Bebelusi de ianuarie-februarie (113)
Raspunsuri - Pagina 27
anasebe spune:
Ali
Asa mai merge. Nu, eu nu ii pun caciulita nici dupa baie. Nici nu este f. recomandat. In Capraru spune ca eventual ii pui caciulita doar cat sa-i absorba apa din par, dar apoi sa i-o dai jos, ca sa se evapore eventuala apa care i-a intrat in urechi.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
anasebe spune:
Giooooooooo Ce mai faceti mai? Mai puteti?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
szaboali spune:
ANA pai in urechiuteeu o curat bine bine ca ii place tare mult
dar nu ii mai iau caciulita din caput peste noapte ca stam si la parter si e mai racoare chiar daca merge centrala
eu asa cred ca e mai bine![]()
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
anasebe spune:
V-ati gandit? Cum sarbatoriti aniversarea de 1 anisor?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2)
tiberica fara frica
Giova spune:
Neatza!!
Oachi!!!
Am citit de la pag. 13, dar par5ca e scris in alta limba. Nu prea inteleg mare lucru cu celalat subiect despre curent si mai ales cu avertizmentele primite de fetye.
Ingrid am cumparat o a 2-a banda, super scumpa, fata de celelalate, dar asta e.
Poze sper sa reusesc sa pun azi din Italia, caci camera nu e gata inca.
Denisa imi pare rau ca te enerveaza socrii, punei la punct, mai ales ca esti si
.
Janina a foarte apreciat Clau ce i-am adus, nu se astepta si credea ca nu va fi buna. Chiar seful meu a ramas putin socat cand a auzit ca o duc in Ro, dar ce nu fac pt. Clau? Si-a dorit foarte mult sa vina si el in It., asa i-am adus putin acasa din ea.
Maraki ma uit mai tarziu la filmulete si poze. Si noi de 1 dec. mergem la Alba, iar nervi cat carul cu soacra. Ce bine e aici, nu o sun, nu ma suna, e super fain.
Noi aseara am fost la un chef, cu marco dupa noi. saracul era numai el bb in bar si se si fuma acolo. dar a stat tot pe la barman in brate, la chelnerita, pe urma la o prietena, a a gatat aia la tipi cu el de numa. S-a distrat piciul meu si a dansat de numa.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya, Italia
Biancas spune:
Multumesc ca mi-ati spus ca merge...
Si eu ii pun lui Dani caciulitza in cap, dar doar dupa baie. Daca face baie inainte de culcare o tzin pana dimineatza. Daca ii dac inainte de culcare cu vreo 2 ore, inainte de culcare o dau jos.
Sincer mi se pare o absurditate sa nu ii pun caciula in cap ca nu e indicat. Vreau sa sa va spun ca eu daca nu ma usuc dupa ce ma spal pe cap incepe sa ma doara capul...vara nu e problema ca e cald, dar in rest...imi e rece la cap..
Acuma fiecare face cum crede...
La multi ani sarbatoritilor zilei de azi 

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Giova spune:
Caciulita nu o pun deloc la marco. Doar5 in prima luna i-o puneam dupa baita. de atunci copilul sta in capul gol.
Oricum el nu le suporta, si prin oras si le trage din cap, si mergem cateva minute cu capul gol. Nu a patit nimic pana acum. eu ma bucur ca nu l-am invatat sensibil.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya, Italia
pisoi3 spune:
Neata fetele
Am intrat si io repede sa va salut, ca nu am net acasa si intru si eu cand pot de la munca. Mi-am aruncat ochii pe pagina si am vazut ca scria Gio de Denisa ca e gravi?

DENISA
, Doamne ajuta sa fie bebe bine si tu sa fii sanatoasa!

Acum, intre si io ca prostu', dat fiind ca nu am citit din urma din lipsa de timp si net acasa, mai e cineva dintre voi gravi?
Pupici multi, fetele
, ma intorc la lucru dar mai bag eu un ochi sa vad ce mai scrieti.
anasebe spune:
Anda Mai e si Nico. Mai zi de voi. Fata mi-e dor de tineeeeeeee! Mii de pupici. De abia astept sa stam de vorba mai pe larg.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2)
tiberica fara frica
monica70 spune:
Eu sunt la birou si am control de la finante dar pentru ANDA tot intru sa ii dau pupici
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4