Bebelushi din ianuarie-februarie 2003

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moto spune:

quote:
Da eu ca sa mai zic?
Ca aproape imi e si rusine....
Viktoria mea la 4 luni( 27 ianuarie) are 6 kg si 60,5 cm....

Draga Cricri si bb-ul Viktoria nu trebuie sa-ti faci griji si nici sa-ti fie rusien ....daca bb se sinte bine este vioaie si creste ii greutate inseamna ca-i merge f.bine ..doctorii spun ca normal ar fi ca bb-ii sa i-a in greutate 1 kg sau 1,1/2 pe luna deci nu iti fa probleme ....va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina75 spune:

Buna fetelor, acum v-am descoperit si eu! BB mei sunt nascuti pe 20 ianuarie, sper ca inca sutn capricorni, nu varsatori ca maica-mea ...Au avut greutati mici la nastere, Lukas are peste 7 kg si 62 de cm, iar Alex are 61 de cm si 6,5 kg, cu toate ca mananca destul. La pranz le dau borcanase de la Alete de ex. cu morcovi sau morcovi cu cartofi. In 2 saptamani urmeaza grisul seara in loc de Milumil 2.
Cica borcanase cu fructe sa nu le dau mereu, ca se obisnuiesc cu gustul dulce si nu imi mai mananca legumele...?!?!? Voi cum faceti?!
Salutari de la Cristina

Tina cu Lukas (48 cm,2400 gr.) & Alexander(48 cm, 2590 gr.) nascuti pe 20.01.2003,35+3
"Fiecare zi este un nou inceput."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel spune:

Rachel este nascuta in ianuarie, 31. Mi-am dorit mult sa fie capricorn , dar n-a fost sa fie.
Draga Cricri si fetita mea la ora actuala cantareste 6kg si 120g si sincera sa fiu eu nu-mi fac probleme.
Am inceput de cateva zile sa mancam cereale , la indicatia medicului , cu toate ca eu o alimentez natural. Sincera sa fiu ma cam intreb daca nu cumva am inceput prea devreme diversificarea alimentatiei ,dar daca medicul mi-a zis sa-i dau... poate asa trebuie.
Mai tot timpul este cu manuta in gurita si saliveaza la greu. Cu somnicul nu avem probleme . Singura noastra problema este ca nu face kaki de cate o data la trei zile. De dormit doarme cu mine in pat deoarece nu-i place in patut la ea.Gangurim si zambim la toata lumea.
In data de 3 iunie am fost la doctor pentru vaccinuri (4 la numar) .In urma vacc. mi-a facut febra (nu prea mare dar...) .
Cam atat despre noi.
Sanatate si numai bucurii.

Rachel si Carmen
http://www.babiesonline.com/babies/s/spetco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dialu spune:

Draga Delia, eu zic sa nu-ti faci griji in privinta botezului, caci oricum va fi, va fi bine. Pe noi ora botezului ne-a prins nemancati si de aceea (presupun eu), am fost plangaciosi. Cand am plecat de acasa era prea devreme sa-i dau sa manance, iar la biserica am ajuns in ultimul moment si nu am mai avut timp sa-i dau papica. De obicei Patric este f. prietenos si sta si la altii in brate, dar pentru ca ii era fomica, cam jumatate din timpul botezului a plans.
Si lui Patric ii place mult baita, dar in cazanel nu i-a placut deloc, se tinea cu minutele de marginea cazanelului, de abia l-a desprins preotul.
Dar slujba nu a durat prea mult, asa ca pe ansamblu a fost bine.
Noi l-am botezat la greci si preotul mi-a dat voie si mie sa-l tin in brate cand a plans prea tare.
Deci cam asta a fost la noi.

P.S. Si Patric hohoteste de ras. Prima data a facut-o acum vreo 4 saptamani, dar si el s-a mirat. Apoi am mai reusit performanta cam o data pe sapt. Acum de cateva zile radem in hohote in fiecare zi, dar numai o data pe zi, cand il pupacesc si il gadil sub brat. Inca mai este mirat de sunetele pe care le scoate.

