Bebelusi de ianuarie-februarie (113)
Raspunsuri - Pagina 26
T_Ioana spune:
Mai, eu nu pot sa cred ce se intampla pe forumul asta. Tot timpul am crezut ca sunt niste moderatori impartiali, care au ajuns moderatori tocmai datorita obiectivismului de care au dat dovada. Dar se pare ca la fel ca peste tot, celor care au puterea le place sa se inconjoare de lingai si pupincuristi. Vorba cuscrei, libertatea de opinie e VAX pe forumul asta.
Si daca incerci sa zici ceva primesti avertisment sau ti se transmite ca poti sa nu mai tastezi pe aici ca nu e obligatoriu. Modul asta de a rezolva problemele, de genul "cine nu e cu mine e impotriva mea!" imi face 

.......si nu sunt
!!!Am zis!
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Biancas spune:
Neatza...
Szaboali acum am vazut pozicile cu Iarina cu lamaia...am gura punga deja
Si Dani mananca daca ii dau, numai nu prea ii dau eu, eu ii fac suc de portocala cu mar.![]()
Apropo..tot vroiam sa te intreb..cum deo tzii cu caciulitza in casa? (pana acum nu mi-am permis sa intreb dar acum mi-am luat inima in dinti
)
Dani a inceput sa isi dea drumul la gura...azi dimineata vroia sa ii dau o jucarie si a zis "Da"....aseara i-am facut laptele si a zis "Ma-ma ,da" cu a de la "asta"///ca altfel nu pot scrie.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Biancas spune:
Ce liniste e pe aici...pe unde sunteti??
Eu am pus sa fac o supa de gaina sa mancam si noi si sa ii dau si la Dani ca deja e baiat mare nu?

Inca tot nu stiu daca se vede ce am lucrat..vad ca nu are nimeni chef sa se uite...
Pls uitati-va si ziceti-mi daca se vede...
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Bianca

Albumul nostru
szaboali spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Apropo..tot vroiam sa te intreb..cum deo tzii cu caciulitza in casa? (pana acum nu mi-am permis sa intreb dar acum mi-am luat inima in dinti)
Bianca, mami de Sandra( 8.07.1997)
Albumul nostru
ca nu are par

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
Biancas spune:
Hai mai Ali serios acuma...
Ca nu are par nu cred ca e un motiv...
Bianca

Albumul nostru
anasebe spune:
Bianca Super filmulet!!!!!!!![]()
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
anasebe spune:
Ali Are Bianca dreptate. De ce ii pui caciulite? Banuiesc ca nu ai sub 18 grade in casa, nu?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
anasebe spune:
LA MULTI ANI OACHIIIIIII!
La multi ani Luana!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
tiberica fara frica
szaboali spune:
Mai fetelor asa ii pun eu dupa baita si cand doarme dar probabil ca tot asa se nimereste sa ii fac poza
Deci stati linistite ca nu are caciulita ziua in cap doar seara dupa baita pana dimineata. Voi nu le dati caciulita dupa baita?
De acum inainte am sa-i fac poze numai cand e fara caciulita![]()
Bianca am vazut filmuletul ce frumos a crescut Dani 

ali
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
szaboali spune:
La multi ,multi ani
Oachi
multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
ali
IARINA la 9 luni