Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (114)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

BEE,ma bucur tare mult ca ai net.poate ma mai molipsesc si eu de la optimismul tau.pupici la fetitza scumpa
RALI,ma bucur ca ne dai vesti de strumfa
COSMI,hai mai ca ne-ai lipsit,atunci cand intri ne dam seama mai bine
ASTERY,tu cum te mai simti?si lasa cura ca arati bine
NICO,sper sa fie totul bine
GIOVA,la dani nu prea au fost probleme cu diferenta de ora cand am fost in romania.ma bucur ca intrii mai des
PAULA,si eu zic ca o fi de la dinti sau rosu in gat,sau ceva intestinal.sau poate are si el perioada proasta
MONI,pupici la scufita rosie cea cuminte
SILVI,m-ai dat gata cu busitura de masina...
IOANA,cum e razvanelul?
ANDIAROO,mai voi nu mai terminati cu raceala aia?multa sanatate si spor la hartogarie
DENISA,cum mai e cu socrii?
BIANCA,nu te mai stresa de ce zice lumea,ca tu stii mai bine ce e in sufletul tau si ce e mai bine pt dani.felicitari si pt sandra
MARCH,DEEA,JG,IRINA,ALI,MARAKI

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI si adica cum,daca tastezi se trezeste Angelo???? N-am mai auzit
Se pare ca mai am si alt program azi

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni eu is varza in fiecare noapte ca tot la 1 2 ma culc si ma trezesc la 8...Se aduna oboseala...
Cat despre conta nu stiu ce sa zic...Cand am ajuns in anul 3 am constatat ca mi-am gresit cariera dar acuma ce pot face? Nimic...
Eu defapt vroiam adica visam de mica sa fiu avocat ca gura am dar...degeaba..in barou ajungi cu bani nu cu stiintza..
Maraki eu ma ma gandeam la tine ca vineri e finala la "Dansez pt tine" si cred ca o sa stau sa ma uit si eu si presupun ca si tu...
Eu cum stau acum la calc sunt cu spatele la calc si mai mult aud decat vad...multumesc ca te-ai gandit la mine
Mirela, bine ca stiti unde e putza, odata s-a tras si Dani de ea, dar de atunci nu a mai pus mana
Am pus un film nou in Albumul nostru. Denisa te rog uite-te si zi-mi daca vezi vreo asemanare

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Mirela ...sigur n-ai ramas de carutza..
Denisa, inseamna ca iti schimba toata baia...bucura-te !
Maraki...mi s-a facut pielea de gaina, de aia am postat! Brr, m-a luat cu fiori pe sira spinarii.
Moni, somn usor sa ai!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

A,si ca sa inchei ziua bine,am vorbit la telefon cu soacra care-mi spune ca a ramas tare afectata ca a plecat mama suparata pe ea(dupa 2luni aproape).dar cand i-a reprosat iulian ca ei nu se gandesc sa vina sa ne ajute,ca doar sunt la pensie amandoi,au zis ca la anul cand intram in uniune poate vor veni si ei,ca se poate veni doar cu buletinul...mai asta asteptau ei,sa intre romania in uniunea europeana,sa vezi ce or sa se grabeasca,ca si pana acum...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Eu nu stiu cum invata copii vostri animalele, ca fii-miu nu sta nici o secunda in loc, ca sa-i arat eu o poza si sa-i mai spun si doua vorbe.
Mirelo Bre, tre' sa-l invat si eu pe fii-miu unde e putza, ca sa stie de pe-acum!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2)
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Nici Diana nu vrea sa stea in loc sa le invete,eventual daca o prind la prima ora in forma,dar cum eu sunt la birou, ciuciu - un doi o si ia la pas E atenta doar daca behai,cotcodacesc sau alte cele ...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

A/..Maraki tot vroiam sa zic si am tot uitat..de cate ori scriai la inceput de socrosenie eu citeam tot scarbosenie citeam
Steaua a terminat meciul cu scorul 1-1 .... s-ar putea sa mearga in Cufa Uefa ca de aici a picat din pacate

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bianca- dani seamana pe tine si mi-au dat lacrimile, il recunosc in multe poze, si da seamana si cu fii-mea,dar pozel cu sandra is superbe-nu mai a cuvinte, decat lacrimi-pupici!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Bianca, vazut filmuletul..o papusha vie mama pe el!
Mai, ai vostri bebelushi au gushulitza, au carnitza, Diana parca vine din Mozambic .
Acum 2 minute a dat apelul de verificare...daca suntem prin zona, am raspuns, am bagat suzeta la locul corespunzator si iar doarme...
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput