**Mamici de Mai - Iunie 2007**(11)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

IULIA BRAILA sa te faci bine repede.gandeste-te tot timpul la bebe;e tau si o sa vezi ca trece timpul repede.

Amely felitari pentru baietel.ma bucur ca ii sanatos si jucaus.

Vali5 incearca sa papi cat de des poti..ca bebe trebuie sa cresca.incearca sa-ti iei o pauza micuta din cand in cand , cat sa bagi doua imbucaturi de papa.mie mi foame cam des..din doua in doua ore si daca nu pap mi se face rau.

ManuC ce bine ca ai scapat de greturi.acuma te poti bucura din plin de sarcina.

eu tocmai am experimentat prima mea cadere de tensiune...m-am ridicat din pat si era sa pic din picioare...noroc ca sotul meu era aproape si m-o prins in brate.m-am speriat nu gluma , cand am vazut numai negru in fata ochilor.acuma stau in pat dar ma simt tot ametita.din pacate nu pot bea cafea..inainte beam doua cesti pe zi , dar de cand sunt gravida mi greata numai de la mirosul ei.

va pup

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vali, ce fain! Mi-am amintit cu placere de vremea cand lucram in Braila (la SSI) si ca si tine, erma multifunctionala: vindeam si implementam soft de gestiune, tineam cursuri de Utilizare PC, programare, Internet si mai faceam si cate un softuletz pe comanda. Activitatea de trainer mi-a placut mult, imi aducea multe satisfactii si cred ca de asta am ales in Bucuresti pozitii de suport tehnic.
Amely, minunat! Felicitari pt bebe baietel. Sa fiti amandoi sanatosi.
Si eu merg in seara asta la Iosup pt masurarea translucentei nucale, insa mi-e teama ca e prea devreme sa-mi spuna sexul bebelului. Eu mai sper insa caci in unele cazuri Iosup a zis de la 11 sapt ce sex are micutul, iar eu am 12.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

lbelciug, si mie imi place sa predau. Ma imprietenesc foarte repede cu oamenii si... imi place. Cand eram in facultate am zis ca nu voi preda niciodata, ca nu sunt facuta pentru asa ceva (eram si ceva mai timida si nu credeam ca voi face fata). Dar viata ne aduce multe surprize. Si chiar m-a ajutat foarte mult aceasta activitate - m-am mai deschis si eu, nu mai sunt asa timida, si comunic mult mai usor.

pauly, incerc sa mananc cat pot de des - si mie cam tot din 2 in 2 ore mi se face foame. Dar cand am cursuri, 3 ore nu prea pot sa mananc. Recuperez dupa.

Valentina 16+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Cristalina, Cristinamaria, Amely va multumesc ca imi sunteti alaturi cu gandurile voastre frumoase, dar mai ales cu speranta... de care in ultima vreme m-am agatat asa de tare ca acum parca nici nu mai realizez ca ar putea fi o problema. Deja... autosugestia ma face sa cred ca TOTUL este in regula! Si, cred CRISTALINA ca asa ar trebui sa privim toata "vestile ecografice" cu MULT OPTIMISM. Ah...si inca ceva... am fost plecata si nu am reusit sa-ti zic La multi Ani la timp, Cristalina... o fac azi cu intarziere... dar cu urarea de bebe sanatos TUN!!!

Vali5 spusesem sapt. trecuta pe forum ca am fost la eco si mi-a zis ca ventriculii cerebrali ai fatului sunt inegal dezvoltati, cel stang fiind mai dilatat. Mi s-a zis ca asta poate fi datorata procesului de dezvoltare (niciodata nu se dezvolta uniform... dar pana la urma trebuie sa se egalizeze). O alta cauza ar putea fi HIDROCEFALIA. Daca dupa 2 sapt. de la acea eco dispare acea inegalitate, atunci a fost vorba doar de dezvoltarea lor NORMALA...daca NU...este a doua varianta, pe care nu mai vreau s-o mai amintesc inca o data!

Chiar peste o saptamana... pe 29 noiembrie... o sa merg la o eco 3D... Atunci voi avea un rezultat!!! (POZITIV!!!)