Diana siPatric

Mergi la inceput

Draga Diana iti multumesc ptr ca mi-ai povestit cum a fost la botezul lui Patric ...si eu imi fac probleme cu mancarea ptr ca grasunul meu cand il apuca pe el fomica atunci imediat trebuie sa-i dau sa manance ca daca nu ...sa te tii de urechi are un glas de se aude de la o posta ...cand iesim undeva il alaptez in masina daca cumva suntem pe drum iar daca iesim la restaurant il alaptez ...la WC iar cand suntem la cineva in casa ma retrag intr-o camera unde pot sa-l alaptez linistita ...este c-am greu dar ma gandesc ca inca un pic si termin si eu cu alaptatul ...cred ca de la 4luni o sa incep si eu sa-i dau mancare??? apropo voi cu ce ati inceput ...morcovei?aici pediatrii spun sa ii dau cereala speciale ptr bb-i dar parerile difera mult unii spun fructe de obicei fetele din Ro. cele din Germnia spun sa incep cu legume ,morcovi,pireu si apoi combinatii acum chiar ca sunt derutata.
Mai am o intrebare ??? voi iesiti in fiecare zi cu bb-ii afara...eu incerc sa ies dar Sebastian cum este in carucior adoarme si ai vostrii sunt la fel?

Mergi la inceput

Draga Tina cu LUKAS SI ALEXANDER felicitari ptr gemeni si eu am o sora geamana care locuieste in Ingolstad Germania ..... Va pup Delia si Sebastian.

Mergi la inceput

quote:
Rachel este nascuta in ianuarie, 31. Mi-am dorit mult sa fie capricorn , dar n-a fost sa fie.

Stii Carmen,niciodata nu este asa cum ne planificam noi sa fie ...dar vrei sa-ti spun eu ca varsatorii sunt mai buni ca capricornii? ...si Sebastian trebuia sa fie peste dar uite este un varsator si nu putem decat sa ne bucuram ca avem copii sanatosi si frumosi .... Ce fel de cereale ai inceput sa-i dai la Racel si cum se comporta? nu din cauza fierului din lapte se constipa ? ai discutat cu pediatrul? ce fel de formula ii dai? incearca sa-i dai fructe poate o sa-si revina cu kk.Va pupam Delia si BB-ul Sebastian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Pentru bebeii plangaciosi la botez (a mea aproape a fost unul dintre acestia): botezul l-a oficiat parintele in timp ce nasa avea biberonutul in guritza grasunei Ella. Metoda 100% infailibila: botezul a devenit chiar distractiv pentru junioara mea, care a dormit apoi pana la "intrarea" in cristelnita.
Miki si bebe Ella

http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dialu spune:

quote:
Originally posted by tincutza

Pentru bebeii plangaciosi la botez (a mea aproape a fost unul dintre acestia): botezul l-a oficiat parintele in timp ce nasa avea biberonutul in guritza grasunei Ella. Metoda 100% infailibila: botezul a devenit chiar distractiv pentru junioara mea, care a dormit apoi pana la "intrarea" in cristelnita.
Miki si bebe Ella

http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/

Diana siPatric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel spune:

Draga Moto, singurul motiv de parere de rau ,in privinta zodiei,se datoreaza doar faptului ca eu sunt capricorn si mi-ar fi placut sa fim in aceasi zodie.
Eu la ora actuala am inceput sa-i dau Rice Cereale ( "single grain cereal for baby....") . Contin vitamine, fier si minerale.De comportat, deocamdata ,vad ca se comporta bine . Acum nici nu stiu care ar putea fi cauza constipatie...ori laptele meu ori cerealele , nu stiu. Formula nu i-am dat decat in spital ,eu neavand atunci lapte.Pentru reglarea scaunului pediatrul mi-a spus sa-i dau two ounces apa , dar nu vrea sa-mi primeasca apa de nici-o culoare.
Fructe pana la ora actuala inca n-am inceput sa-i dau .Cu ce fel de fruct ar trebui sa incep?
La ora actuala ii mai dau si Tri-Vi-Sol.
Ce parere ai de pediatrii de aici?

Rachel si Carmen
http://www.babiesonline.com/babies/s/spetco

Mergi la inceput