Bebelusi de ianuarie-februarie (113)
Raspunsuri - Pagina 29
Ingrid S spune:
Pai nostima treaba fetelor, ea mananca si se kka, deci e cronica???
Giova, credeam ca e de la dinti, dar acum nu mai stiu. Oricum, are cam 10 facute ieri si azi 3.
Nu mai pot, jur, mi-e si frica sa-i dau de papa, poate iar face kka.
Revin spre seara, mersi de raspunsuri, nu pot acum sa va iau la rand, scuze si
.
Ingrid S si
Diana
Giova spune:
Ok maraki.
Ingrid fugi cu ea la dr. e mult 10/zi.
Noi ne-am programat maine o vizita la dr. ca n-am mai fost de la 6 luni
. dar copilul n-are nimic.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya, Italia
monica70 spune:
Gata a plecat tipu,a fost un control prin sondaj urgent pentru TVA.
Si eu o duc azi pe Diana la pediatra ,ca e tot ragusita,adica nu foarte tare,doar ca atunci can vrea sa cante "LA LA LA"
ii iese "LHA LHA LHA"
si mi-e frica sa nu fie faringita,desi n-are febra si nici nu tuseste.Nici muci nu mai are.
Intai ma duc la oftalmologie pentru mine,pe urma cu ea
Sunt ko 
INGRID si eu zic sa mergi la medic repede.Poate nu-i nimic,dar ce e sigur e sigur!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
silvi_2005 spune:
Ingrid eu camd am avut problema asta i-a fisrt orez in apa si l-am facut cu mixerul si i-am mai dat un clocot si in apa aceea i-am preparat formula, e mult mai buna decat apa de la orez. Cel mai bine e sa mergi si la medic ca mi se par cam multe scaune...cat despre faza cu dintii eu am mai zis-o de cateva ori, eruptia dentara da scaune mai moi nu diaree cu f multe scaune/zi.
Giova am vazut pozele, superbe toate...super draguta masinuta avea Marcolino.
Anda pupici, ma bucur ca esti bine.
Fetelor va pup ca nu ma mai lasa Alain sa stau...
Giova spune:
Anasebe nu am datele lui Tibi de la 8 si 9 luni.
Silvi mersi. Unde vad pozele cu Alain si filmulatele?
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
T_Ioana spune:
Giova, am vazut o parte din poze! Ce frumos si mare e Marco! Arata ca un barbatel
. Mi-a placut la nebunie caciulile lui, cea deschisa la culoare cand sunteti in autobuz si cea bleu, gen ruseasca, de cand doarme in carucior!
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
anasebe spune:
Gio Nici eu nu am datele lui Tibi la 8 si 9 luni. la pediatru nu am fost ca si voi din luna a 6-a, pana sapt trecuta, si nu am unde sa-l cantaresc.![]()
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2)
tiberica fara frica
monica70 spune:
Eu ma uit diseara la poze si filme,acum ma cam pregatesc sa plec de la birou.
Iar m-am certat cu Ghitza
la telefon ... ca a lasat-o pe Diana dormind si a plecat pana in piata,e peste sosea deci faci un minut,dar totusi ... imi vine sa il
Daca se trezea Diana,si incepa sa planga ca e singura? 

Si nu e prima oara
Eu nici pana in apartament la frate-meu nu imi vine sa merg si sa o las singura,chit ca e alaturi ! 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Giova spune:
am inteles Ana.
eu l-am cantarit, dar vreau sa o fac cand e dezbracat, si pe urma sa aprozimez greutatea de la 10 luni. de masurat e mai problema ca nu prea pot, ca nu sta. dar am vazut pe haine ca a crescut.
Ioana pai daca noi eram tot in oras cand erau orele lui de somn...dormea cate 2 ore in carucior. Era bine si cald acolo, ca doar era in sacul caruciorului.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
anasebe spune:
Hai mai Moni, lasa-l si pe Ghita... Si eu il mai las singur cand doarme
. pai ca sa ma duc sa iau o paine de jos...sa-l imbrac...nooooo, prea complicat. Si nu a patit niciodata nimic.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2)
tiberica fara frica