Mergi la inceput

Aaaah...chiar apropos de ECOGRAFIE 3D. Va vand si voua un pont (in caz ca nu stiati!). Puteti face ecografie 3D GRATUIT!!! Pentru asta trebuie sa indepliniti un anumit venit pe cap de familie...La noi a fost simplu... Eu nu lucrez, iar sotul nu are carte de munca...fiind inca student. Filmuletul cu ecografia o sa vi se dea pe un CD... asadar il puteti arata si altor medici pt interpretare

Sa-mi ziceti daca va intereseaza ... si o sa va dau mai multe amanunte... dar mie mi-e ca toate stiati de asta...si apar eu... si va bat la cap cu prostiile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mica, Vali, Pauly, Liviana fetele si va multumesc! si voi sa va bucurati de bebicii vostri cei frumosi, indiferent ca sunt baietei sau fetite, sunt niste minuni care ne umplu sufletele de bucurie!

Liviana, s-ar putea sa reuseasca sa vada sexul lui bb chiar si la 12 saptamani. Daca nu va fi convins, iti va spune. Iosup e renumit pt. faptul ca nu se inseala niciodata privitor la sexul lui bb. Aseara a fost de o siguranta extraordinara cand a afirmat ca bb e baietel, si cand l-am intrebat daca putem fi siguri, s-a uitat spre mine de parca mai avea putin si ma manca pe urma a zambit pe sub mustata si a raspuns "da, doamna, puteti fi foarte sigura!" si ne-a pufnit pe toti rasul acolo in cabinet. M-a certat ca sunt prea agitata si am hotarat sa nu mai fiu asa, orice ar fi. In fond, nu suntem Dumnezei, nu le putem sti pe toate, si nici prevedea pe toate. Trebuie sa invatam sa ne bucuram de fiecare moment frumos.... offf, eu vorbesc, care va facusem capul calendar cu cheguletele mele (nici acum nu mi-au trecut piticii, mai ales ca mici chegulete tot mai apar, nici Iosup nu si-a dat seama de unde...)

PS azi am fost pt. triplul test, la Genetic Lab - rezultatul vineri.

fetele!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

14+

Mergi la inceput

Amely, sunt convinsa ca cu starea noastra de bine, de buna dispozitie si de optimism putem face sa dispara toate "cheguletzele" sau "inegalitatile" din lume... Eu cred ca cu ingrijorarea... ORICUM nu avem ce rezolva... in schimb cu optimism... si deci cu o buna dispozitie il putem ajuta pe copil sa se simta "ca acasa" in burtica noastra si sa se dezvolte NORMAL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Amely, felicitari pentru baietel!!!!!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ai dreptate, Andrada, si sunt in continuare alaturi de tine, pt. ca va fi bine, o sa vezi! la urmatorul eco te vei convinge de asta. Inca ceva: marea majoritate a embrionilor asa-zis "defecti" sunt eliminati inca din primul trimestru, cel mai adesea pana in saptamana 10. Dupa 12-14 saptamani, riscul devine ff mic... De acum trebuie sa ne linistim si noi ca sa-i lasam pe bebei sa se dezvolte linistiti, neafectati de stresul mamicilor... "ca acasa", exact cum spui si tu!

Chiqui,

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Felicitari Amely pentru baietel!!

Pentru Irina- nu stiu cu cit timp inainte se face programarea la eco la dr.Pop fiindca eu am o prietena la Diagnosis care imi face programarile. Eu ii spun perioada si incearca sa ma programeze. Acum nu a putut in sapt 14 ci in sapt 11(renuntase cineva). Dar poti sa suni si sa afli. Eu am programat-o si pe cea de 20 de sapt de cind aveam 6 sapt de sarcina.

Fetelor, baietelul meu a venit de la gradi cu o viroza puternica. 5 zile a facut febra 40 si nu a mincat nimic iar gitul era plin de puroi. L-am pus pe picioare cit de cit dar se pare ca am preluat eu virusul.... Nu fac febra dar ma doare capul si gitul de innebunesc. In afara de paracetamol...ce pot lua pt git?? Ca am baut ceaiuri, lamiie cu miere, osccilo...dar nu mai pot.
Va pup,
Diana 12 fix

Mergi la inceput