Oligospermie(26)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Carry, pai de ce sa faci FIV? Cu o asa valoare poti sa ramai natural sau sa faci IA.
SHERY, pai la FIV cu ICSI costurile totale ajung la aprox 10000 RON pe cand GIFT ar fi mult mai ieftin. Sau nu am inteles eu bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Draga Iazminn...eu am facut deja 9 IA ,situatia a fost ff proasta cu sotului,de aceea acum sunt cam circumspecta .
Iar acum suntem deja in faza de analize ptr FIV, dosarul e "incropit" deja la Giuly...
El este atat de entuziast, si-a comandat singur alta cutie de Maca(ceea ce nu s-a intamplat niciodata) si sper sa nu fie vreo eroare in aceasta minune de spermograma, dar probabil, tratamentele luate in decursul ultimului an si-au facut efectul ???!!!!
Si nu, nu cred ca te ajunge la 10000 lei FIVul, in jur de 80 mil cu tot cu tratament, iar acel pret la GIFT era fara tratament, daca nu ma insel...
Bafta multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by bulinanico79

Buna
Va citesc de catva timp si mi-am facut curaj sa va scriu si eu. Sunt alaturi de voi si ma bucur alaturi de cele cu semnatura pe care speram sa o adaugam toate in coada mesajului.

Acum aprox. 2 luni am primit si noi diagnosticul de oligozoospermie si de atunci e jale mare in familie. Parca nici nu mai avem chef de prestat . Zilele astea ovulam si nici nu avem chef de nimic.... Si asa ...poate e iarasi degeaba...iar sperante...iar dezamagire la sfarsitul lunii...




Nu dispera, se poate ramane si natural. Si la noi a fost jale si eram pregatita sa vorbesc la Szeged pt. FIV, dar sotul meu a zis sa mai asteptam ca sigur o sa raman.
Sotul meu are oligoastenospermie si varicocel , si de aia tot am ramas de 2 ori insarcinata, prima data in prima luna si a doua oara dupa 6 luni. Dar eu nu am nici un fel de probleme, se pare ca raman insarcinata, dar nu le pot tine.
Sti, fiecare persoana e diferita.
Eu iti doresc sa aveti bebe cat mai repede.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Irlandeza : merci mult pentru incurajari. Stiu ca asa sunteti voi dragute. As dori daca poate cineva sa imi spuna cat de nasol e cazul nostru dupa rezultatul spermogramei:
Volum: 3.4 ml
Ph: 6.5
Aspect: normal, omogen, gri opalescent
Lichefiere: normala
Consistenta: normala
Concentratia spermei: 9.6 mil/ml (val normala 20 mil/ml)
Motilitate: A+B 60% (val normale 50%)
Vitalitate: 72% (val normale 75%)
Morfologie: 56% forme normale (val normale 30%)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Mentionez ca de atunci ne-am lasat de fumat (fosti fumatori super inraiti,....daca ne lua cineva tigara din mana muscam), am luat tratament pt clamydia amandoi si ceva supliment de zinc. Repetam spermograma la inceputul lui aprilie. avem emotii.
Ce credeti? FIV-ul e si al nostru?

Carry: bravo si Doamne ajuta sa fiti bine. POate ...cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Bulinaniko- pai nu-s tare multi luptatori , ai putea incerca si IA dar.... la noi , cu 13 milioane (46%motilitate) la FIV poate chiar ICSI ajung.(am deja 2 FiV+ICSi la activ ca am pornit cu 1,6 mil/ml).cere parerea unui specialist ca depinde de la caz la caz.

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Merci galuscuta.
Medicul meu, la care mergem deocamdata a zis ca o sa ne recomande pe un androlog din Bucuresti si zice ca probabil o sa ajungem sa facem FIV sau ceva pt ca sansele sa concepem normal sunt minime. Pana atunci eu o sa mai fac o histerosalpingografie, desi sunt perfect in regula pana acum...si o sa mai vedem ce se mai intampla. Sotul a avut un oreion in adolescenta si de aici problemele.

nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Bulinanico, la noi doar 5 % sunt OK din toate punctele de vedere, si totusi am reusit si fara FIV.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Salutare fetelor
Carry : si sotul e cu dg de oligozoospermie cu astenospermie severa. Sotul tau ce trat naturist a luat de a ajuns la mai mult?

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Bulinanico...si sotul meu a avut oreion, dar in copilarie, si banuim ca tot acolo ar fi motivul ...Bafta multa si voua !
Magda...sotul meu ia tratemente de cativa ani, dar ultimul (la care am avut rezultate bune) a constat in zinc, acid folic, potent power, si (din folclorul forumist)- Multimaca de la FLP ,care cred ca l-a ajutat cel mai mult !Dupa o luna si jumatate de tratament s-au vazut rezultate...ceea ce va doresc si voua !!!

Mergi la inceput