PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 20
cinta spune:
buna, fetelor
nu am scris de cca 1 saptamana 
in primul rand, bine venit piersicutelor si mamicilor care ni s-au alaturat!
si LA MULTI ANI la toti sarbatoritii!!! mii se scuze, dar cum intru rar, mi-e greu sa urmaresc aniversarile
abia am reusit sa imi culc domnisoara si sa trag un ochi la ce ati mai scris. am intrat intr-o rutina urata: nu doarme mai devreme de 1:30 noaptea, chiar si cu baita. azi am incercat sa o culc mai devreme si s-a ;lasat cu nervi si proteste si bocete. si cum doartme cu noi in camera, imi e imposibil sa practic si eu exercitiile de adormit singurica. iar in weekend suntem plecati de acasa, asa ca iar ratez ocazia.
sa stiti a tunat si ne-a adunat
eu am tot diploma de economist - dar in Iasi - si tot de design interior sunt pasionata mai nou :) chiar mi-am propus in primavara sa merg poate la un curs ceva pe aici ![]()
si imi cade is mie parul. si m-as tunde... dar cum la anul avem planul sa facem cununia religioasa si petrecerea de nunta in Romania, sunt cam nehotarata, pt ca nu mi-am ales inca tinuta sau macar stilul pe care sa il adopt.
in ceea ce priveste kilogramele...
sotul ajunge tarziu acasa, dupa 6 pm de regula. asa ca abia atunci apuc si eu sa gatesc ceva. si macar sa mancam o masa pe zi impreuna
asa ca... iar azi cand eram pe metereze si rodeam la fructe si imi chioraia stomaculd e foame, domnul s-a pus pe facut snitele. pt prima data. si cum mereu cerea o parere m-am tot invartit pe langa el. deci... s-a cam dus toata bravura mea si m-am infruptat 

Doamne, ce delicioasa e papica atunci cand nu o gatesti tu si ti se serveste la pat
un final de spatamana plin de bucurii is multa sanatate la toate piersicutele! si la mamici!
si fug sa ma delectez cu cantecelele trimise pe contul comun :) atat demult ma bucur, ca uitasem majoritatea lor. tineam minte doar #299;n padurea cu alune"![]()
cinta
http://foto.inbox.lv/levicss/MadaraAleksandra
mamaluidavid spune:
Buna dimineata mai pe la amiaza![]()
Fetelor cu foarte mare placere,o sa mai incerc astazi sa mai trimit 3 cutiute,nu stiu de ce a dat eroare,poate sunt prea mari...
Astazi iarasi m-a surprins placut bublina mea si a dormit toata noaptea,s-a trezit la 7.30 sa pape si a adormit din nou dupa ce a papat 170.E ora 11 si inca doarme.Ce bine e!
Vorbiti de caderea parului,si eu ma confrunt cu aceeasi problema,stau cu el doar prins sa nu fac numai par prin casa.De data asta nu o sa ma mai tund cum am facut cand era David mic,nu mai am puterea sa o iau din nou de la capat cu par de 2 cm

