Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (114)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ANAS,pai cand i-am zis mamei ca tocmai de putza l-a invatat cand el nu stie sa mearga nici de-a busilea,nici in picioare,nici nu vb,a zis ca las sa stie de acum sa faca pipi cu ea.asa ca ma multumesc si cu asta deocamdata.
mai si de cand are dinti,daca nu ma muscaaaaa de ce apuca.azi m-a prins de nas,noroc ca nu a muscat tare.asta dupa ce ieri si-a infipt unghia in nasul meu si mi-a luat o fasie de piele...asa lung si mare o fi,de se agata numai de el?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noapte buna la toata lumea!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Fetelor, nu invata animalele din poze, se poate si asta dar mai greu, pe probat si verificat!
Incercati cu animale din plus, le dati in mana lor, Diana stie cam 10 animale acum, si faceti ca ele, ma rog, behaiti, cotcodaciti , suna nostim, dar prind mai repede. Si zilnic, ca ei mai uita, au alte preocupari .
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-noapte buna!
Ingrid-buna idee cu animalele, deci treb sa ma mai straduiesc ca sa stie si ea macar 10!
Mai dar nimeni nu vede ca mi-am schimbat titulatura

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Denisa multumesc
Ingrid multumesc si ai grija cu verificarea sa fii pe faza ca daca nu creste volumul la "melodie" si noaptea se aude orice...
Ingrid, Dani e in extaz cand se uita la videoclipuri de muzica ... Mai ales cand sunt cantaretze...zici ca amutzeste pe loc si sta si se uita... Are si videoclipuri preferate, (este unul cu o tipa care sta in vana si are niste uriase si e plina vana de mere... (poate il stie careva, canta o tipa dar nu stiu cine..) Cand merge TV nu cred ca l-ar impresiona ca eu sa fac ca catelul (glumeam normal dar la noi dimineata merge tv pe muzica)
Moni, noapte buna

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Bianca, eu inca dorm cu ea in camera, in paturi separate of course, iar in sufragerie am aparatul si se aude tot ce misca la ea acolo.
Denisa, razi tu razi, dar o sa ramai paf cand o sa ti le arate una dupa alta si in cateva zile. Au o capacitate de memorare...cel putin momentan...
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ingrid Merci de lamurire. Asa mai merge.
Denisa Muult mai misto actuala titulatura. Pup plimbareata!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2)
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Si eu am statie caci daca nu aveam chiar nu stiu cum l-as auzi pana aici. Dani are camera lui, langa a nostra dar e departe fatza de camera mare unde stau acum si chiar ne e de folos statia ca altfel nu l-as auzi (l-ar auzii vecinii prima data cred )
Denisa, frumos ai schimbat titulatura...eu habar nu am pe unde e aia si oricum pana la 2 stele mai am ..(cred ca atunci se schimba nu?) dar de unde habar nu am...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bianca E in functie de nr de puncte, care sunt in functie de nr. de mesaje. Vezi ca in partea stanga a ecranului ai Foloseste Punctele (parca) parca sub Profil Personal. Acolo iti spune cate puncte ai si cate iti mai trebuie ca sa iti pui o titulatura.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2)
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Fetelor, am plecat la nani, dar sa va zic una buna inainte.
Stiti de faza cu laptopul, ca mi s-a stricat ecranul si l-am trimis la Bucuresti de mai bine de 2 saptamani? Ei, faza nostima e ca aia si-au dat seama ca nu are nimik si il trimit inapoi la service-ul de aici, ca cik trebuie instructiunile si sa apesi nu stiu ce combinatie de taste. Asa ca al meu sotz merge maine cu instructiunile si cu urarile de rigoare la cei de aici.
Imbecili si de o parte si de alta. Pai le-au trebuit 2 sapt sa-si dea seama? Iar cei din Timisoara nu puteau sa ia in calcul toate variantele inainte de a se spala pe maini de el?
Imi vine sa ii , bine ca merge sotzul care e mai pacifist, ca eu as face un scandal...mama-mama!
AnaS...sa-mi zici daca te-ai apucat de invatat cu Tibi , chiar sunt curioasa...
Denisa, am vazut titulatura. E mai faina decat aia cu catelusa.
Ceau si noapte buna sa aveti!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput