Mamici de ianuarie-februarie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Fetelor,

Va spun ca in privinta carucioarelor am ajuns o maniaca. Le-am grupat pe marci, pe tari de provenienta, pe tipuri de sistem.
Nici daca imi luam masina nu eram asa de surescitata.
Am fost eu la Miniblu, Sraluca. Le-am zapacit pe fetele din magazin. Mi-au desfacut toate carucioarele, landourile si scaunele de masina. Am gasit acolo un carut la 25 de mil, cu tot cu scaun de masina, de mi-a picat fata. Dupa care m-am uitat pe net si am vazut carucioare "opere de arta" si la 800 de EUR. Stau si ma gandesc ca parca aia mica habar n-are in ce carut o sa stea si poate ar fi bine sa imi iau unul care nu are nevoie de Casco.
Asa ca acum incerc sa imi fac o lista cu elemente esentiale pe care trebuie sa le aibe un carut ca sa stiu macar ce caut. Rog din suflet mamicile la a doua, a treia sarcina, sa ma ajute si sa nu ma lase sa cumpar un carut de douajde milioane pe care nu o sa-l folosesc niciodata.
Deci pe lista de elemente esentiale pe care trebuie sa le aibe un carut am pus asa:
- roti care se misca 360 grade
- manerul sa se miste in fata si spate, in asa fel incat copilul sa poata sta si cu fata la mami si cu fata la strada, daca doreste
- maner reglabil in lungime, pt tati care calca pe roti
- roti de cauciuc, daca nu toate, macar 2 ca am inteles ca cele de plastic se sparg.
Sunt sigura ca listuta mea e slabuta rau de tot. Completari?!

Multumesc mult, Ylilimic, aku descarc.

L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

quote:
Originally posted by laura ionescu

Ylilimic, as dori sa descarc si eu povestile, dar nu stiu parola de la mailul comun.
Cine poate sa ma ajute cu parola pe pm??
multumesc mult fetelor,
Laura

Laura,
Nu ai PM activat. Ti-am trimis un e-mail.

Alina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

La naiba, nu stiu ce se intampla! Nu pot sa primesc mesaje nici pe PM, cu toate ca am intrat acolo si am vreo 4 mesaje mai vechi, nici pe Yahoo mail - mi-au dezactivat contul de mail cu toate ca folosesc zilnic YM!
Puteti sa imi mai trimiteti o data parola pe lauraionescu20@gmail.com?

Va multumesc mult de tot!!
L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Puuuup pe toata lumea,
a fost super la intilnire! Am reusit si eu sa pun cele doua poze pe care le-am facut cu camera mea...incet dar greu!
Restul pozelor sint f frumoase k noi toate de altfel!

Sorry k nu am mai reusit sa intru pe forum de zile bune dar am avut atitea pe cap k nu mi-a mai ramas timp pt mai nimic altceva. Pina si ieri, la intilnire, am fost tot pe fuga....dehhhhhh, cind iti fac altii programul....

Revin ....ma citesc si eu una alta pe aici...

Marce 27+

Vine bebelina mea, Patricia-Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

A.Alina, vezi ca Fam. Chitz e in directorul radacina, adica nu in folderul POVESTI.

nadiutapm, nu ai vazut cele 100 de kile pentru ca toate sunt pe fund si fundul e mascat strategic de masa

Catalina, eu zic ca e ok, tu ai deja o gramada de spatamani, unde crezi ca mai are loc bebe sa faca stretching? Misca si el cat poate

Salina, da-ne vesti bune, te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

catalina daca ti se pare tie ca bebe nu prea misca manca o ciocolata si daca si dupa asta bebe e tot lenes suna doctorul

33 w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

buna mamici! am revenit cu vesti de la ecografie....bebila e bine (asa a zis medicul ) si cantareste 2.200kg.in rest nu am inteles mare lucru din masuratorile pe care le a facut. mi a zis numai ca totul e bine. si asta e cel mai important.

am si eu o iuntrebare: voua v au aparut pete maronii pe corp? mie mi au aparut cateva pete pe piciorul stang aproape de zona inghinala. le am vazut eu de acum vreo 2 luni dar am uitat de ele iar aseara ma uitam in oglinda sa vad cand ar trebui sa merg la epilat si asa mi am adus aminte de existenta lor. maine merg la medic sa vedem ce o fi...

in rest ..suntem bine, si eu si printesica mea. cu cat trec saptamanile cu atat ma apuca mai tare frica...de nastere.

multi pupici la toate mamicile si multa sanatate pt voi si pt beeblusi.

irina 33+MARIA-ANASTASIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

salve!
Cleo: la urticarie! Stai linistita ca nu bebe nu e afectat! (decat daca te scarpini tu rau pe burta si-l gadili - glumesc ca sa te fac un pic sa zambesti)
Marina: insanatosire rapida! Daca te consoleaza cu ceva: si pe mine ma doare gatlejul (cred ca am luat de la bb1) si ma indop cu descapaceala (fagure de albine).
Aventura: m-a topit bebe al tau cascand! Eu facand deja o fixatie pe tema asta nu ma pot abtine sa nu te intreb: sta cumva cu capsosorul sus? (ca din poza asa ar parea).Mai caut si eu cazuri de bebei inca neangajati, ca sa nu mai simt complexata
Pako: schimb-o! Urgent! Mai inca doua luni la dispozitie pentru a te "imprieteni" cu alt doctor!Bafta la gasit unul bun!
Laura: si eu am facut liste si listutze cu carucioare.La mine conteaza:
-siguranta si confort bb (sa stea confortabil, nu-l bata vantul)
-greutate (ca sa poate fi carat pe scari doua etaje)
-manevrabilitatea manerului: neaparat rabatabil fata spate ca simt nevoie imperioasa de a vedea bebele in orice moment al plimbarelii
Daca gasesc ceva te claxonez si pe tine.
Catalina: scrie mare si frumos pe site ca tre sa ne ingrijoram daca bb misca de mai putin de 10 ori in 12 ore.http://www.desprecopii.com/info.asp?id=38 Se pun toate miscarile, si alea slabe.Poate si-o mai fi schimbat si el un pic pozitia sau poate-l trage vremea asta la somnHai nu mai fi ingrijorata ca nu ai de ce!

Eu ma rog in continuare la Doamne Doamne sa mi se intoarca si mie bebelushul si sa ma suteze ca altadata

Cristiana cu Andrei (29Sep04) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am terminat si eu prima tura de hainute...maine am ultima si gata.

Criss,iti dau cu placere daca ai nevoie de ceva hainute,urgent,dar pe urma ma abonez la tine la calcat.

Laura,eu zic ca vei avea nevoie de 2 carucioare oricum.Si mai bine te orientezi sa nu fie prea scump ca nu merita,parerea mea.Sunt multe aspecte care trebuiesc luate in seama...greutatea,daca stai la etaj si apoi pentru inceput sa aibe suprafata perfect plata.
Eu voi lua mai tarziu un carucior sport cu roti care misca.Acum nu e asa important,parerea mea.

Catalina,subscriu la ce-a zis Adela cu dulcele...si la mine misca dupa ce mananc cioco.Mai e varianta cu apa sau ceva cu acid.La astea ar trebui sa reactioneze,sigur.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Ahhhh sa nu uit ...MERCIC mult pt urarile de ziua mea!

In rest ...ma amuz oarecum vazind k pe multe dintre voi v-a apucat frica de nastere siiiii....se spera kiar la o ceza...

pup iar ...nu dati cu ...

Marce 27+

Vine bebelina mea, Patricia-Ioana!

Mergi la inceput