Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (111)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI mi-a venit o idee,oare nu de la OZN-ul ala ti se trage? Atat te-i fi gandit ca ce-i, ca cine stie pe ce ai apasat

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

AnaS, frumoooos baiat ai! I-ai tras o freza tzapana, dar cuvantul e ...dulce!
Moni draga, sexy sexy, dar ce ma fac cu garderoba, pai nu-mi ajung banii de pe 5 CIC-uri sa o innoiesc , si sa umblu doar cu 2 perechi de pantaloni zau ca nu-mi vine!
Silvi, te cred ca esti bucuroasa, ia-o incet cu papa, el a fost un bebe axat pe lapte, trebuie multa rabdare sa-l dezveti.
Denisa, am tot vrut sa te intreb ceva. La cat timp dupa nastere ai fost la sala? Mai alaptai? Ca prietena mea, ce trebuie sa nasca in 20 ianuarie, e hotarata sa faca alergari, dar vrea sa si alapteze..nu stiu cat e de indicat, ea vrea pana la un an sa-i dea lapte, cel putin vroia, acum se tot gandeste sa intrerupa mai rpd ca sa slabeasca. As vrea sa o ajut cu o informatie, deci daca poti, mersi frumos.
Va las, pic de somn, fetelor!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Hai mai fetelor....Imi creste inima cand va aud ca-l laudati pe Tibi, dar mai rarut ca mi se urca la cap!
Multumim si pentru urari!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

BREEEEE URSULINA noastra e mortala rau Citez "Fara buzz nu se poate" Denisa sho pe ea!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

E mortala!

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni iti spun ac e o combiantie fatale: cantec de dragoste si porcusor.
Anasebe, subscriu si eu la ce au zis fetele, Tibi e mortal,tare dulce si frumos foc, cred ca se vor bate fetele de la el.
Ingrid, ai perfecta dreptate e tareee indragostit de lapte. Incet incet mai accpeta el si altceva, eu am rabdare cu el, pana in panzele albe

Mergi la inceput

Silvi Eu ti-am mai zis ca taaaaaaaaaaare mult te admir pentru rabdarea pe care o ai.

tiberica fara frica

Mergi la inceput

SILVI si eu

Mergi la inceput

Cine ma ajuta si pe mine in d-ale informaticii???
Deci, Tibi s-a jucat azi la tastatura. Concluzia este ca desi in windows tastatura e setata pe engleza, pe messenger e pe romana si nu stiu cum s-o schimb la loc. Ma depaseste!!!!!1 Tiberiu a zis ca nu vrea sa ma ajute, ca cica sa ma descurc singura.

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Husbandu' sexos a adormit cu strumfa cu tot asa ca mai bantui oleaca cu

Mergi la inceput