Mamici de ianuarie-februarie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Chiar asi manca o clatita ceva - da de unde ca cata treaba am! numai seara se aduna urgente! M-am saturat!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 31 sapt 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Bai nene, asa bune au fost clatitele! Am luat doua, cu vanilie si dulceata de portocale si de nuci verzi si le-am ras imediat, pe urma m-am dus si mi-am luat doo aripioare, doo pulpe si doo salate coleslaw si un porumb de la KFC si le-am ras si pe alea. Acuma am ajuns acasa si mi-e un somn de pic. Povestiri maine sau la noapte, ca acuma imi pica ochii in gura de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai si v-am rugat sa nu veniti aici si sa incepeti sa scriti tot meniul din locul unde v-ati intalnit!!! oare chiar nu se poate cumva ocoli descrierea mancarii?!!?!!?!?!?

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 31 sapt 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

adela - vad ca gasca se distreaza! Slabuta activitatea pe forum... Nu prea mai am curaj sa dau vesti despre nepotelul meu, pentru ca nu sunt imbucuratoare. Pediatra a anuntat ca va pleca in concediu si cand se intoarce, daca il va mai gasi (in viata) o sa vada ce se mai poate face!!! Greu de crezut, asa-i? Imediat dupa nastere i-au facut analize si radiografie pulmonara si au iesit bune. Acum, dupa 1 luna, dr zic ca are jum de plaman afectat si nu ii dau sanse. De Madalina nu reusesc sa dau, sta mai mult la spital, are telefonul inchis si intr-un fel nu o condamn. De obicei lumea suna bucuroasa sa vada ce face bb, dar in asemenea situatie e greu sa faci fata tirului de intrebari.
Nu stiu ce sa zic, eu tot mai sper ca o sa fie bine! Ma rog pentru ei!

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Offff Ylilimic ce spui tu aici, ma doare sufletul cand vad ce scrii, nu stiu ce sa spun si nu inteleg cum s-a intamplat. S-a nascut prematur sau de ce asa probleme? Da-i Doamne viata!!!! Dumnezeu sa il aiba sub ocrotire!

Ralu 33+ DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

"Aparu" netul intr-un final...a disparut de ieri si a durat ceva pana s-au miscat cei care il furnizeaza.
Ieri m-am tinut bine cat au venit cei cu mobila de bucatarie...as fi muscat-o un pic pe cea care a luat masurile caci au aparut o serie de nepotriviri. Poate ca daca suma de bani ar fi fost mai mica nu m-ar fi suparat asa de tare dar ptr o bucatarie mica e fost o suma considerabila si nu-mi sunt deloc agreabile nepotrivirile...jumate din mobila am trimis-o la refacut...ehhh...dar tot raman chestii ...
Pe cat de multumita am fost la dormitorul facut la ei pe atat de nemultumita sunt acum.
Trebuiau sa revina azi cu ce au modificat dar m-au sarit...maine poate...
In fine...saptamana asta n-am avut o dispozitie prea buna...nici foarte rea dar cu siguranta nu foarte buna...

Desi vad ca tot apar surprize neplacute sper sa revin la o dispozitie mai vesela in curand.

Nu stiu cand apuc sa citesc paginile de le-ati scris pana acum.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Ylilimic asa cum Dumnezeu poate lua poate si da acolo unde nimeni nu mai crede. Un gand bun pentru micut.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

30+

Mergi la inceput

ralu- multumesc! S-a nascut la 36-37 sapt, declarat prematur, dar 3,300 kg. Mama lui are Rh negativ si a mai avut sarcini nefinalizate. A facut multe investigatii si a solicitat medicilor o intrerupere a sarcinii chiar si in luna a 8-a DACA s-ar fi constatat nereguli, ceva care sa indice un handicap pe viata. Era perfect constienta de riscuri si s-a investigat pe parcursul sarcinii. BB parea in regula... acum spun ca nu poate fi transportat la Bucuresti, ca necesita o ambulanta DOTATA, ca bb nu rezista la drum lung... Cred ca e groaznic.
Ieri am vazut la stiri parinti care au adus din Italia pe fiul lor, 30 ani, 1,94 m, 90 kg, accidentat cu motocicleta. In Romania l-au plimbat pana acum in 7 spitale din diferite locatii (Buc, Buzau, Iasi) contra cost (o "plimbare =11 mil lei= peste 400 $). Bietul tata spunea ca nu mai are ce vinde, doar casa in care locuieste.
Verisoara mea locuieste cu parintii, ce sa vanda?
Vezi, acum intelegi de ce respect decizia unora de a pleca din tara?

Si acum uite cum se balaceste gasca noastra (din familie):
http://new.photos.yahoo.com/numecarenumaie/album/576460762335262652

Mergi la inceput

cred ca in graba v-am dat linkul cu toata luna Noiembrie. In josul paginii gasiti balaceala unei mame cu burta la purtator si fiul ei cel mare!

multumesc oana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Helenuta, cum stai cu tensiunea? ai HTA in sarcina, diabetul gestational ti-a iesit negativ? daca ai TA crescuta din pricina sarcinii se explica in mare parte valoarea PCR-ului si a vitezei de sedmantare a hematiilor...desi, asa cum au spus si fetele in sarcina ies un pic modificate! cred ca esti un pic predispusa la o ateroscleroza....avand in vedere ca ai PCR mare si VSH-ul...atata timp cat este tratata o HTA si o predispozitie la ateroscleroza e super bine...ai fost la doctor, ai vrb cu el? ca poate fi si un vorba si de un alt proces inflamator...ca o infectie urinara etc. Nu e de gluma...valorile PCR si VSH sunt foarte imp mai ales in sarcina...
sunt analize care trebuiesc monitorizate dupa nastere, nu-ti afecteaza sarcina doar poate modul in care vei naste. Da revin, daca nu e vrb de o infectie urinara, esti predispusa prin blocarea arterelor cu placa de aterom...(care e evidentiata de PCR ca marker) la un AVC...un accident vascular. Trebuie tratat...nu cred totusi ca e atat de complicat la tine...mare majoritate avem prb cu trigliceridele si cu colesterolul. Important este sa asculti de medicul tau si ce iti spune el...

te pup tine-ne la curent

ioana
29+ cu

Mergi la inceput