Prichindei martie - aprilie 2005 (115)
Raspunsuri - Pagina 25
Marox spune:
Buna seara, mamici
Am reusit sa citesc doar 2-3 pagini din urma.
Mamacita, imi inchipui ce sperietura ai tras cind i-ai vazut pe amindoi, Alexutu si bona, pe jos. Bine ca nu a fost grav!
Caramella, si Julia e in perioda de "nu". Si daca nu-i facem pe plac o apuca "tantrum"-ul.
Andira, Daria, Zuzunachi, multa sanatate copilasilor bolnaviori!
Danuta, felicitari pt al doilea baietel si ma bucur foarte mult ca rezultatul la amniocenteza a fot bun si te-a linistit.
Andrruzza, La Multi Ani fericiti si cu multa sanatate!
Noi sintem asa si asa...Alex a facut o otita acum 10 zile, ieri am fost cu el la doctor, cica otita i-a trecut dar a facut o bronsita asmatiforma. Incepind de azi de la prinz a inceput din nou sa spuna ca-l doare urechea
.
Asta unu! Doi la mina - Julia. Acum 2 saptamini am vazut ca a inceput sa schiopateze, aveam impresia ca s-a lovit la glezna, dupa o zi a trecut. Saptamina trecuta, pe cind aveam treaba cu otita lui Alex, doica mi-a spus ca i se pare ca Julia merge bizar. Ne-am uitat noi la ea, sincer, parea un pic cracanata, dar nimic important. Duminica trecuta ne uitam mai bine pe cind era dezbracata si am constatat cu stupoare ca mergea cu piciorul strimb, cumva intors in interior. Luni dimineata la prima ora s-a infiintat Christophe cu ea la doctorul de familie. Diagnostic: "rhume des hanches" (raceala soldului), denumirea stiintifica fiind sinovita. Doctorul a trimis-o la spital: radiografie, ecografie si...nimic! Caracteristica sinovtei (sa ma contrazica medicii daca gresesc) este lichidul in interiorul soldului, ori la ea n-au gasit nimic. I-au spus sotului sa revina cu ea peste 2 zile sa repete analizele. Ceea ce s-a intimplat miercuri si din nou n-au gasit nimic. Clar, nu era sinovita...dar atunci ce? De data asta au oprit-o in spital ca sa-i faca joi o scintigrafie (introducerea unui lichid in organism ca sa arate unde este sediul leziunii- in caz ca ar fi avut vreo fractura ascunsa). Intre timp apar si eu in scena, eram plecata la un training de 3 zile intr-o alta localitate, renunt la ultima zi si ajung la spital sa aflu rezultatul de la scintigrafie. Vad doctorul 3 minute, imi spune ca scintigrafia e buna, adica n-a aratat nimic !!! Si sa-i mai facem inca o data radiografii, fata, profil, etc. Asteptam de la ora 11 la ora 16 sa ne cheme pt radio, se face in 10 min si dupa aceea mai asteptam inca 3 ore ca sa vorbim cu doctorul alte 10 minute. Din nou rezultatul bun!!! De fapt, singurul rezultat care nu era prea bun era cel de singe, care arata o inflamatie. De unde, de la ce, nu se stie. Pina la urma doctorita ne zice ca ne lasa acasa, cu supozitoare anti inflamatorii de 2 ori/zi si sa venim din nou intr-o saptamina sa refacem toate analizele, de singe+radio.
Scuze pt povestea mea lunga si dezlinata...Moralul meu e prin sosete, dar Julia, din fericire, e tot in forma. In afara de schiopatat e la fel de activa ca intotdeauna.
ionela_r spune:
Buna seara mamici
bb bolnavoiri si cei cu bubite
Si Dodo are nasul si fruntea julite.
A alergat dupa o pisica
Pupici 
Ionela si
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE FOARTE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
ionela_r spune:
Fetelor,nu mai stiu sa pun poze in album.
Pupici 
Ionela si
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE FOARTE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
raresionut spune:
Anca Micaela, asteptam pozele, imi inchipui ce a putut face Ema 
printre cei 300 copii, mai ales ca a fost mezina....

Sa stii, ca in tarile dezvoltate( vroiam sa zic civilizate, dar ma gandeam ca intind coarda prea mult
), nu e o rusine sa apelezi la un psiholog, cred ca e chiar benefic pentru suflet si psihic....o sa iti prinda bine si o sa te simti muuuult mai bine. Pupici
.
Andruzza
, bine atunci ne auzim maine( pana atunci imi dreg vocea).
Caramella, mi-a placut cum ai descris scena cu nani -nani la papusi, poate mai reusesti sa speculezi o clipa sa ne mai scri mai des. Pupici micutei informaticiene
.
Marox
, oricat as incerca sa ma eschivez in cuvinte , as vrea sa fiu sincera si sa iti spun ca nu mi-as dori sa fiu in pielea ta, pentru ca sunt convinsa ca treci printr-o perioada extrem de grea, dar asta nu inseamna ca nu iti voi fi alaturi
( macar virtual si cu gandul) si sa tind sa spun , ca daca ar fi fost vreo problema ar fi iesit ceva, la cate analize a facut Julia.
Va doresc din tot sufletul multa sanatate si astept vesti din cele mai bune.
Daria
,cred ca devin pisaloaga, dar mai bine ma repet si iti spun ca daca Brien
are paraziti, atunci cura naturista are caracter familial.
In comert, vei gasi multe produse pentru paraziti, dar eu consider ca cele cu efect sunt Helmiflores, uleiul din seminte de dovleac( sunt si sub forma de capsule).
A, si sa nu uit, sa dea Domnul sa fie primul pas in proiectele alea "inspaimantatoare", dar...the best finaciers.

Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
Crisa-77 spune:
La multi,multi ani fericiti si de la noi,Andruzza!!!

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
mamacita spune:
quote:
Originally posted by raresionut
Anca Micaela, asteptam pozele, imi inchipui ce a putut face Emaprintre cei 300 copii, mai ales ca a fost mezina....
Sa stii, ca in tarile dezvoltate( vroiam sa zic civilizate, dar ma gandeam ca intind coarda prea mult), nu e o rusine sa apelezi la un psiholog, cred ca e chiar benefic pentru suflet si psihic....o sa iti prinda bine si o sa te simti muuuult mai bine. Pupici
.
Anca, in clipa in care am citit am gandit,cu toata sinceritatea:"ah,de-as fi avut si eu un psiholog /psihiatru bun,de cate ori nu m-ar fi salvat...",ptr.ca adevarul este ca de cand am nascut am sarit dintr-o depresie in alta,de durate si intensitati variabile si,negasind ajutor specializat,ma descurc cum pot[mai mult nu

Marox,nasoale momente.Ai zis sa te corectez daca gresesti[sper sa te si ajut/suport cu ocazia asta]:sinovita nu este musai insotita de lichid,mai ales daca este incipienta sau o forma usoara.Sinovita este o inflamatie a capsulei articulare[de unde si semnele relevate de analizele de sange,care insa nu sunt specifice,adica mai pe romaneste poate fi o inflamatie oriunde in organism,nu neaparat sinovita].Inflamatia,in timp poate produce si exudat[adica lichid].La radio/echo nu se vede inflamatia.Urmarirea atenta si tratamentul antiinflamator,la nevoie Penicilina/Moldamin,daca este o forma mai serioasa de reumatism,o vor vindeca.Sanatate si te asteptam cu vesti bune!
daria,sanatate lui Brien!
Proiectele/ofertele suna ametitor de tentant.Va tin pumnii!
Ce talent narativ,ca eram"cu inima in chiloti"?!
caramella,pupici vorbaretei!Si noi trecem printr-o perioada de dereglari majore de somn[AGAIN!
],asa ca nu stiu maine daca apuc sa-i urez andruzzei LA MULTI ANI!Ridic paharul de acum!

Aaa,daria,de unde a tras concluzia dr.de prezenta parazitilor?a vazut ceva la coproparazitologic sau i-a facut ceva antigene?Ma "entereseaza subectul"
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
simonela spune:
Salutare!
LA MULTI ANI, Andruzza, sa fii sanatoasa si fericita!!
Cred ca sunt prima care iti spune pe ziua de azi, nu? ![]()
Raresionut, multumim!

Marox, imi pare rau sa aud ce au patit prichindeii tai si cit ati alergat pe la doctori! Multa sanatate va doresc, sa nu fie nimic grav!
Daria, multa sanatate lui Brien!
Anca, bafta si curaj! Sa iti fie de folos! Stiu exact despre ce vorbesti cu starea depresiva, am trecut si eu prin asa ceva...Pupici Emei! 
Mamacita, succes in lupta cu samuraiul care nu vrea sa doarma si pace!!

Am pus poze noi in albumul nov-dec.
O saptamina buna va doresc!
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
elibui spune:
Bau!
Ma reped sa scriu 2 randuri pt ca vad ca nu sunt singura cu depresii. Asa ca, fetelor, aruncati un ochi si aici. http://www.homeopathicmd.ca/ROArticles/RemediiFeminine.html
http://www.homeopatie.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=134&Itemid=2
Desi nu sunt un mare fan, eu am impresia ca pe mine m-a ajutat asa ceva ultima data (anul trecut) cand eram totalmente " varza" cu psihicul.
ANDRUZZA!LA MUUUUULTI AAAANI!
Multumim mult pentru aprecieri!
Noi avem de gand sa mergem la ortoped cu Ana pt ca se pare ca are displazie de sold si tal valg la ambele picioare. Pana aflu exact ce si cum punem 2 pampersi si un buretel intre picioare...La noi in grup au fost cazuri?
ZUZU, DARIA, MAROX va doresc sa traversati perioada cu bine si copilasii sa fie ok cat mai repede. ANDIRA, va tin pumnii!
M-am apucat sa vad pozici (Raresionut, Daria, Mamacita, Nino, Crisa) si mi-au placut tare mult. Cat de scumpi sunt ei cand descopera lumea! Ma credeti sau nu, mie perioada de “ bebelusie” nu mi-a placut la fel de mult! Imi vine sa ii paaaaap pe toti.
Tin sa o felicit pe IOANA care il stie pe doi, pe RARES (deja comandant de osti) si pe ALICIA, a carei fan infocat sunt mai de demult.
pupici!
caramella spune:
E trecut de 12 asa ca urez ANDRUZZEI
LA MULTI ANI!Multa fericire alaturi de cei dragi!
LIGIA
multam pentru grija,nu eram la apel,dar nu am uitat.
lui Raducu ,l-am admirat in poze ,e tare dulce.Ii mai place inca Farby?
MAMACITA vai ce sperietura,bine ca nu a patit nimic samuraiul.
sa adormiti usor din nou!Nu am putut sa nu admir mutrita serioasa ,expresiva si copanele apetisante.
RARESIONUT am sa incerc sa intru mai des.Imi plac tare mult postarile tale optimiste.Am vazut un blondin nazdravan care face si la wc,bravo!
MAROXmulta sanatate Juliei si lui Alex!Te cred ca esti cu moralul la pamant cu atatea probleme.
![]()
DANUTA ma bucur mult pentru vestile bune,mai putin si il ai in brate pe bebe.
multi la toti trei.
ANDIRA frumoase poze ,ce-mi plac falcutele lor si ce bine seamana!
ZUZU Bubu e total si Sofia o dulce,seamana cu mami.
ELIBUI m-am delectat si cu pozele voastre,ai niste fete frumoase.
CARMEN SI ALICIA