Prichindei martie - aprilie 2005 (115)
Raspunsuri - Pagina 20
pisicuta si matei spune:
pt toate Andreea si Andrei
.Este si onomastica mele![]()
Zuzu numai bine la pitici
Sper sa se faca cat mai repede bine Bubu.Tu cum te mai simti?
Rrox
.Esti minunata
elibui ma bucur ca este atata armonie in jur,iar fetitele sunt niste bomboane
Cenia eu ma gandeam pt "jumatate" la o masina de tuns ca isi tot doreste de ceva vreme si nu am ajuns inca sa cumparam![]()
Laura sa stapaniti sanatosi,de fapt George
noul pat.Cat despre saritul din patut poate va amintiti ca va povesteam asta vara prin iunie ca Matei sare din si in patul lui de 80cm fara nici un fel de problema si fara interdictie,evident
,ca decat sa stau cu grija pt el mai bine asa
. De cand ne-am mutat insa iar doarme cu noi in pat,ca este mare![]()
In rest eu trebuie sa fug la serviciu asa ca v-am pupat pe toate
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ninocikap spune:

La multi ani!!! tuturor celor care poarta numele de Andrei, Andreea. sanatate si mult noroc. 

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
raresionut spune:
LA MULTI ANI TUTUROR ANIVERSATILOR DE AZI!!!!!!
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
andira spune:
La Multi Ani Andreilor si Andreelor, inclusiv strumfului meu scump, Nati
! (Nino, multumim!)
Mamacita - multumesc, da dr presupunea ca am o infectie, de-asta mi-a dat tratament. Si cred ca ai dreptate, m-am apucat deja de el. Oricum, rezultatele se vad, si stau linistita ca mi-a dat ceva ce merge in alaptare.
Alina - 
Elibui - sa-ti traiasca fetitele, sunt niste scumpe cu ochi mari.... parca revad tabloul nostru de familie din ce povestesti, si cred ca e valabil pt toate mamicile cu pitici mici, Zuzu si CatXo... si eu ma uit la Nati si nu-mi vine sa cred ca anul trecut Irina era aproape ca ea...
Sa fie sanatoase si sa te bucuri de ele!
Zuzule - multa sanatate!
Gegea - multumim! 
Am uitat sa va spun ca am inceput sa merg cu masina. La 2 ani dupa ce am luat carnetul mi-am facut in sfarsit curaj sa ma sui in ea, si acum am deja 3 saptamani de cand merg cu masina, si incep sa fiu mai relaxata.
Inca mi se mai opreste motorul din cand in cand, fiind prea grabita sa plec de la stop (nu de alta, dar ma tot claxoneaza aia din spate ca ma urnesc greu
), si inca mi se mai umple frigiderul ca merg cu 40km/h pe banda 1. Dar eu merg in legea mea, sa mai astepte, mai important e sa ma simt eu in siguranta.
Pt fetele din Bucuresti, daca auziti claxoane la 8 dimineata pe la Unirii, io sunt motivul
!
glumesc, am inceput sa ma misc mai bine...
Iri si Nati
andira spune:
Ionela, Laura, Pisicuta (La Multi Ani!!), Alina - multumim! 
Laura - sa nu te superi pe mine ca-ti spun, Adrian si Adriana nu se sarbatoresc azi, ci de Sf Adrian si Natalia, pe 26 august. Stiu ca eu sunt Natalia si mama Adriana
(si binenteles junioara mica).
Iri si Nati
raresionut spune:
Zuzu
, multa sanatate...nu ar fi bine niste analize pentru Bubu?
Andira
, URAAAAAAAAAA
si o spun din toata inima, caci si eu mi-s novice, dar sa vezi ce vocabular mi-am facut....cand aud comentarii la adresa mea....
Gegea
, ma bucur ca Daria s-a reglat cu scaunul. M-ai facut sa zambesc cu scena cotrobaitului...cred ca se contureaza o domnisorica
Laura, noi avem prize la care copilul nu poate umbla, sunt prevazute cu un sistem care blocheaza orice sursa straina...nu stiu cum sa explic , e prea dimineata..
Catxo
, Elibui
, m-am delectat cu pozele voastre, ma faceti sa ma gandesc la un al doilea bebe.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
ligia13 spune:
La Multi Ani tuturor celor care poarta numele de Andrei sau Andreia!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
andrruzza spune:
LA multi ani sarbatoritilor! 

Multumim pentru urari!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
dariaevelin spune:
la multi ani Andrei si Andreea!
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
Crisa-77 spune:
Multumim de urari.
Sa traiti cu numele Andreilor si Andreielor.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)