PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Simona,foarte frumoase camerele si de copii ce sa zic ca nu am cuvinte ce draguti sunt. Mara nu pare slabuta, dar stiu cum e ca nici Petra nu pare slaba chiar daca nu ia in greutate. Am mai luat 150gr in 2 saptamani ceea ce la noi e bine.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mada_mxm si mie imi cade parul de sunt deja stresata. A inceput de cand avea Alex cam 3 luni si un pic, simt chiar la mana cand il strang in coada ca e mult mai putin, sunt f speriata ! e par peste tot in casa si nu stiu cum naiba dar nici aspiratorul nu-l ia pe tot

Fetelor, voi cum stati cu podoaba capilara ???

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millikiki spune:

Buna seara mamicilor de piersicute.Desi va citesc cu regularitate ,nu am scris de multa vreme.Am vazut pozele cu bebei vostri si sunt niste scumpi toti.
Fetelor am si eu o mare rugaminte la voi caut un pediatru bun in zona TITAN,noi am avut pina acum o pediatra de la pol Titan dar nu sunt foarte multumita de ea.
Cind am facut vaccinul de 2 luni am intrebato pe care sa il fac pentru ca nu stiam si chiar i-am spus ca nu conteaza bani cind este vorba de bebita mea si mi-a spus sa il fac pe cel gratuit ca este la fel nu este nici o diferenta decit de bani si ca batuta in capce sunt am acceptat.La 3 luni cind am mers la control ne-a spus ca trebuie sa mai fecem inca un vaccin la 3 la 5 si la 7 luni ca sa fie la fel ca cel cumparat.Va dati seama ca am inebunit trebuia sa ai fac in fiecare luna copilului vaccin.
Am hotarit sa schimb medicul si sa ai fac acum vaccinul cu plata la 4 luni dar nu stiu pe care sa il fac si daca se mai poate.
Inca o data va rog mult sunt disperata vreau sa vorbesc urgent cu un medic buun
Imi cer mi de scuze daca v-am plictisit cu polologhia mea dar poate ma intelegeti ca sunt disperata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Uitati aici poze de la intalneala cu Maria.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4565892984844/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Miti eu de aia am zis ca trebuie sa ma si tund ca s-a subtiat f tare chiar vizibil cand il strang in coada is 3 fire. De aia ma cerut si eu niste retete naturiste ceva de masti care le pot face. Vezi la linkul care l-am pus ca mi-a zis o tipa Alinutza de o masca numai ca fiolele alea care zice ea trebuie sa le trimita mama din ro ca aici nu stiu daca le gasesc la farmacie.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Tweety nu merge sa vad pozele, zice ca oops something went wrong with your request.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

millikiki, si noi am facut vaccin de la stat, dar nu ne-a zis sa facem in fiecare luna, sapt. viit. mergem sa-l facem pe cel de 4 luni, tot gratuit.

miti, si mie imi cade ingrozitor parul, inteleg ca este de la alaptat; eu mai iau vitamine, elevit, dar de multe ori le uit, de ex acum cred ca n-am mai luat de 3 zile si se cam simte, cam incep sa ametesc, am cateodata senzatia ca ma duc jos.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Dariana si eu am luat vitamine si degeaba. Tot cade cate o claie de fiecare data cand ma pieptan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Fetelor si mie-mi cade groaznic de rau parul si nu de la alaptat pt ca noi suntem pe formula de la o luna. Se pare ca e normal sa cada mai mult dupa sarcina pt ca in timpul sarcinii nu cade parul. Ceva hormoni sunt de vina. Nu stiu cat o sa cada dar eu daca continui in ritmul asta prind Craciunul cheala.
Am inteles de la cineva ca Acidul folic ajuta la intarirea parului. Eu am inceput sa iau sa vad daca are efect dar cam uit sa iau.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/f594re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

si eu sunt in aceeasi situatie, am 3 fire in coada...si nu alaptez, am avut lapte doar 3 saptamani dupa nastere.
Eu gasisem acum 2 zile un subiect "imi cade parul rau" ( cam asa ceva ) tot acolo si am vazut ca multe fete iau pastile de urzica si sampon de urzica.
Am mai citit cauzele care duc la caderea parului ( parca pagina 2 la acel subiect ) si scria ca dupa aprox 3 luni de la nastere incepe sa cada parul rau, alta cauza ar fi tinutul parului strans in coada sau bentita. Eu il tin mereu in coada ca e lung, ajunsese chiar pana la mijloc dar acum vreo luna am tuns vreo 10 cm in speranta ca nu va mai cadea...aiurea, cade la fel de mult. Si incerc sa-l tin legat doar cand ii dau sa pape ca ma incurca.

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput