PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Avem si noi o problema, lui Alex i s-a turtit capul in partea dreapta. Eu de la inceput l-am culcat numai pe spate pt sindromul mortii subite si el s-a obisnuit sa doarma cu capul sucit spre dreapta. Si iaca asa pe la 2 luni an observat ca e turtit capul. Tot citesc ca daca nu e severa deformare isi revine pana la 6 luni. Sunt distrusa ca avem aproape 4 luni si inca se vede bine.
Fetelor ati mai avut careva problema asta? Nu stiti ce inseamna turtit sever, adica cat de tare? Cred ca fac cu nervii pana in 6 dec cand mergem la vaccin ca sa pot sa-l intreb pe pediatru sa vedem ce zice.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/f594re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Buna seara, mamici si bebici!!
Mama, ce multe ne-am facut...ce fain ca se ma "descopera" si alte piersicutze...
Referitor la caderea parului, eu sunt pe punctul de a ma tunde periuta (aveam un par lung-lung si negru) iar acum e JALEEE!!! Nu stiu ce sa mai fac. Am mai citit pe net si ziceau ca orice ai face, tot o sa cada, si o sa se si regenereze singur, fara sa faci nimik.Mada_Mxm, am sa incerc si reteta aia, poate-poate o sa mearga, ca altfel o sa imi arate capul ca si..... Si ce ma enerveaza cel mai tare e cand il vad pe fiu-miu ca ii atarna cate un fir lung de par la coltul gurii.
SimonaU, poate imi acorzi consultanta la decoratiuni, cand mai venim pe la Mures (ti-am zis ca de acolo e sotul si mergem f. des). Eu sper pe anul viitor sa ajung la faza "decoratiuni", ca deocamdata casa e numai pereti si acoperis.
Am trimis si eu niste cantece de leagan pe mailul comun (cantate de Narcisa Suciu), dar vad ca deocamdata se tot chinuie Gmail-ul meu sa il trimita. Sper sa reusesc.
VA PUP.

Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

A.. uitasem sa va dau ultimele noutati. De ieri Alex a invatat sa tipe, dar nu asa cum o facea pana acum ci in continuu. Cand nu doarme tipa si striga intruna. Cred ca dispera vecinii, acum afla si ei ca avem copil mic. Azi dimineata dupa 2 ore de joaca, ras si tiuit a inceput sa raguseasca. Faza e ca si daca-l lasi singur face la fel, nu e nevoie sa stai cu el. Se distreaza el singur de minune.
Inca un semn ca ne facem baieti mari.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/f594re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Mada am remediat problema. Uite aici.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4565892984844/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annemarie06 spune:

Buna seara mamici si piersicutze,

Si mie imi cade parul rau de tot! Cred ca o sa chelesc. Eu nu o mai alaptez pe Ana-Maria de la 7 saptamani si tot imi cade parul rau de tot. Am fost la medic si mi-a dat sa iau vitamine Supradyn - efervescente care se pare ca sunt foarte bune. Incercam si cu astea si o sa va spun daca observ vreo diferenta.
Azi am fost si noi la medic sa o cantaresc pe buburuza care a facut ieri 3 luni si pentru ca tot nu a luat, asa cum trebuia, in greutate ne-a dat vitamine multi-sanostol pentru a-i face pofta de mancare. Sper sa inceapa sa manance bine si sa se ingrase si ea un pic. Multumesc pentru urarile de ieri.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

SimonaU, tocmai am descoperit ca ne-am intalnit data trecuta, cand am fost la magazinul Iana din Tg-Mures. Mi-a zis asta cumnata mea (Nicoleta Suciu), care a vazut pozele cu camerele copiilor tai si mi-a zis ca tes tie si ca Mara ta si cu Luca al meu s-au si intalnit deja (atat ca Mara dormea atunci). Asa ca....chiar nu scapi de "recomandari" privind decoratiunile casei...

Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

oanaalex, pai esti o fericita, Darius cum il las o clipa singur cum incepe sa planga, rar sa stea si el linistit.
am o carte 'secretele bunicii' foarte misto, o sa ma uit maine la remedii contra caderii parului si va zic si voua!

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Tweety ms acu se vad. Faine tare pozele!
Mihatocae asa si pe mine ma dispera ca e par peste tot si fata il mai are pe mana sau vb ta pe langa gura. Disper. De aia si vreau sa ma tund mai scurt ca asa lung in coada arata tare urat cas 3 fire si macar dacai mai scurt e mai usor la pieptanat. Ca acuma e cosmar oricat balsam pun si leave in si de toate tot ma chinui sa il pieptan si raman cu un pumn plin de par.
Miti stiu ca e normal sa cada dupa nastere ca in timpul sarcinii isi incetineste ritmul dar la cat imi cade am zis ca ceva masuri trebuie sa iau ca vb lui Oanaalex in stilul asta de Craciun is cheala.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dariana chiar ii faina revista aia si mama avea vreo doua pe acasa. Are niste sfaturi bune.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

fetelor va spun ceva dar sa nu ma deocheati. In doi ani am purtat 2 sarcini la doar 6 luni diferenta si nu-mi cade parul deloc! Si alaptez exclusiv la san. Inainte imi cadea parul rau si nu prea foloseam nici balsam ca ramaneam cu smocul de par in mana. Cred ca imi prieste sa fiu insarcinata!

Tweety, am vazut pozele noi. Pupam fata dulcica si dragalasha!!!

Nati si lumina mea Camelia-Nicole

Mergi la inceput