Bebelusi de ianuarie-februarie (113)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Giova am vazut pozicile ce frumos si mare e Marco cred ca i-a placut mult la atatea plimbareli
Monica pai Diana nu doarme in patut? Si eu mai plec pana la magazin ca nu am ce face daca in tre ceva ,si o las singura,dormind bineinteles dar Iarina cand se trezeste sta linistita povesteste si se distreaza.Dia e obisnuita sa va vada cand se trezeste?

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

offffffff Alain iar nu mi- mancat nimic, s-a pus pe plans pana i-am facut biberonul cu lapte iar pe mine ma doare capul ingrozitor...
Giova uite aici poti sa vezi filmuletele, sa nu mai cauti in urma. http://www.dropshots.com/silvi
Moni si eu am coborat de doua ori cu gunoiul cand Alain doemea, ca nu aveam ce sa fac cu el si nu puteam sa il tin pana a doua zi in speranta ca apare cineva sa pot sa cobor. Binenteles ca n-am mers cu liftul ca sa nu risc sa ma blochez acolo dar am iesit...daca se trezea Alain avea desene animate si el nu plange doar daca viseaza ceva, ce sa fac daca sunt singurica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Sa inteleg ca numai eu sunt ? Eu cum sa stau linistita la birou daca el face din astea?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Janina, am uitat sa iti raspund, mai ies si eu dar f putin in comparatie cu perioada in cae era si Jean acasa, atunci ma mai elibera el....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni si eu mai cobor sa iau o paine sau cate ceva, in timp ce marco doarme. doar e in patut, daca se trezeste, plange putin, doar nu lipsesc mai mult de 5 min.
pana acum nu s-a trezit deloc, ca doar ziua doarme cate 2 ore si nici nu misca.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvi acum iesim cate 5 min. maxim cu bebeii in patuturi, ce ne facem in 2-3 luni ??? Am iesit cu Dixi cand l-am pus pe Angelo in patut sa doarma, doar cand este la inceput si se pregateste de somn ma risc.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki1

http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Pai in general aparem imediat ce se trezeste.Si a lasat-o in patutz,eventual mai discuta si ea cu papusile din zona cum face dimineatza. Dar a fost cand a lasat-o in leagan pe jos,mai demult cand abia incepuse sa se taraie in 4 labe. El a fost jos cu gunoiul,eu am venit de la birou si am gasit-o coborata din leagaa,pregatita sa patruleze prin zona Ce scandal i-am facut ! Si i-am zis sa n-o mai lase singura pe jos,de atunci o lasa doar in patutz.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Monica defapt cred ca Iarina mea se sinte in siguranta ca la noi merge toata ziua televizorul si aude voci chiar daca nu se uita la tv ca nu prea e curioasa numai cand papa.Eu zic sa stai linistita ca doar nu merge Ghita si uita sa mai ajunga acasa.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

:)) fetelor, atunci noi suntem catastrofe:) noi punem copilul la somn dupa ce vine de la tanti, si cum stim ca doarme neintors mai bine de 2 ore, tsushti, la cumparaturi:))) unde ne uita dumnezeu cu nasu in rafturi:) dar niciodata nu s-a trezit inainte sa ajungem acasa:) dar faza asta i-am facut-o si in tunisia:) el dormea, noi beam cafea jos la bar:)))
fetelor, sunt fericita... mergem in ro! poate intre craciun si anul nou... reusim sa botezam copilul. poate...tineti-mi pumnii sa fie asa:)
pupici

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

A! SI mie mi-a frica si sa nu pice din patutz,ca are tentative Incearca sa se catzere pe peretzi ,se apleaca la greu ... Si mai jos decat e nu pot cobora salteaua,eventual las lemnul gol

Mergi la inceput