Buna. Tocmai m-am inscris... Cum facem fata energiei debordante a copiilor ?
Nu facem fatza, cedam! Si fizic si psihic!
Bine ai venit, Cerasela! Si nu te lua dupa mine.
D.
Cerasela, ma mustra constiinta pentru raspuns asa ca am revenit. Mai ales ca e prima ta postare. Aveam pofta de ris, sorry. Vrei sa il dai la gradi doar fiindca are prea mare energie sau fiindca e musai, nu are cu cine sa stea? Daca poti sa il dai la program normal, 4 ore, de ti-l ia de acum, da-l. Daca esti obligata sa-l dai la gradinita cu program prelungit, mai asteapata putin de se poate. E micut sa il bagi in haita. Acolo maninca, dorm impreuna, se imbolnavesc mai usor. cu drag,
D.
BINE AI VENIT! La noi e clara treaba, ca aici nu ii ia decat la 3 ani impliniti pana in septembrie, asa ca daca ai "norocul" sa il nasti in decembrie cum se va intampla la noi cu al doilea, poate f bine sa mearga la gradi la aproape 4 ani! Am mai auzit acuma de-o mamica ce a facut scandal ca trebuia sa se intoarca la servici (obligatoriu dupa 3 ani de la nastere) si nu avea ce sa faca cu bebele care avea 3 ani fara cateva luni. Sa vedem... Scuze, am deviat de la subiect. La 2 ani si 4 luni merge cu program de 4 ore, cica pana la 3 ani trebuie totusi ferit de stat in colectivitate multe ore/zi, daca se poate. Bafta multa!
Cristina, mamica cu burtica
Buna si bine ai venit !
La gradinita se poate da, daca are impliniti 3 ani. Va avea cu cine sa-si consume energia, acolo, sigur. Acasa este mai greu, mai ales daca este singurul copil. Daca mai are, totusi, cateva luni pana sa implineasca 3 ani, ti-l primeste la gradinita cu conditia sa stie sa vorbeasca si sa foloseasca toaleta. Asteptam sa ne mai scrii !
Nina & Nina-Cristina (1 an si 4 luni)