca, dar v-am pus niste poze mai vechi. Intre timp mai avem si masa la "locul de luat masa" si vrem sa schimbam si covorul si tot asa msi mobila in bucatarie si tot asa. http://pg.photos.yahoo.com/ph/simoungu/my_photos

Mihaela, da mica e tara asta domnule! Nu-mi vine sa cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Cititi www.formula-as.ro/reviste_51788peumeri-pletele-i-curg-rau...--elixiruri-pentru-un-par-sanatos-si-bogat--...-.html" target="_blank"> aici despre regenerarea parului

Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Miti, Save
Dana-Oprea bine ai vanit la noi! Sper ca te vei simti la fel de bine ca si mine in compania mamicilor de piersicute!
Consi nici Clara nu se omoara de placere cand asculta cutiutzele. Perseveram si vedem ce se intampla.
Cinta si eu mananc mai mult seara din aceleasi motive ca si tine.
O zi excelenta la gagicoase!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4565892984844/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Andrei Vladimir, Andreea Maria, Mara Ilinca, Alexandru George
ma inscriu si eu in clubul "caderea parului", peste tot prin casa , mie imi cadea si inainte de bb, in sarcina era asa de des si frumos, de nervi m-am tuns; nu stiu cum se lipeste de Alessia, tot vad fire de par pe manute;
map, m-am spalat si eu cu solutie ulei de ricin si v A si a fost bine, dar eu sunt mai lejera si nu ma tin de tratament pana la capat; am primit de la cineva tratament pt par de la Marea Moarta, a fost ok, de 2 ori pe saptamana; cat despre pautici, ieri, am iesit din camera pana la buc, si am auzit ca imi miorlaie, cand sa vezi? d-ra isi trasese peste fata un scutecel de bumbac si nu se mai descurca sa-l dea jos;
save, , incercam si metoda asta, sa vedem;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Anasia, pt cosulete poti sa-i dai cu ceai de pelin si galbenele, eu asa am gacut si i-au trecut, dar punctele negre nu ies asa, nu stiu cum sa fac sa-i dispara, offf, si se tot inmultesc.
am promis aseara ca va scriu din cartea pe care o am niste remedii contra caderii parului, iata:
1. apa de par cu caltunasi; sulful din caltunasi opreste caderea parului, de la cimbrul de camp se iau cozile si varfurile inflorite de lastari.
- 50 g frunze si seminte de caltunasi
- 50 g cimbru tocat
- 1 l alcool de 60 %
se pun plantele si alcoolul intr-un vas si se lasa 10 zile la macerat, apoi se strecoara. se toarna in sticle si se aplica printr-un masaj energic de 1-2 ori pe zi la baza parului.

2. lotiune tonica pt par:
-3 picaturi ulei de rozmarin
- 3 pic de ylang-ylang
- 30 ml votca (sau alcool tare)
- o lingura apa de flori de portocal
Cele doua uleiuri eterice se dizolva in alcool, se dilueaza cu apa de portocal si se toarna intr-o sticla.se aplica zilnic cateva pic pe pielea capului masand usor 2-3 min.

3. balsam de nuc
- 50 g mladite de nuc/muguri proaspeti
150 g untura de porc
semaruntesc mladitele si se fierb in untura 45 min.se lasa la racit, se pastereza intr-un vas de ceramica. se va face in fiecare seara un masaj al pielii capului cu acest balsam.

intrebarea e de unde luam toate astea?

4. se toarna 60 ml bere pe par, se lasa sa actioneze putin si se spala cu sampon. se mai aplica o data 60 ml bere, dar nu se mai clateste.

5. folositi cat mai mult otet de mere in bucatarie; contine vitamine, minerale si microelemente necesare cresterii parului.

Daca mai vreti sfaturi despre par, curatare, vopsire, matreata, tipuri de par, stralucire, va pot trimite pe PM.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Codritu, numai atat pune piti a ta? Ca a mea de cand mananca linistita ia mai bine in greutate adica vreo 130 pe saptamana, in medie. Doctorita zicea ca poate ar trebui sa incepem diversificarea desi pe mine nu ma atrage deloc idea de a face asta inainte de 6 luni sau macar 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Desi intru f.rar(iesim tot mai des cu piticii din Buc., daca tot e vremea asa de frumoasa) si acum tot pe fuga!

Am si eu o problema cu Alexia. E alaptata exclusiv la san si are scaune extrem de rare. Pediatrul a zis sa-i pun supozitor daca trec 3 zile fara sa aiba scaun...Situatia persista de cateva sapt. Mai mult de 3 zile n-am lasat-o, i-am pus supozitor cu gliceerina, dar mi-e teama sa nu devina colonul lenes. Am incercat sa mananc eu mai multi struguri si sa evit alimentele care constipa. Cunoasteti ceva remedii pt problema?

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze botez Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annemarie06 spune:

Martta eu am folosit ceai Baby drink si a fost totul ok. N-a mai fost nevoie de supozitoare. Poti sa-i dai doar cateva lingurite la inceput. Incearca poate o sa fie bine.

poze

Mergi la inceput