**Mamici de Mai - Iunie 2007**(11)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Diana mie mi-a dat dr de familie pentru gat Voseptol si Vitamina C cu propolis. Si chiar au avut efect. Bafta si sanatate.

Mica 14+

http://community.webshots.com/user/mica0307

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Diana, iti multumesc, tizo... (si eu sunt tot Diana), pt. gat am luat pastilute homeopate de supt, tot de la Boiron - Homeogene se numesc. Nu au absolut nici o contraindicatie in sarcina. Ar mai fi pastilutele Proposept, de la plafar, pe baza de propolis, sunt f bune (tot pt. supt). Mie astea mi-au facut foarte bine. Am apelat in paralel si la leacuri mai "babesti", gen gargara cu apa calda cu sare si uns cu albastru de metil in gat, si culmea e ca a mers. Miere si lamaie amestecate, cate o lingurita de cate ori simteam nevoia, in special pt. iritatia gatului si raguseala. Laptele cald indulcit cu miere de asemenea imi calma iritatia. Iar vit. C am luat din aceea efervescenta de 1 g/pastila, Redoxon parca se numeste, luam cate 1 chiar 2 pe zi fiindca e f concentrata si te fereste de infectii. Cam asta am facut eu...si am scapat cu bine, fara febra, puroi sau alte complicatii.
si multa sanatate!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

andradap, multumim de info, eu chiar nu stiam aspectul cu eco gratis, dar e f bine ca exista, mai ales pt mamicile cu venituri mici.
Amely, mi-ai dat sperante. Sa dea Domnul sa aflu ce este in burtica chiar azi! Am incredere in Iosup, dar aveam dubii doar pt ca BB e inca f mic. E bine insa si daca imi spune ca nu e f sigur, ca sa nu-mi fac sperante degeaba. Ah, brusc m-am emotionat si mi-au transpirat palmele.
Amely, Mica si cine mai stie: triplul test se poate face si in cadrul CMU sau ma vor trimite la un alt lab?
Aoleu, Diana ce periculosi sunt virusii astia capatati de copii. Parca afecteaza adultii mai rau. Ai grija de tine si cere sfatul medicului neaparat. Sanatate si puiului!
Vali5, gata cursurile si papa? Si eu tocmai am facut "plinul".

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Liviana tocmai am vorbit la CMU. Poti merge in orice dimineata la ei (fara programare) intre 7.30-9.30 sa ti se ia sangele. Trebuie sa aduci recomandarea de la dr, fisa pentru triplu test si ultima ecografie. Dureaza 10 zile.

Pupici,

Mica 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Pentru a beneficia de ECO 3D GRATUIT(!!!), trebuie sa sunati la Fundatia "Copii Sanatosi" (211.44.64 -Sper sa il lase moderatorii... ca doar nu e reclama... nu se vinde nimik aici, ci din contra!). Acolo va vor spune ei exact de ce venit este vorba... pt. a putea beneficia de gratuitate. Din cate imi aduc aminte e in jur de 3 milioane.

Daca intruniti conditiile de venit, cei de la Fundatie va vor programa la o clinica (pe mine m-au programat la CMU). Programarea mea este la o saptamana de cand am sunat. Va urez BAFTA... si sper ca v-am fost de folos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

lbelciug, gata cursurile si am mancat patru sandwich-uri, un iaurt si 2 mere. Dar parca vad ca peste 2 ore ma apuca iar foamea... nu-i nimic, am ce manca si atunci, ca azi sunt pana la 8 la munca si sigur mi se mai face foame cel putin o data.
Iti tin pumnii pt echo! Sa vii sa ne spui ce surpriza ai in burtica, si daca nu afli, macar sa fie totul ok.

Hi, hi, hi! Mai avem un pic si trecem la un nou capitol! Ce viteza avem.

Valentina 16+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, esti o comoara! Merci mult, asa o sa fac.
Vali5, sa-ti fie de bine! Chiar ca ai avut spor cu papa! Multumesc pt urari, va dau noutatile maine.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Liviana te asteptam cu noutati. Si cu o fetita...zic bine???

Mica 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Fetelor, simtiti vreuna o presiune in burta? Eu simt de vreo 2 zile asa ceva. Simt ca e ceva umflat inauntru jos, si exercita o presiune pe organe, inclusiv rectul il simt Nu sunt speriata, ma gandesc ca e normal deoarece se mareste uterul si apasa pe celelalte organe, dar eram curioasa daca mai simte cineva ceva de genul asta.

Valentina 16+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Multumesc pentru raspunsuri.

Chiar acum ma duc la farmacie sa cumpar din cele scrise de voi. Sper sa-mi treaca repede dar eu deja am puroi in git. Doamne ...sper sa nu afecteze sarcina.

Va pup
Diana 12 fix

Mergi la inceput