Prichindei martie - aprilie 2005 (115)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!

Multumim pt urarile de santateBubu e mai bine,ieri a papt un pic,a baut,n-a mai vomat iar aseara am vb cu pediatrul si azi a zis ca putem papa normal.Si mie mi-a mai trecut bronsita.
Alina(raresionut),
analize??Dumnezeule,aici pana nu esti in ultimul hal(Doamne fereste)nu accepta sa iti faca nimeni analizeLa 1 an am vrut sa-i fac lui Bubu analizele de rutina si fostul pediatru nu a acceptat.Cand a fost in spital data trecuta cu gastroenterita i-a facut obligatoriu niste analize...Acum cateva zile cand am fost la pediatru i-am zis ca as vrea niste analize(calciu,fier,fosfataza)si a zis ca nu e nevoie,Bubu e un copil sanatos.Si calciu nu-i face ca nu e nevoie,"se face numai la prematuri sau cei cu probleme"I-am zis daca nu e de acord,ii voi face privat.Pana la urma a acceptat si a zis ca ne face analizele de rutina(cateva probabil).Insa nu stiu ce sa-i cer in afra de fier,fosfataza...Ma ajuta cineva?Si as vrea sa -i faca si niste investigatii la stomacel ca prea ma ingrijoreaza aceste gastroenterite la un interval asa scurt.Stie cineva ce analize/investigatii se fac pentru stomac?
Multumesc anticipat si zi buna va doresc!

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

LA Multi Ani fericiti si frumosi tuturor Andreiilor si Andreelor: Andrei - Crissa, Rares - Andruzza, David - Smmiha, Andrei - Infofun, Andreea - Andreoti.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani sanatosi si frumosi, Andreea si Andrei!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Andreelor si Andreilor mici si mari!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Intru repede sa va anunt ca rezultatul amniocentezei este OK.
Tare ma mai minunez ca am putut fi atat de calma si linistita pana acum la aflarea rezultatului. Stresul a fost mai mult inainte de interventie si acum e tare bine sa nu mai am nici macar o umbra mica-miculuta de indoiala.
Si e 100% baietel. Remarca sotului : "no chance sa fie fetita ... de data asta".

Dana 21+ si Mihai (20.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Felicitari,Danuta_t.Multa sanatate in continuare.E bine ca poti fi calma.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Zuzunaki, imi pare tare rau ca Bubu e iarasi suferind si tu bolnavioara. Noua dr ne-a zis sa le facem pe urmatoarele:
- hemoleucograma + formula leucocitara
- sideremie
- calciu total
- glicemie
- STGO, STGP
- VSH
- exudat faringina
- coprocultura
- sumar urina
Am mai adaugat eu:
- proteine totale
- fosfataza alcalina
- creatinina serica
Poate de la caz la caz sa mai trebuiasca si chestii suplimentare.

Dana 21+ si Mihai (20.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Multumesc mult,Danuta
Sper sa reusesc sa-l conving pe dr.sa i le faca pe toate.

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

La multi ani ! sarbatoritilor de astazi.

Bravo, danuta.

Marutza, iubirea noastra

roxana 24s+ si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Zuzu, daca indigestia a fost insotita de alte semne clinice atunci poti sa iti faci probleme, dar daca au fost doar cateva episoade atunci poti cauta sursa si cauza...cred ca analizele pe problema respectiva le stabileste un medic, dar ca analize generale, danuta, a spus cred ca o buna parte din ele.

Danuta, ma bucur enorm pentru vestea care ai primit-o si ...sa stii ca si pe mine ma bate gandul pentru al doilea bebe, insa am eu o retinere, ca ar fi baiat si poate as reactiona cu o adversiune, insa sufletul meu de mama , niciodata nu ar accepta asa ceva...si sunt sigura ca si tu, nu l-ai inlocui nici cu 1000 de fete.

Revin cu povestirile de la gradi.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput