PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 23
oanaalex spune:
Vroiam numai sa va spun ce norocosi sunt bebeii nostrii ca au mame normale. Am o cunostinta care dupa parerea mea isi bate joc de propriul copil. Nu ii respecta nici un program, nici cu baita, nici cu mancarea si se tot lamenteaza ca nu ia in greutate. De la o saptamana o poarta pe fetita dupa ea unde o taie capul. La noi au venit prima data in vizita cand avea fetita 3 zile ca ea nu mai razista sa stea in casa ca face cu nervii
. Pt ea copilul e un accesoriu cam asa se comporta. O tine pe verticala de cand avea o sapt, incat acum la 3 luni fetita sta in picioare tinuta cu o mana de sub brat. Inconstienta ce mai. Si ii tot spune toata lumea si pediatrul ca nu e bine ce face dar ea e mai desteapta. MOr de nervi de cate ori o vad sau vb cu ea. Mi-e asa mila de saracul copil cand o vad cum o chinuie.
Nu ma mai intind, multumesc ca existati si ma-ti ajutat f mult sa ma descurc cu Alex si pacat ca exista si asemenea persoane.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/f594re2
SimonaU spune:
dariana, da e normal ce zici tu si toate seamana a simptome de dinti. Asa a inceput si Mara mea sa se trezeasca noaptea. Pana acuma se trezea la 2 supturi, apoi doar unul pe noapte si se trezea linistita se misca prin patut si numai daca trecea de 10 minute si nu o luam plangea. Dar acum se trezeste mai des si aproape de fiecare data plangand. Ii dau suzeta si se culca la loc.
A si poti incerca asa de test sa il dai cu Calgel sau Dentinox pe gingii sa vezi daca are vreun efect
dariana spune:
simo, merci, o sa incerc cu calgel, ma duc maine la farmacie si ii iau.
Dariana si Darius (30.07.2006)
SimonaU spune:
si desigur Dariana, nu poti fi niciodata sigura ca sunt dintii sau ca e altceva pana nu ies ca asa e cu bebelusii astia, daca nu pot vorbi, noi nu putem decat sa incercam sa ghicim. Drept exemplu iti zic o faza haioasa -
-cand a facut Rares 1 an si deja stia sa spuna cateva cuvinte s-a trezit tot asa plangand si nu stiam ce sa ii mai facem. Am incercat noi diverse dar nu se potolea si la un moment dat zice copilul "apa, apa" - Doamne, mi-am zis, ce bine e sa stie copilul sa iti spuna ce nevoi are!! Desigur, numai apa nu ii dadusem si lui ii era sete 
Si ma gandeam eu de cate ori o fi avut vreo nevoie de asta copilul si noi nu am stiut sa i-o satisfacem pt ca nu il intelegeam.
mamanati spune:
buna fetelor,
Felicitari printilor ce sarbatoresc azi.
Merci pentru felicitari si pentru complimente in adresa bubulinei mele.
Adelapop,vezi aici pozele fetei: http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=14930&cid=14154
Tare scumpa e fetita ta. Ce sexoasa e in poza cu rochita!
Fetelor, eu o iau pe Cami de manuti si ea se ridica in fundulet. Cadou lui mami de 3 lunite! A inceput sa gangureasca mai des. Si ii striga lui tati: "bey!" merg sa-i fac baita....
Nati si lumina mea Camelia-Nicole
mikiion spune:
quote:
Originally posted by dariana
Mihatoace, ti-am trimis PM.
Nu stiu ce sa mai inteleg cu laptele asta, il alaptez exclusiv la san, dupa ce termina de papat inca mai am lapte, deci nu pot spune ca nu-i ajunge; ziua mananca la cerere cateodata si la 4 ore, altedati si la o ora jumate. Noaptea insa, inca se mai trezeste, o data pe la 2-3, pe urma pe la 5 si dupa aia din ora in ora, papa putin, e adevarat, dar papa de fiecare data, plus ca de multe ori dupa masa de la 3 sau cea de la 5 nu mai vrea sa doarma in patutul lui si tre sa adoarma la san la mine in brate si uite asa dorm eu stand in fund cu baiatul in brate. Noaptea nu vomita, dar ziua, aproape de fiecare data cand mananca, si intre mese, si apos si mai branzit, si in jet si fara jet. Sunt disperata: una la mana nu mi se pare normal sa vomite atata si la varsta asta (acum are 3 luni si 20 zile) si a doua la mana nu stiu daca laptele este destul de consistent daca se mai trezeste atata noaptea sa pape (de luat a luat bine in greutate).
Pediara mi-a zis ca vomita pt ca mananca cu pofta si daca a luat bine in greutate inseamna ca ii ajunge laptele. As vrea si eu insa sa doarma mai bine noaptea sa ma mai pot odihni si eu, iar cu voma stiam ca e posibil ca sistemul digestiv sa nu fie maturizat cum trebuie si ca exista niste picaturi.
Sfatuiti-ma si pe mine va rog, cele care va confruntati cu asa ceva.
Si la 5 luni jumate Marc se trezeste noaptea sa manance. Si nu iti fa probleme ca nu e laptele bun. Aici chestia asta e considerata un mit. Si doar cu lapte la san Marc avea la 5 luni 8750. Dar insa l-am alaptat de cate ori a vrut. E mult mai naturala aceasta metoda la cerere.Acum i-am inceput cerealele si mi se pare ca se trezeste mai des...S-a dus cu mitul ca cerealele fac copilul sa doarma noaptea. Mi mi se pare ca il cam doare burtica de la digerarea lor. Mai ales ca el a avut colici f. puternici si mie mi se pare ca e mai sensibil la burtica.
Miti La multi ani pt. pitic!!!!
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
mikiion spune:
quote:
Originally posted by dariana
SimonaU, inseamna ca nu exista remediu in afara de rabdare?
Alta chestie azi, de fiecare data cand s-a trezit s-a trezit in urlete, de ce oare? se scoala plangand acum, alta problema.
Voi reusiti sa faceti cate ceva de mancare? ca Darius nu ma lasa sa fac nimic, de ex, am vrut acum sa curat niste cartofi, i-am curatat cu chiu cu vai, dar n-am mai ajuns sa-i tai si-sa-i prajesc pt ca urla in ultimul hal.
Si Marc se trezeste urland. Vorba taticului-- a visat si el urat ce vrei?. De fapt mi se pare ca el se trezeste , nu vede pe nimeni si inchide ochii si urla. Cand vin eu trebuie sa-l iau in brate sa-l linistesc.Dar nu face tot timpul, a avut perioade cand facea mai des, avea perioade cand vomita. Si iar imi citez sotiorul: e copil si el,ce vrei de la el? Nu il mai critica atat
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
oncicu spune:
Dariana si eu cred ca este de la dinti. Noi de exemplu ne chinuim de vreo luna cu masa, la fiecare masa aproape imi plange , de fapt urla, cum ii bag bibe in gura. La inceput am crezut ca are colici, apoi am zis ca sunt toane si o sa-i treaca dar degeaba. Azi la masa de la 5 la fel era f agitat si nervos nu primea bibe , isi baga pumnul in gurita si urla cu el acolo. M-am gandit sa-i dau cu Dentinox pe gingia umflata, si dupa 5 min mi-a mncat tot biberonul pe nerasuflate
Deci dupa o luna am aflat si eu de ce nu manca puiul meu.
O fi bine sa-i dau cu Dentinox pe gingii inainte de fiecare masa?
Adela dulcica foc printesa ta, sa-ti traiasca
geliza spune:

pupici tuturor fetelor...in special Tweety, adelapop, mamaluidavid, simonaU,Anasia,oncicu, miti...va multumesc...
tweety, super ce ai postat tu despre femeie
simonaU, am facut analize de sange...sunt in limite...si sa nu-ti vina sa crezi dar fetele mele chiar seamana cu tatal lor...cand era el mic er ala fel de slab cum e Ilinca acum si cum a fost si Mara...a fost si concluzia medicilor si la mara si acum...este ereditar.....acum sper totusi sa nu-i semne si peste 20 ani
alisa-raluca, exista sucuri parca de la nestle pentru copii...eu nu i-as da tedi
adelapop, super pozele cu Bianca ta
ce credeti ca mi s-a intamplat...ii dadeam Ilincai siropul pt usoara infectie urinara si Mara m-a intrebat "mami, dar cand se face sirop d-asta si pt copii mai mari?"..eu i-am zis"dar este si pt copii mari"...cica "atunci da-mi si mie sa gust"....![]()
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Consi spune:

Buna seara la mamici si piersicutze!

In primul rand vreau sa va multumesc-in numele lui Luca-pentru urarile ocazionate de implinirea celor 4 luni de viata
.

Anasia, Tweety, Annemarie, Mamanati, Sarilla, Mada_mxm, Katm, Map

Tweety esti dragutza ca de obicei! Nu ma supar eu asa de repede, dar am avut un week-end plin. Sambata nopatea am fost la mall la cumparaturi. Au fost reduceri si tot felul de cantareti: Stefan Banica jr., DJ Project... Am profitat de ocazie sa mai petrec un pic de timp cu tati pe care il vedem mai mult duminica, ca in rest ajunge pe la 12 noaptea. Din pacate eu mi-am cumparat cel mai putin
, cel mai mult tati si la mijloc puiu mic care a primit o gramada de jucarii (tati a fost in forma maxima la cheltuit banii). Iar duminica am lenevit in 3. Promit ca de miercuri o sa fiu mai activa. Si sa stii ca-i super fain textul cu femeia. Mi-ai mai ridicat moralul.![]()
Geliza si eu ti-am vazut scumpelele de cand le-ai postat, dar nu stiu de ce nu am zis nimik. Mi se intampla din ce in ce mai des
. Rusine sa-mi fie!
Adelapop de unde ti-ai cumparat bibeloul ala frumos din biblioteca?
Save, Raducu e un dragutz de piersicutz. Sa-ti traiasca!
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez