Prichindei martie - aprilie 2005 (115)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

LA MULTI ANI!!!

Andruzza, sa ai o viata frumoasa plina de impliniri, sanatate si tot ce iti doresti tu.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

La multi ani Andruzza,multa sanatate,impliniri si oviata senina alaturi de familie.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Multumesc mult fetelor!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Andruzza, La Multi ani fericiti si viata lunga si plina de bucurii.

Simonela, ce ma bucur ca ne dai atatea vesti bune: bona OK, iesiri seara si in week-end, intoleranta spre rezolvare. Grozav.

Marox, sanatate lui Alex si Juliei. Chiar grele momentele prin care treci, iti urez sa treaca cat mai repede si Julia sa nu aibe nimic grav.

Mamacita, m-am ingrozit si eu de patania bonei. Bine ca nu s-a intamplat nimic. N-ai putea sa o incurajezi pe bona sa-l invete pe Alex sa coboare/urce singur scarile ? Macar asa, eviti pe viitor alta cazatura. Nici Mihai nu se descurca prea bine cu scarile, vecinii chiar mi-au facut observatie ca ar trebui sa-l invat.

Rrox, felicitari Ioanei pentru cifra "doi".

Daria, succes in lupta cu parazitii.

Caramella, vorbaretei. Finuta noastra are un bebe cu biberon pe care-l adora.

multi tuturor prichindeilor, cei bolnaviori sa se faca bine repede, iar cei sanatosi sa ramana sanatosi, ca acus vine Mosu' cu tolba plina.

Dana 21+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Sa va mai povestesc cate ceva despre noi, sper sa nu plictisesc pe nimeni .

Dupa aproape 2 saptamani de stat acasa pentru mai nimic (cred ca totusi puteam sa-l duc la cresa), azi am reinceput perioada de acomodare. Sper luna asta sa stea sanatos.
In ultima saptamana a evoluat foarte mult, poate i se datoreaza asta si bunicii, poate doar e vremea sa inceapa sa vorbeasca. De la o zi la alta vine cu cuvinte noi. Mergem la cumparaturi si ne trezim pur si simplu ca ne arata painea spunand "pimi", sau iaurt - "utu", unt - "unu", lapte - "apte". Stie ca e ud "udu". Goleste singur plasele de cumparaturi, pune totul pe masa si ne spune ce e fiecare lucru (sau la ce foloseste). A invatat sa dea si pusi pe obraz , e asa de dragalas dimineata cum ne imparte pupici. Spune ca-l cheama "hai" - dar cu h mut. Stie prenumele lui mami si tati. Dar a invatat sa zica si "nu". Nu stie sa numere, dar cand vrea creioane, i le dau unul cate unul si el le cere "nunu" - adica inca unul, pana i le dau pe toate sase. Stie cateva reclame pe de rost, adica incepe sa-ti povesteasca reclama in felul lui, inainte de a aparea pe ecran elementele pe care le enumera. Aseara, statea pe picoarele mele, cu spatele la televizor si incepe disperat sa strige "apa, apa" si sa se ciufuleasca. Apoi se intoarce catre televizor, si apare o tipa care se spala pe cap, facand reclama la sampon de par. Presupun ca face asocierea intre melodie si reclama, nu cred sa aibe ochi la ceafa sau alte premonitii .
L-am invatat sa spuna doua poezii: adica eu spun poezia, si el face anumite gesturi pentru sublinierea actiunii din poezie. L-am invatat "Pisicuta pis-pis-pis" - arata cum spala pisicuta, cum se piaptana si face fontita in par, si striga apoi "va,va" (adica vai-vai) cu obrajii in manute si clatinand capul. L-am invatat si "Catelus cu parul cret" si-ti arata gura si striga "ata" adica rata. Sotul e disperat cand e pus sa zica poezii (ma ameninta acum cativa ani ca eu voi fi responsabila cu literatura).
Am inceput serios si educatia in ceea ce priveste acceptarea doctorilor si vizita lor. A mers bunica la dr si vreo ora i-am tot explicat de ce merge buni la dr si ce-i face dr. Apoi i-am aratat pe-o poza cum tanti dr are un stetoscop in urechi si asculta inimioara fetitei din poza, cum face inimioara, cum se uita in gurita, etc, etc. Dupa atatea explicatii il intreb: mergem maine la tanti dr ? si raspunde ferm DA. Eram in culmea fericirii, dar tot s-a lasat cu plansete la dr a doua zi.
Dar stie sa povesteasca ca a mers la "toto" - , iti arata si spune cum bate inimioara si-ti arata piticul din gurita.

Ma plangeam la un moment dat ca Mihai nu are o jucarie favorita. Dar din joaca cred ca si-a facut una. E un ursulet-manusa, bagi mana inauntru si-l misti in toate felurile. L-am folosit ca sa-l invat culorile, i-a placut asa de mult jocul (mai ales ca Doudou face bravo, ovatii , sau ce-i da lui mami prin cap) incat acum isi revarsa tandretea asupra lui Doudou ... atunci cand are momente de-astea. E asa de dragalas, cum isi imagineaza el ca am in mana chiar o papusa vie. Mai incerca sa se joace si singur cu papusa, si e destul de surprins ca nu prinde sau nu arunca piesele cum o face din mana mea. Acum realizez de ce le place copiilor teatrul de papusi.

Sunt un picut necajita ca a mostenit de la mine frica de animale. Toata ziua striga dupa catel, daca-i vede, se duce la ei, dar se opreste la o anumita distanta. Iar daca vine catelul la el sa-l miroasa, sau sa-l prinda de pantalon, e jale. Da din picioruse pe loc, si tipa. Face exact ca mine . Ii plac animalele, dar doar de la distanta. Pe de-o parte ma bucur ca nu pune mana pe ele, dar totusi mi-e asa de ciuda ca are frica asta in el. N-as fi crezut ca te nasti cu asa ceva, iar eu nu cred c-am avut ocazia sa-i arat ca mi-e frica.

Hai ca v-am plictisit destul, parca as fi scris in jurnal.

Dana 21+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La Multi Ani Andruzza!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani, Andruzza!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by danuta_t
N-ai putea sa o incurajezi pe bona sa-l invete pe Alex sa coboare/urce singur scarile ? Macar asa, eviti pe viitor alta cazatura. Nici Mihai nu se descurca prea bine cu scarile, vecinii chiar mi-au facut observatie ca ar trebui sa-l invat.

Dar danuta,Alex urca singur si coboara cu ajutor scarile;din pacate,eu tot in criza de timp si tot dornica sa mai raspund,sa mai dau o mana de ajutor acolo unde stiu,am omis sa va povestesc.Dar nu stiu de unde a tras bona concluzia ca daca sunt eu acasa,mi-ar face placere sa vad ca il coboara in brate,cand chiar eu ii spusesem,ca sa isi protejeze coloana subreda,sa-l coboare/urce pe picioruse.A fost exact vorba"mai binele este dusmanul binelui"

Ce-ti face burticutzul?

Nu ne-ai plictisit deloc,am citit cu maaare placere povestile despre Mihai;la mai multe!

Fug sa vad poze "simonelesti"

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzica_2005 spune:

Buna seara dragi mamici!Ne primiti si pe noi?
Ne-am nascut prin cezariana la data de 27 martie 2005,dupa cum urmeaza;
LIVIU-ANDREI,49 cm,2,500 kg,ora 11:15,scor apgar 9
MARIA-ARIANA,48 cm,2,700 kg,ora 11:17,scor apgar 9
Eu ma numesc Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Bine ati venit buburuzica_2005. wow gemeni, si pereche. super frumos si..greu.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput