Mamici de ianuarie-februarie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

somnul nu se lipeste, munca nu se lipeste, ce cutu masii sa fac? Voi vad ca aveti probleme mari- miscat, caruturi, Eu am una singura - cine imi cumpara fructe si ce dracu fac de mancare?!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 31 sapt 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

laura - ti-am trimis PM, am vazut ca e activat. Mai incearca o data si daca nu incerc pe gmail.
Cat despre carucioare, pt mine a contat:
- suprafata dreapta, dar cu mai multe pozitii pt mai tarziu
- roti mobile
- maner reversibil
- aparatoare pt picioare (nu toate au)
- pelerina de ploaie/ vant
- greutatea
- cos incapator

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

am dat jos punguta cu doi bani dar are doar 2 minute si ursul pacalit de vulpe care are 9 minute am gresit eu cu ceva sau asa e si la voi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

quote:
Originally posted by Liuda

somnul nu se lipeste, munca nu se lipeste, ce cutu masii sa fac? Voi vad ca aveti probleme mari- miscat, caruturi, Eu am una singura - cine imi cumpara fructe si ce dracu fac de mancare?!

Va pupic pe buric.

daca gasesti raspuns, zi si mie

edit: mi-a dat in gand! zicea cineva de ciulama... ciulama de pui cu mamaligutza? suna bine, nu?

27+

Mergi la inceput

suna bine! acum depinde cum stai cu lenea! Eu sigur stau bine- poate pana acasa imi trece si cgiar ma apuc si fac.

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Laura,

Nu ii bai daca il iei intr-o luna sau doua dupa nasterea lui bebe. Eu asa am facut la Alex, pentru ca, vorba ta, in primele sapatamani il scoti putin si mie mi se pare mai bine sa-l duc in brate. Noi am fost si superstitiosi, nu am cumparat nimic in avans pentru Alex. Eu am avut un carut primii pasi pe care l-am folosit cam 1 an si jumatate, dar apoi caruciorul sport m-a tinut f. putin. Acum as vrea sa incerc ceva mai scumput, in speranta ca tine mai bine, dar in nici un caz de 17 mil. Intr-adevar bara cu 2 pozitii mi se pare importanta si sotul meu s-a uitat atunci si sa para un pic mai solidut.

Intrebare: intr-o carte sugera cineva ca ar fi bine in primele luni sa ai un cosulet in care sa poti cara bebe-ul in casa dintr-o camera in alta cand doarme (ca sa nu fii stesata ca se trezeste si urla), ca si afara, de altfel. In afara de cosuletele auto, ati vazut ceva care ar putea fi folosit in acest scop?

Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

punguta cu 2 bani si ursul pacalit de vulpe?

Astea nu sunt de la mine, nu?
Daca da, sa ma trageti de maneca, poate ar ratat ceva pe undeva...

Sunt si cosulete "de casa", trebuie sa mai cauti. Exista si niste balansoare faine, in care ancorat bine, bb misca doar piciorusele si manutele si in felul asta face balas si se leagana singur!

livia
intra pe www.toyz.ro (sunt multe firme si te poti inspira).

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

mai fetelor nu mai cumparati si voi cosuri, genti, oricum copilul cel mai bine doarme in patucul lui in liniste si daca e de carat prin casa nu te induri in cos sa-l cari dupa tine, ci in brate... mai tare se streseaza adica nu se odihneste in somn daca il tot muti cu cosu dupa tine timp ce el doarme. Pe noi cine ne cara prin casa? Cel mai bun si odihnitor somn e in camera lui, in patuc, cat e mic nici nu se simte bine daca il tot plimbi prin multe incaperi ca nu se orienteaza usor si se sperie.
se sperie cand se trezeste si vede prea multe - de acea e recomandat sa stea in patuc ca laturile ii ingusteaza orizontul, are mai putine obiecte care pot fi vazute in jur... oricum cel mai bine ne dam seama atunci cand sant in casa cu noi.
fetelor eu va pupacesc si plec incet spre casa, mai trec sa cumpar fructe si ceva carnita sa fac mancare (ce mancare inca nu stiu dar pana acasa mai avem timp de gandire), oricum daca nu imi trece lenea facem niste spagheti cu branza ceva si tot facem...
sa fiti cumintele !!! Si nu va mai stresati atata, o sa nastem si noi asa cum au nascut atatea femei, si o sa avem si bb sanatosi si destepti (ca o sa semene cu mamele!!!) si o sa ne revenim si o sa ne discurcam si o sa fim cele mai bune mame ! Si o sa mai facem inca cate unu, doi sa aiba astea mici cu cine se trage de par!!! Si sa aiba cine ne manca zilele si sanatatea!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Livia, uite ce ar mai fi
http://i7.ebayimg.com/05/i/000/78/f2/d841_1.JPG

sau asa...

http://i15.ebayimg.com/06/i/08/f2/db/b4_1.JPG

la mine nu merge....bb trebuie sa fie in siguranta , departe de elefantelul meu care sigur i-ar baga degete in ochi sau nas...

Multumesc pentru sfaturi....o sa ma duc s-o intreb clar daca vine sau nu la nastere....sa-mi zica cat ma costa si gata....m-am tot gandit, nu stiu daca as putea gasi un medic pe placul meu, poate printr-un noroc...nu mai este timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

mmmmmmmmm frumoase poze si ce mancati pe acolo...

Ivona multumesc pentru reteta.inca nu am incercat-o ca nu am gasit lapte praf.apropo spuneai de mirodenii ce mirodenii sa cumpar?

Aiska,important e sa gandim pozitiv.Eu zic ca mai ai timp si cine stie poate placenta se va ridica.Hai ca pana acum tu erai aia optimista!!!

Catalina mamico,poate ca ai mai mult lichid sau poate ca te impacientezi tu asa.au dreptate fetele fa testul cu ciocolata.eu cred ca daca era ceva in neregula nu te lasau asa doctorii!!!

Fetelor eu mor!!!Deci chiar m-am saturat!!!pur si simplu mi s-a luat!si de burdihan si de viata si de tot!!!urasc pe toti din jurul meu care nu fac altceva decat sa se dea mare ca ma ajuta si ma sprijina si cand colo eu tot vai de mama mea sunt!!!!
Au venit socrii pe la mine si cica ma ajuta ...am plecat la cumparaturi cand am ajuns in magazin vede al meu socru ca e aglomerat si nu-i pasa inta ca,,,, sa ma loveasca lumea cu caruturile pe acolo,Dumnezeule nebunie parca intrasera zilele in sac!!!!Apoi abia ne-am fatait de doua ori ca hai,hai loa casa ca tre sa merga sa ia nepoata de la gradinita!si eu am luat ajunge...frigiderul e sexi adica gol!!!Si uite asa m-am dus singurica la piata si am carat sacosi cu rosii,cartofi,ciuperci!urcate apoi pana la etajul patru!!ca asta imi trebuie mie la placenta mea si la colul de nu se vede si nu se stie in ce situatie este!!!si cica lumea ma ajuta!
nu-i mai vreau in jurul meu!sa ma lase in pace ca nu asta imi trebuie sa ma enerveze ca dupa aia m-a luat si o contarctie de am crezut ac sunt GATA!nu va inchipuiti cu dureri,ameteli,transpiratii...iar sotul!?nici ca-i pasa sau ii pasa dar tot eu sunt de vina!!!
asa ca urasc viata de cacat!!!si m-am saturat!!!mai am maximtrei sptamani si nu cred ca mai rezist cu psihicul!!!!
vape toate!si ferice de voi ca aveti barbati care sa coboare sa va mai ia una alta!!!si sa va mai si pupe pe burtica!!!

34

Mergi la inceput