Bebelushi din ianuarie-februarie 2003

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosica spune:

Buna fetelor

In weekend-ul asta am incercat supa de zarzavat.
Sambata am cam ratat-o, pt.ca, fiind prima data, nu am stiut ce cantitati sa pun, asa ca a iesit o supa ca pt.un adult(adica o farfurie plina ochi). Drept pt.care, bebe nu prea a vrut sa manance (a papat doar vreo 10 ml). Duminica am injumatatit cantitatile si am facut-o mai lichida, asa ca bebe a mancat 30 ml. Azi vreau sa-i pun mai mult morcov sa o fac mai dulce. Sper sa-i placa.
Voi ce mancare i-ati mai introdus bebel-ului la 5 luni, tinand cont de faptul ca pana la 4 luni si 1 sapt a papat numai laptic de la mamica lui,si de 2 sapt.papa suc de fructe?

Gogosica si bebe Mihnea (care implineste 5 luni pe 30 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Noi am inceput cu morcovel.....si Seby a papat 8 lingurite iar a doua zi 12lingurite....iar a 3 zi 16lingurite, va dati sema ce mult ...i-a placut la nebunie ....dar s-a murdarit din cap pana-n picioare ...asatazi i-am dat suc de mar ...nu s-a strambat deloc ....atat de mult ii place incat nu am putut sa-i dau atat de repede cu lingutita ,pe cat vroia el sa pape.....Delia si bb-ul Sebastian....maine mergem la vaccine 4 odata ,,,ma doare stomacul dejanuma cand ma gandesc

Mergi la inceput

Draga Delia,

Si noi am inceput la 4 luni si 1 sapt. sa papam suc de fructe..Am observat ca ii place sa aiba mai mult mar.Asa ca ii dau 30 ml morcov si restul, pana la 125 ml, mar. Pediatra mi-a spus ca ii pot da si suc de piersici (deci suc compus din 3 fructe - a zis sa profit de toate fuctele in vara asta). Morcov ii dau mai putin pt ca am inteles ca il poate constipa, si atunci ii pun mai mult in supa.Dupa un sfert de ora de la sucul de fructe bea si laptic.
Cand am inceput cu sucul de morcov, i l-am dat 3 zile (progresiv, asa cum i l-ai dat si tu), am vazut ca totul este ok, si atunci i-am bagat si sucul de mere.Mmmmmm.... ce bun a fost....
Succes la vaccin, sper sa nu-ti faca febra.

Pupacim pe mamica si bebel

Gogosica si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madade spune:

Buna fetelor!

Si noi avem o fetita - Mara - nascuta pe 19 februarie, cu 3,450 kg si 41 cm. Am avut colici ca la carte, de la 2 saptamani pana la 4 luni, in schimb de la 2 luni doarme neintoarsa de la 9 seara pana la 8:30 dimineata. Cu mancarea nu prea ne avem bine, am scazut de la aproape 1 litru formula la 6 saptamani la 700 ml la 3-4 luni - si asta in 4 mese pe zi, ca mai mult nu vrea cu nici un chip (cateodata chiar 3 mese...). Mai e cineva in aceasta situatie? La 4 luni avea 6.300 kg si 66 cm. In rest e vioaie, "vorbeste" toata ziua, chiuie, rade in hohote, se intoarce de pe spate pe burtica si invers de la 3 luni, se taraie inapoi ca racul, se roteste ca acele de ceasornic si mai nou sta in 4 labe si plange de ciuda ca nu poate inainta ca lumea dupa jucarica...Se tanguie insa de fiecare data inainte sa adoarma cu degetul mare in gurita, ca suzeta nu i-a placut de fel. Si voi patiti la fel?

va pupam dulce,
magda si bb mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Cam la fel ni se intampla si noua, mai putin partea cu rostogolitul. Cred ca, intr-adevar, puiul nostru nu prea poate sa se rostogoleasca, probabil din cauza grasimioarei :).
La partea asta ne-am resemnat, in schimb urla sa stea in picioare cat mai mult, probabil o sa "sarim" cateva etape (chestia cu umblatul in patru labe).
Am facut nitzica febra la vaccinul de patru luni, dar a trecut rapid peste situatie. Vrem sa ii luam un robotzel de bucatarie, sa o trecem pe mancarica solida, poate nu o sa mai ia asa rapid in greutate. In rest, bebe rade, rade, rade... avem aproape 9 kile (ufff!!!) si 70 de cm. Zicem si noi ca o facem baschetbalista, dar pana atunci, abia o mai ridicam din pat...
Sanatate la bebelushi,
Mihaela si bebe Ella

http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/

Mergi la inceput

Am vacut si vaccinele nu am mai intrat pe forum ptr.ca Seby a vrut numai in brate la mine sa stea toata ziua,..a facut febra si a fost f. trist si plangacios ....dar a trecut iar astazi s-a simtit mai bine ....voi ce spuneti de banane ??? cand ar trebui sa incepem cu ele?sau ati inceput deja ....ooo si cu papica nici nu a mai vrut sa pape nimic zilele stea ...doar lapte de la mine ....off ..bine ca a trecut si asta ...Delia si bb-ul Sebastian.

Mergi la inceput

Fetelor UNDE SUNTETI???? ati plecat in concediu???De cate ori dati papica bb-iilor? si cat mananca ei???Delia si bb-ul Sebastian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Am vrea noi concediu, dar de unde...Sclavi pe plantatie!!
Veste mare, bebelusha are dintishor. Cascati cum suntem, nu ne-am uitat bine in guritza ei (nici nu ne gandeam ca o sa iasa asa repede...) si azi: SURPRIZA!!! E deja iesit dintishorul, alb si micutz.
Mare mirare, ne asteptam sa urle si sa zbiere, cand colo...
Acum ma pregatesc sa ma duc cu ea in oras, mi-au zis ai mei ce acela care vede primul dintzucu' trenuie sa ii ia un cadou.
Va pupacim de 1.000 de ori!!!

Miki si bebe Ella (4 luni juma')
http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/

Mergi la inceput

....Un dinte printre stirbii de bb-i .....ce bine draga Tincuta si eu cred ca foarte curand o sa-i apara dintisorii...Delia si bb-ul Sebastian

Mergi la inceput

Pentru Delia:

Mihnea are 5 luni si o saptamana si de 3 zile i-am introdus la masa de la ora 10-11 banane cu branza de vaci facuta in casa. Nu numai ca i-a placut, dar "s-a lins pe botic" de placere. Sa-l vezi ce tuguia gurita spre amestecul de banana cu branza. In prima zi i-am dat doar 2 lingurite dar a doua zi a mancat mai mult (nu am mai tinut cont de nr. linguritelor).Dr.pediatru mi-a spus ca dupa ce ii introduc branza de vaci, la distanta de o saptamana pot sa-i bag si carnita in supa.Asa ca de luni "pe carne" voinicii mei!!!

Mihaela si Mihnea

Mergi la inceput