Bag tratamente la greu si sper sa isi revina.
Stefania,mami de David si Patricia
miti2004 spune:
mamaluidavid si eu tot prins il tineam, dar de vreo 3 zile il tin prins numai cand ii dau sa pape sau cand ies afara. Cade si datorita faptului ca e prins in coada sau cu o bentita.
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
oanaalex spune:
Fetelor citeam pe forum si ce credeti ca am aflat... Cristina Ana se pare ca e iarasi insarcinata si o sa fie tot mamica de iulie aug dar 2007. Cat am bucur pt ea pt ca citeam in perioada aceea forumul si stiu cat a suferit,
Felicitari Cristina daca ne citesti si sa fie intr-un ceas bun
.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/f594re2
Muuh spune:
Uitati ce scrie cristina_ana aici. Haideti sa ne rugam si noi pentru ea sa fie totul bine.
Miruna +
Alexei
Poze
map spune:
'neata fetelor, piticul meu face inca nani asa ca am aparut sa va salut. Citesc ce se scrie dar ma bag mai putin in seama acum, alarteri nu prea am avut grija sa doarma bebe bine pe zi si seara am avut un scandal mostru, in patut urla de ne stiau toti vecinii (tocmai il laudasem eu ca face seara nani in patut). Ieri dupa ce a dormit si ziua bine atunci altfel au stat lucrurile. Seara nu a mai urlat in patut si a dormit toata noaptea. De ieri am inceput la una din mese sa-i pun in loc de apa zeama in care au fiert cartofei si morcovei, vad ca accepta bine.
Urez si eu La Multi ani si sanatate tuturor sarbatoritilor de ieri si de azi!
Urez Bun venit noilor mamicute, sa aveti copilasi sanatosi si voiosi!
Buli bine ia revenit! Cuma fost in deplasare? ![]()
Fug sa mai fac cate ceva in casa pana se trezeste pustiul ca apoi vrea sa ne jucam acum. Apuca tot ce prinde si duce la gutira. Delicul lui is paturile de pe pat si coltul cate unui scutec!
Jucariile sunt si ele foarte delicioase, vad ca inceput sa intinda mana singur sa le apuce si cum le prinde cum le molfaie. Acum isi tine si capsorul cand il ridic, ii este foarte drag cand ajunge un fundulet si ar sta in fundulet asa tinut mult si bine, ii place ca poate vedea in jur. Incerc insa sa nu-l tin prea mult deocamdata ca abia ce are 3 luni si-o saptamana. De ieri scoate un sunet asa de parca ar cere papa, face cumva "mpa" si plescaie din gurita. Nu are nici o legetura insa cu nevoie lui de papa asta clar ![]()
Va pupicesc pe toate si o zi buna!
Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
anasia spune:
map, bebita mea plescaie de numa' a invatat sa-si suga buza de jos si e asa de haioasa;
oanaalex, noi avem caputul turtit pe spate, daca ii place doar pozitia asta; eu o pun pe o parte noaptea cand adoarme (ziua nu suporta), si ea se intoarce tot pe spate, desi ii pun ceva rulat tocmai pt asta; pe burta sta doar cateva minute si apoi
; sper cand o sa stea in fundulex sa-si revina;
dariana, cine mai intreba de puncte negre, noi ne confruntam cu mici cosulete si iritatii care nu mai trec; dr mi-a spus ca pot sa iau o lotiune pt copii de la sp municipal, dar nu mai tin minte daca era cu vitamina A sau E, sa incerc s-o dau cu ea; ce-i drept n-am incercat;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
save spune:
BUNA FETELOR abia am reusit sa citesc tot mie ieri nu mi-a mers internetul si am avut ce recupera 
MUUH,ANASIA multumesc pt.parola
TWETY m-ati dat gata cu bebicile voastre sunt niste scumpici
,RADU meu este un lenes , cand ii prind manutele sa il ridic el ce crezi ca face, isi ridica burtica , de povestit nu mai zic nimic, rar cand catadicseste sa gangureasca desi imi zambeste f.mult
SIMONA superbe camerele copiilor ai niste copii tare draguti 
SAVE
RADU SI
LUCIAN
http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/
save spune:
DARIANA,ANASIA ,eu am un leac "babesc", il fac pe fata cu laptic din titi, cand ia curs ochisorul tot asa am facut ,in doua zile nu i-a mai curs ochisorul. 
SAVE
RADU SI
LUCIAN
http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/
Consi spune:

Buna dimineata la mamici si piersicutze!

Buli bine ai revenit in patrie! Asteptam poze!
Leistra eu il mai tin pe Luca in fund la mine in brate, dar atunci ma las mai pe spate. Si il mai pun si pe perna, dar il tin foarte putin.
Map si Luca mananca toate paturicile.
Si mie imi cade parul. Si nu pot sa-l tin decat prins in casa, pentru ca si asa il gasesc peste tot: la Luca in mana, pe covoare, la baie...
Acum ascultam cutiutele muzicale, dar se pare ca mai impresionata (ma apuca nostalgia dupa copilarie) sunt eu decat el. Dar le vom asculta toata ziua, ca poate-poate il sensibilizam pe baiat.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez